• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Ayı Tüp Bebek tedavisine başlayan var mı?

ay hayirli ugurlu olsun hamisssin:anneadayı:ilk denemen mi sorun neydi?tek embriomu transfer edildi?cok.soru sordum.dimi?
Evet canim ilk denememmdi tek embriyo transferoldu benim esimin sperm sayisi azdi bide morfolojisi bozuktu canim bu arada sagolasin evet hamisim ama korku dolu bi hamisim

Evet canim ilk denememmdi tek embriyo transferoldu benim esimin sperm sayisi azdi bide morfolojisi bozuktu canim bu arada sagolasin evet hamisim ama korku dolu bi hamisim
neden en zoeunu atlattin,bendede ayni sorun var ama ilk denemem basarisiz oldu.baslamadan once senden ne gibi testler istediler cnm?

neden en zoeunu atlattin,bendede ayni sorun var ama ilk denemem basarisiz oldu.baslamadan once senden ne gibi testler istediler cnm?
Evet aslinda en zorunu atlattim hamdolsun ama bende pihtilasma sorunu var ilk gebeligimde kalbi durdu kurtaj oldum simdide kese filan gormedik kalbini duymadik ya hep kotu gelio aklima test olarak tedaviyle birlikte hormon testleri amh filan yapildi esimdende ultrosn ve soerm testi istendi rutin seyler yani allahim ins cumlemizin kucagini doldursun

Evet aslinda en zorunu atlattim hamdolsun ama bende pihtilasma sorunu var ilk gebeligimde kalbi durdu kurtaj oldum simdide kese filan gormedik kalbini duymadik ya hep kotu gelio aklima test olarak tedaviyle birlikte hormon testleri amh filan yapildi esimdende ultrosn ve soerm testi istendi rutin seyler yani allahim ins cumlemizin kucagini doldursun
amin canim.inslalah bu sefer sag salim kucagina lairsin bebisini.valla bendne hic bisey istemediler bakalim.bu sefer isticeklermi

İyi geceler @
iy i geceler @laugh_a_lot test günüm yarın ve heyecandan uyuyamıyorum :KK43: biraz da korkuyorum sonuç olumzol çıkar diye.Rabbim hayırlısıni versin inşallah hepimiz güzel haberler alalım
Günaydın :KK16: İnşallah, tutmuştur. Güzel haberler alırız yarına. Ben daha transfer olmadım, bugün kontrol var. Bakalım ne diyecek :) olsaydım ben de hayırlısıyla. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Günaydın :KK16: İnşallah, tutmuştur. Güzel haberler alırız yarına. Ben daha transfer olmadım, bugün kontrol var. Bakalım ne diyecek :) olsaydım ben de hayırlısıyla. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Canım test verdim 2.30 da çıkacakmış.kalbim duracak çok heyecanlıyım.inşallah senin transfer olur hayırlısı ile:)

bildin canım hamileyim 323 çıktı değer. İki gün sonra yine test yaptıracağım öldüm heyecandan Dr ile konuşurken.Rabbim hepimize güzel sonuç almak nasip etsin inşallah:)
Ayy maşallah :nazar::nazar:
Çok sevindim. İkisi de tuttu o zaman :emir_bebek::emir_bebek:. Darısı bana ve tüm isteyenlerin başına :dua:

Sağolasın teşekkür ederim ikisi tuttu mu dersin Dr sorduk 15 gün sonra belli olur dedi.amin inşallah senin ve isteyen herkesin duaları kabul olsun inşallah güzel haberler alın.

merhaba arkadaşlar. benim 10. gün beta değeri 455 çıktı 2 gün sonra ikiye katlaması gerekio bildiğiniz gibi ama 12. gün 515 çıktı. çift embriyo transferi yapılmıştı. böyle bi durum yaşayıp olumlu sonuç alan varmı. yada neler yaşadınız sonrasında
sonucun ne oldu merak ettim

Yumurta toplama kolay oluyor hemen uyanıyorsun ameliyat gibi uzun ve ağır anestezi olmuyor biraz ağrın olur parol tablet içersin

18 Haziran da başladığım tedavinin sonucu malesef negatif oldu.
Transferin 6. Günü pembe lekelenme yaşadım, bu beni biraz umutlandırmıştı ama tutunamadı demek ki yavrucuklar.
İlk denememdi, rahim düzeltme ameliyatı yapıldı. Ardından 2 adet dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. Herşey yolunda gitti.
Şöyle olsaydı daha iyi olurdu diyebileceğim hiçbir şey yok. Nasip değilmiş diyelim.
Çok zor süreç, maddi- manevi insan yıpranıyor. Rabbim isteyen herkese en hayırlısı ile nasip etin.

18 Haziran da başladığım tedavinin sonucu malesef negatif oldu.
Transferin 6. Günü pembe lekelenme yaşadım, bu beni biraz umutlandırmıştı ama tutunamadı demek ki yavrucuklar.
İlk denememdi, rahim düzeltme ameliyatı yapıldı. Ardından 2 adet dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. Herşey yolunda gitti.
Şöyle olsaydı daha iyi olurdu diyebileceğim hiçbir şey yok. Nasip değilmiş diyelim.
Çok zor süreç, maddi- manevi insan yıpranıyor. Rabbim isteyen herkese en hayırlısı ile nasip etin.
Amin inşallah canım.üzülme senin de güzel haberlerini alacağız.

Back