• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasim Anneleri Geri sayim basladi :)))

ZumraBetul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
525
744
103
Eveet artik son trimesterdeyiz sukurler olsun.:nazar:bugunden itibaren geri sayim yapalim kizlar.bakalim kimin ne kadari kalmis.hem zaman gecer:KK36::KK70:

SAT'a göre 51 gün var... 01.11.2018 gibi..doktor 15 gün öncesi/sonrası olabilir demişti.. Bekliyoruz bakalım belki ekim annesi de olabilirim.. Ekim bebeğiydim şimdi de ekim annesi olurmuşum.. :)

SAT'a göre 51 gün var... 01.11.2018 gibi..doktor 15 gün öncesi/sonrası olabilir demişti.. Bekliyoruz bakalım belki ekim annesi de olabilirim.. Ekim bebeğiydim şimdi de ekim annesi olurmuşum.. :)
Aramizda tam bir ay var canim.masallah cok yaklasmissiniz siz.saglikli dogsunlarda 15 gun once sonra farketmez :)belki grupta afifeden sonra ilk sen dogum yaparsin :KK39:

Aramizda tam bir ay var canim.masallah cok yaklasmissiniz siz.saglikli dogsunlarda 15 gun once sonra farketmez :)belki grupta afifeden sonra ilk sen dogum yaparsin :KK39:
Benden daha önde olan arkadaşlar var bakalım.. amin canım benim gerçekten insan kızmış erkekmiş düşünemiyor sağlıklı olsunlar da önemli olan o..Sen oldukça tecrübelisin sanırım kaçıncı bebeğin kız mi erkek mi :)

Bugun tam memleketimin plakasina gelmis safak 60 zaman ne hizli geciyor

Benden daha önde olan arkadaşlar var bakalım.. amin canım benim gerçekten insan kızmış erkekmiş düşünemiyor sağlıklı olsunlar da önemli olan o..Sen oldukça tecrübelisin sanırım kaçıncı bebeğin kız mi erkek mi :)
Benim ucuncu bebegim olacak canim.tabi hepsinin heyecani ayri oluyor.bir kizim bir oglum var buda erkek.digerleri neyseki okula gidiyorlar o yuzden bebekle yalniz kalabilecegim zamanlar olacak.senin ilk sanirim degilmi.ilkteki heyecan cok farkli.Saglikla kavusuruz insallah bebislerimize.:KK36:

Bugun tam memleketimin plakasina gelmis safak 60 zaman ne hizli geciyor
aa sendemi Tokatlisin bak hemşom varmis burda.:KK54: memlekete varmaya daha cok var bugun 71 Kirikkaledeyiz:halay:

Son düzenleme:
Benim ucuncu bebegim olacak canim.tabi hepsinin heyecani ayri oluyor.bir kizim bir oglum var buda erkek.digerleri neyseki okula gidiyorlar o yuzden bebekle yalniz kalabilecegim zamanlar olacak.senin ilk sanirim degilmi.ilkteki heyecan cok farkli.Saglikla kavusuruz insallah bebislerimize.:KK36:

aa sendemi Tokatlisin bak hemşom varmis burda.:KK54: memlekete varmaya daha cok var bugun 71 Kirikkaledeyiz:halay:
Evet canim tokatin neresinden cok memnun oldum :KK200:

Mutlaka her evlat farklıdır her evlat ayrı heyecan ayrı mutluluktur. Maşallah ne güzel kocaman bir aile :) Benim ilk bebeğim canım.. Inşallah ❤

Bugun itibariyle 68 gun kaldi.Aksaraya geldikEn Büyük TÜRKİYE:nazar:
H Hayaller_hayatlar biz 30. Haftaya giriyoruz yarin.pazartesi kontrol bakalim kac kilo cikacak bebegim meraklardayim.sen yakinda gittinmi kac kiloydu?:anne:

Bugun itibariyle 68 gun kaldi.Aksaraya geldikEn Büyük TÜRKİYE:nazar:
H Hayaller_hayatlar biz 30. Haftaya giriyoruz yarin.pazartesi kontrol bakalim kac kilo cikacak bebegim meraklardayim.sen yakinda gittinmi kac kiloydu?:anne:
En son 28. Haftada gittim 1200gr di. Hqftasina gore ileride desi doktor . Bakalim. Bizi de haberdar et olur mu:dua:

En fazla 50 günüm kaldı :)) Temizlik ve kışlık hazırlığa başlıyorum. Ben bunlarla uğraşırken günler su gibi geçer inşallah :))

Back