2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende 6+5 canim bende gidip yarin aile hekiminde yaptiricam testleri insaalah sende yaptirabilirsin orda yapilmayanari soyluyor zaten aile hekimi

Benim tüp bebek ve hala tüp bebek merkezi takip yapıyor. Henüz böyle bi test falan istemediler. Ben kafama göre gidip yaptıramam ki. Ne için yapılıyor bu testler onu bile bilmiyorum.
canim senin tup bebekte yapilmistir bu tstlerin bende tup ebbekte yaptirmistim ama doktor baya oldugu icin bidaha yaptir dedi yarin bidaha yaptiricam senin yaptirmana gerek yok yani

canim senin tup bebekte yapilmistir bu tstlerin bende tup ebbekte yaptirmistim ama doktor baya oldugu icin bidaha yaptir dedi yarin bidaha yaptiricam senin yaptirmana gerek yok yani
Benim de bayadır test falan yapılmadı aslında fsh falan bakıldı ama diğerleri yapılmadı diye biliyorum. Neyse bilgi verirler heralde. Yarın gidicem zaten hastaneye.

Hamileliği erken farketmeseydim keşke. Şimdi kese bekle kalp atışı bekle yüreğim hop hop4+6yım doktor cuma günü çağırdı ultrasonla göremeSek alttan bakarız dedi tırsıorum biraz

bende 6+5 canim bende gidip yarin aile hekiminde yaptiricam testleri insaalah sende yaptirabilirsin orda yapilmayanari soyluyor zaten aile hekimi

Teşekkür ederim canım bı sorayım ben. Hem de bildirmek gerekiyormuş oraya da sanırım

Gözün aymis cnm :) kese ne zaman görünmüştü peki senin

Canım 5+3 te gitmiştim.ultrasonda görünmedi alttan bakınca gorundu. Aslında hiç bir farklılık yoksa 6 da gitmek en mantıklı erken gidince habire çağırıyorlar o güne kadar çatlıyor insan :)) annem çok dedi bekle öyle git ama dayanamadım gittim :)) 2 hafta sonra yine gidicem nasip olursa

Alttan bakma beni gerio ama can acıttımı

aynen canim bildgilendirmek gerekiyor saglik ocagini bende 5+6 gittim 7haftalikken bidaha cagirdi simdi stres stres ustune valla yaa bisey oldumu olcakmi en iyisi 8 haftalik falan gitmek bisleydim o zaman giderdm ben

Bende dayabilirsem 6 da giderim o zaman :)

Kızlar aranızda asprin kullanan var mı? İki gündür kullanıyorum ve midemi çok yakıyor. Gün boyuda geçmiyor

Eski forum yazışmalarıma baktım 2015deki anneliğimden, ilk kalp atışını 6.haftam dolduğunda duymuşuz :) bu durumda bu hafta keseyi görsek sonraki haftadada kalp atışını duyarız inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…