2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

ooo topiğimiz hayırlı olsun yeni gördüm valla

Ben cinsiyet belli olunca 2 takım aldım başkada birşeyim yok valla 30 u bi geçsek hayırlısıyla o zaman başlayacağım. Sizle yaptığım listemi de paylaşırım önceki hamileliğimde yapmıştım inşallah bu sefer kullanmak nasip olur

Ben 30 a kadar ufak tefek gittiğim yerlerde 1 2 parça kıyafet alırım tabiki tutamıyorum kendimi

Ee tabi ki biz de 7. Ayı bekliyoruz.. ama bir-kac kıyafet aldık bir hastane çıkışı ile bir kaç parça bişey.. cinsiyet belli olur olmaz koştuk.. benim de listem var. Bakalım daha çok değişir o liste gibime geliyor..

slmlar valla tesadufen gordum topigi iyo olmus.benim 3.gebelik ikinciden sonra bebik dusunmuyoruz diye ne ne yok herseyi verdim cogu kiz kardesimde.
oda benim hamileligimi ogrenmeden bir iki gun once bir yas a kadar ne var ne yok baskasina vermis.
kaldik mi yaya
neyseki buyuk parcalar var.anne yani besigi sallananlardan ana kucagi travrl sistem bebek arabasi oto koltuguyla hepsini verecek saolsun.tabii hepsi kiz renklerinde erkek olursa benimki bilmiyorum...kullanirin herhalde aman ne var ha ppembe ha mavi
bende gecen ay e bebekten 5 al 4 odr kampanyasindan kolsuz citcitli badi aldim topigide yazmistim.bu ayda agiz bezi muslin bez filan alacagim heray bir iki derken anca tamamlarim birden alisvetis yapmak daha zor geliyor bana unutabilirim.banyodaki yumuş sungerine kadar aliniyor.

Aynen öyle bende aynı şekilde yapıyorum tavas yavaş başladık ki birden bire zorlamayalım maddi manevi..
Bizim bir de ilk bebek..

E Eliza7979 neden paylaşmıyorsun maden biz de bakalım bizim üst komşu benden biraz ilerde o da hamile onun da oğlu oluyormuş.
odasını beşiğini... dolabını bile yerleştirmişler. Neler neler yaptırmışlar. Ya diyorum ben baya ağır vasıta çıktım..

Dr bana hemen alisverise baslama 25 haftayi bekle dedi, ben oglumda 32.haftada tamamlamistim herseyini bunda da yavas yavas alir koyarim kenara sonra zor oluyor tek seferde

Dr bana hemen alisverise baslama 25 haftayi bekle dedi, ben oglumda 32.haftada tamamlamistim herseyini bunda da yavas yavas alir koyarim kenara sonra zor oluyor tek seferde

Aynen öyle maddi manevi zor olabilir. Bir de benim durum farklı eşim geldikçe alıyoruz. Ben araştırıyorum gelince ufak tefek alıyoruz. Aklıma asla kötü şeyleri getirmiyorum etrafımda da böyle konuşanları hemem susturuyorum.. Çok şükür yavrumda bir sorun yok.
Ben daha şimdiden 2 merdiven çıkınca nefesim kesiliyo karnım büyüyünce kilo alınca asla gezemem bakamam o yönden de düşünmek lazım

Sen 25.haftada baslasan 32 de tamamlarsın mesela ama benim eşim zaten 1,5 ayda bir geliyor..

Sen 25.haftada baslasan 32 de tamamlarsın mesela ama benim eşim zaten 1,5 ayda bir geliyor..
Aynen canim
acikcasi bende korkuyorum bisey olurda hersey elimde kalirsa diye ama hersey Allahtan yapabilecegimiz hic bisey yok. Ha gec almisim ha erken farkeden bisey olmaz Allah saglik sihhatle dogmayi nasip etsin her birine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…