• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Ayı Tüp Bebek tedavisine başlayan var mı?

bu sabah bile evde test vardı öylesine yaptım tabiki bişii çıkmadı ama duramıyorum izinliyim bide evde kafayı yemek üzereyim
Allah hepimize sabır versin ilki neden tutmamıştı bu sabah mide ekşimem var ilaçlardan mı psikolojik mi bilmiyorum kaç embriyo transfer ettiler canım

Kısa protokol ve bütün tahliller tamamsa adetin 2. Gunu baslayip yaklaşık 18-25 gun Arası suruyor
kısa ve uzun protokol arasındaki fark ne bi kaç yerde sordum cevap vermedi kimse bende gittim tüp bebek için histeroskopi yaptı tahliller vs. biosteron verdi eylül gibi başlarız önce eksiklerimizi tamamlayıp hazırlanalım dedi bu şimdi uzun protokolmü oluyor ki

Uzun protokolde adet öncesinde başlanıyor sanırım . Kisa protokolde adetin 2. Gunu baslayip yaklaşık 18. Gününde filan transfer gerçekleşiyor . Benimki kısa idi o yüzden uzun la ilgili çok bir bilgim yok

Uzun protokolde adet öncesinde başlanıyor sanırım . Kisa protokolde adetin 2. Gunu baslayip yaklaşık 18. Gününde filan transfer gerçekleşiyor . Benimki kısa idi o yüzden uzun la ilgili çok bir bilgim yok
tamam canım çok sağol benimkinin ne olduğu belli değil zaten :D adetin 2. günü tekrar çağırdı ama tedaviye başlayacağını sanmıyorum kontrol için sanırım ;)

Benimde 4 yumurtam gorunuyordu 3 toplanmis neden bu kadar azwldi birden anlamadim ekim ayinda 10 du gerci bi tanesi bebek oldu 10 taneden de.
Ya kurtajdan ya kilo aldim ondan azaldi
Ama icimde bi rahatlik var nedense.
Yinede yarini iple cekiyorum ne olacak diye

Ben de 25 inde opu oldum
6 yumurtam cıktı
5 i kaliteli idi
Merkez 3. Gün embriyosunu koymuyor

5 tanesi de döllendi ama bugun 4. Gün elimizde sadece 2 adet kaldı

BiZe pgt de yapılacak çünkü eşimin kan testinde xyy kromozom anomalisi cıktı

Bu kalan 2 pgt ye giderse en az brinin sağlam gelmesi gerek ki transfer olsun

Allak bullağım
38 yasındayız
İlk denememiz

Ben de 25 inde opu oldum
6 yumurtam cıktı
5 i kaliteli idi
Merkez 3. Gün embriyosunu koymuyor

5 tanesi de döllendi ama bugun 4. Gün elimizde sadece 2 adet kaldı

BiZe pgt de yapılacak çünkü eşimin kan testinde xyy kromozom anomalisi cıktı

Bu kalan 2 pgt ye giderse en az brinin sağlam gelmesi gerek ki transfer olsun

Allak bullağım
38 yasındayız
İlk denememiz
İnşallah gönlünüze göre olur. Hepimizin durumu farklı olsa da, tek derdimiz evlat sahibi olmak. Rabbim inşallah en hayırlısı ile isteyen herkese nasip eder.
Pgt sonucu ne zaman çıkıyor?

İnşallah gönlünüze göre olur. Hepimizin durumu farklı olsa da, tek derdimiz evlat sahibi olmak. Rabbim inşallah en hayırlısı ile isteyen herkese nasip eder.
Pgt sonucu ne zaman çıkıyor?
Evet sebepleer hep farklı
İstekler aynı
Pgt sonucu bir haftada cıkArmıs
Ama yarın 5. Gün
Bakalım yarına ikisi yasarsa tabi gidecek

Yasamazsa sil bastan tedavi

Back