- 17 Eylül 2017
- 212
- 288
- 18
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.761
cok gecmis olsun tatlim. gecen ben de ayniydim. serumla gecti. ilac almayi hic istemedim ama mecbur kalinca napalim. insallah bi sey olmaz ya uzulme canimİyi akşamlar herkese..
dünden beri çok kötüyüm migren ağrım tuttu ilaçta alamıyorum kafamı duvarlara vurdum resmen midem bomboş hala kusuyorum. Parol içtim istemeye istemeye normal zamanda geçirmezdi ağrımı parol ama Allah yardım etti çok çok iyiyim şimdi. Bebeğe bişey olmamıştır inşallah
Bir seferlik dinlenebilir sonrasında hareketleri izlenir. Endişelenme bazı hasteneler rutine bindşrmiş durumda dopleer işini. Aşırı zararlı olduğunu sanmıyorum ben televizyon telefon mikrodalgaların yaydığı elektromanyetik dalgalara gergin maruz kalıyoruz böyle düşün için rahat olsunGecmis olsun cani bende cok kotu nezle oldu parol iciyorum oglumda da ictim Allah in izniyle birsey olmaz. Benim de bu aralar endiselerim var sana da sormak istedim benim doktorum bebegimin kalp atisini bana doppler den dinletti. Daha 6 haftalik hemde. Cok zararliymis ya kucukken dinlenmesi. Sen ne diyorsun canim
Haklisin canim onlar da var. Birsey olmaz insallah. Tesekkur ederim :)Bir seferlik dinlenebilir sonrasında hareketleri izlenir. Endişelenme bazı hasteneler rutine bindşrmiş durumda dopleer işini. Aşırı zararlı olduğunu sanmıyorum ben televizyon telefon mikrodalgaların yaydığı elektromanyetik dalgalara gergin maruz kalıyoruz böyle düşün için rahat olsun
Evet ya geçecek gibi bir ağrı değil neler yaptım geçmedi. Soğuk sular sıcak duşlar masajlar yok kaldı ağrı gitmiyor.cok gecmis olsun tatlim. gecen ben de ayniydim. serumla gecti. ilac almayi hic istemedim ama mecbur kalinca napalim. insallah bi sey olmaz ya uzulme canim
Ay bende öyleyim yaa daha şimdiden yemekten sonra düğmeleri açmaya başladım böyle gidersek yandık :)Herkes nasıl haziran anneleri ?
Öyle şiş şiş oturuyorum ben :) gaz oluyor .... ne yesem karnım davul ...
Malesef bende öyleyim canım kat kat giyiniyorum ama hala üşüyorum ayaklarım buz gibi, halsizlik de beni öldürüyor doktoruma sordum normal dedi.İnşallah tez zamanda vücut normale dönerkızlar bişey soracagım benim bu gebeliğimde ayagım acayip üşüyor sizlerdede varmı
su an kalın tabanlı bot kalın çorap üstünede tül çorap giydimki anca ısıtsın diye
anca ısındı bugün daha iyiyim
dün dus aldım onu alan senmısın ayaklarım dondu iki kat battaniye
sıcak su torbası koydım ayagıma anca ısındı etim yağım eridi cok sükür ısındım
bugün daha iyiyim anca ısıttım velahsıl
ayağımın ucu buz gibi üşüyorMalesef bende öyleyim canım kat kat giyiniyorum ama hala üşüyorum ayaklarım buz gibi, halsizlik de beni öldürüyor doktoruma sordum normal dedi.İnşallah tez zamanda vücut normale döner
Ben kat kat giyinmiş durumdayım şuan.derse öyle girdim.yoksa donmaktan nefesim kesiliyor.ayağımın ucu buz gibi üşüyor
ayak üşüyünce heryer üşüyor
birde kısa geciş donuyorm
sabahları pekmez içiyorm
kansızlıkla alakalı degil bence
kan testlerinde normal cıktı
bugun doktora gidince üşüdüğümü söyleyecegm
bende kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorm
birde coraspirin 100 ondanmı oluyor yoksa alakası yokmu gebeliktenmi anlamadım
birde çalısıyrum ben
işteyim dahakaloriferler yanmaya başlamadı.kürtün gibi giyinip gezicem ne yapayım kabanımı bile giyecem yarın bakayımda
sizdede üşüme var dimiBen kat kat giyinmiş durumdayım şuan.derse öyle girdim.yoksa donmaktan nefesim kesiliyor.
beni de eklermisin tabloya 26 yaş adana 9 eylül sat ilk hamişliğim bugün kese görüldü. tahmini doğum tarihi 16 haziran
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]naznaz16[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]11 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]4.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beyzaeliz[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
hoş geldin canım ... bende 2009 ekim annesi olarak uzun bir aradan sonra tekrar bu heyecanlardayım
ekledim tabloya
ne güzel ya .... 3 prenses
canım merhabalar ... listeye ekledim bilgilerini .. değer normal artmış aslında ...çatlatma iğnesi olduğu için mi ikiz ihtimali sundu bilemedim .
canım kese görülmüş hayırlı olsunşimdi kalp atışına inşallah ...ekledim bilgilerini .
canım hemen güncelledimne güzel haber bu .... Rabbim sıkı sıkı tutunup sağ salim büyümelerini nasip etsin şimdi her birimize
canım inşallahilk mesajını okudum :) inşallah burada olursun sende ...dua edeceğim
canım daha önce de yazdım sana okudun mu bilmiyorum ... acil değil .... mutlaka yarın yeni bir dr a git ...
bekleme .. beklemek seni stres yapıyor doğal olarak ... git ve güzel haberlerle gel yarın bize
hayırlı olsun
hayırlı olsun
aynı ben valla ayaklar ısınmıyorkızlar bişey soracagım benim bu gebeliğimde ayagım acayip üşüyor sizlerdede varmı
su an kalın tabanlı bot kalın çorap üstünede tül çorap giydimki anca ısıtsın diye
anca ısındı bugün daha iyiyim
dün dus aldım onu alan senmısın ayaklarım dondu iki kat battaniye
sıcak su torbası koydım ayagıma anca ısındı etim yağım eridi cok sükür ısındım
bugün daha iyiyim anca ısıttım velahsıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?