- Konu Sahibi laugh_a_lot
Merhabalar benimde ikinci denemem pazartesi günü transferim oldu 6 temmız test günüm zor duruyorumHaftaya cuma nasıl dayanacam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar benimde ikinci denemem pazartesi günü transferim oldu 6 temmız test günüm zor duruyorumHaftaya cuma nasıl dayanacam bilmiyorum
Dayanirsin merak etme geçiyor hepsi. Sakın evde filan yapma test . Benimki de haftaya cumaHaftaya cuma nasıl dayanacam bilmiyorum
bu sabah bile evde test vardı öylesine yaptım tabiki bişii çıkmadı ama duramıyorum izinliyim bide evde kafayı yemek üzereyimDayanirsin merak etme geçiyor hepsi. Sakın evde filan yapma test . Benimki de haftaya cuma
Bol bol yumurta toplasinlr inşallah en sağlıklı larindan. .Ben de yumurta toplatmaya gidiyorum kızlar haydi hayırlısı
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallahBen de yumurta toplatmaya gidiyorum kızlar haydi hayırlısı
Allah hepimize sabır versin ilki neden tutmamıştı bu sabah mide ekşimem var ilaçlardan mı psikolojik mi bilmiyorum kaç embriyo transfer ettiler canımbu sabah bile evde test vardı öylesine yaptım tabiki bişii çıkmadı ama duramıyorum izinliyim bide evde kafayı yemek üzereyim
Hayırlısı olsun canım dualarımız seninleBen de yumurta toplatmaya gidiyorum kızlar haydi hayırlısı
Kısa protokol ve bütün tahliller tamamsa adetin 2. Gunu baslayip yaklaşık 18-25 gun Arası suruyorIslemlerin tamamı kaç gün sürüyor ?
kısa ve uzun protokol arasındaki fark ne bi kaç yerde sordum cevap vermedi kimse bende gittim tüp bebek için histeroskopi yaptı tahliller vs. biosteron verdi eylül gibi başlarız önce eksiklerimizi tamamlayıp hazırlanalım dedi bu şimdi uzun protokolmü oluyor kiKısa protokol ve bütün tahliller tamamsa adetin 2. Gunu baslayip yaklaşık 18-25 gun Arası suruyor
tamam canım çok sağol benimkinin ne olduğu belli değil zaten adetin 2. günü tekrar çağırdı ama tedaviye başlayacağını sanmıyorum kontrol için sanırımUzun protokolde adet öncesinde başlanıyor sanırım . Kisa protokolde adetin 2. Gunu baslayip yaklaşık 18. Gününde filan transfer gerçekleşiyor . Benimki kısa idi o yüzden uzun la ilgili çok bir bilgim yok
Sayi evet onemli ama kalite daha cok onemli. Insallah kaliteli embryolariniz olur. Moralinizi yuksek tutun. Insallah hersey guzel olurKızlar 8 yumurta toplandı, iyi dedi doktor ama bekleyeceğiz bakalım. Kaç tanesi döllenecek?
Kaçı ile yola devam edeceğiz?
Evet kaliteli olsun, bizim olsun inşallah.Sayi evet onemli ama kalite daha cok onemli. Insallah kaliteli embryolariniz olur. Moralinizi yuksek tutun. Insallah hersey guzel olur
İnşallah gönlünüze göre olur. Hepimizin durumu farklı olsa da, tek derdimiz evlat sahibi olmak. Rabbim inşallah en hayırlısı ile isteyen herkese nasip eder.Ben de 25 inde opu oldum
6 yumurtam cıktı
5 i kaliteli idi
Merkez 3. Gün embriyosunu koymuyor
5 tanesi de döllendi ama bugun 4. Gün elimizde sadece 2 adet kaldı
BiZe pgt de yapılacak çünkü eşimin kan testinde xyy kromozom anomalisi cıktı
Bu kalan 2 pgt ye giderse en az brinin sağlam gelmesi gerek ki transfer olsun
Allak bullağım
38 yasındayız
İlk denememiz
Evet sebepleer hep farklıİnşallah gönlünüze göre olur. Hepimizin durumu farklı olsa da, tek derdimiz evlat sahibi olmak. Rabbim inşallah en hayırlısı ile isteyen herkese nasip eder.
Pgt sonucu ne zaman çıkıyor?