- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.781
Ausencia canim benim kalp atimim duyuldu coook sukur.vajinal bakti doktorum karindan duyamadi endiselendim hatta once vajinalde de duyamadi sonra sesi yukseltince duydu.daha cok minikmis insaallah Allah daim eder
canım çok sevindimmyarın bende gideceğim inşallah bende güzel haberler veririm
vajinadan bakmak sizce risklimi ? karından duyamazsak alttan baktırayım mı ??
Allah korktuğundan emin umduğuna nail eylesin. Sabır kalmıyor bu dönemlerde bende aynı şeyleri yaşıyorum. Her an bir korku var. Allah’ın dediğinden gayrisi olmuyor. Hayırla sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah canım. Kalp atımını çok rahat duyacağınız bir haftadasın pıt pıtları duyman dileğiyle güzel haberlerle gelKızlar bana lütfen dua edin yarın kalp atışı için doktora gideceğim.. ilk gebeliğimden dolayı kürtaj oldum çok korkuyrum
ALLAH yardımcımız olsun hamişliğimi daim eylesin yavruma sağlıkla kavuşayım cümlemiz kavuşalım :) amin amin amin
tahmini doğumu 8-9-10-11 olanlar kalp atımı için doktor sizlere ne zaman randevu verdi ?
İdrara sıkışık gittiğinde görülebilir. Alttan baktırmanın kanama durumları hariç bir riski yoktur.canım çok sevindimmyarın bende gideceğim inşallah bende güzel haberler veririm
vajinadan bakmak sizce risklimi ? karından duyamazsak alttan baktırayım mı ??
Ayy çok sevindim canım hiç durmadan atsın inşallahAusencia canim benim kalp atimim duyuldu coook sukur.vajinal bakti doktorum karindan duyamadi endiselendim hatta once vajinalde de duyamadi sonra sesi yukseltince duydu.daha cok minikmis insaallah Allah daim eder
Hayırlı olsun canımSlm kızlar bende geçen hafta cuma test yaptırdım 4 haftalık hamileymisim.iki sene önce kimyasal düşük yaşadım bu sene bi sorun olmazda inş kucağıma alabilirim saglikla bebegimi
ilginç bir hamilelik belirtisiaynı ben valla ayaklar ısınmıyor
benimde dündü adet tarihimmerhaba hamilelikleriniz hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Benim cumartesi günü regl günümdü ama olmadım. o gün mide bulantım ve kusmam olunca ertesi günü test yaptım silik bir çizgi çıktı. bir de bu sabah afedersınız tuvalet kâğıdına hafif pembe akıntı geldi ama başka yok devamı gelmedi bunun da yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. bakalım hayırlısı olsun bu hafta içi kan testi yaptırmayı düşünüyorum kesinleşirse görüşmek üzere. Beklemedeyim.
Slm herkese sanırım bende haziran annesi olucam Allah nasip ederseMerhaba canım hoşgeldin topigimize ilk gibisiniz sensin inşallah bize de nasip olur
hayırlı olsun bayağı erken çıkmış benım test çok silik çıktı biraz bekleyeyim de öyle kan testi yaptırırım diye düşünüyorumbenimde dündü adet tarihim
test yaptım gecen hafta cuma cıktı
kan testindede carsamba cıktı bende senle aynı dönemim
kesinlikle acele etme dinlen beklehayırlı olsun bayağı erken çıkmış benım test çok silik çıktı biraz bekleyeyim de öyle kan testi yaptırırım diye düşünüyorum
sağlıkla devamı gelir inşallahşimdi aspirin içiyorm ve iğne vuruluyorm.
bana erken ögrenmem bu yöneden iyi oldu cokkk sükür rabbime
hemen iğneye basladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?