- 30 Mart 2017
- 3.233
- 17.992
- 128
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.501
Ne mutlu sana Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahdegildir canim ya. benim bebisin kalbini falan da duyduk. dr her sey normal dedi. o agridan korkma. siddetli degilse sorun yoktur diye dusunuyorum.
Geçmiş olsun canım moralini bozmamaya çalış. Şükür ki yumurtlama oluyor tüplerin tıkalı değil eşinin spermleri yeterli ki gebe kalabiliyorsun.Kan değerim 245 ten 62 ye düştü düşük yapıyorum
rica ederim canim. insallah bi sorun yasamaz sag salim kucagina alirsin :)Ne mutlu sana Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Siddetli degil adet agrisi gibi bnm daha 20 gun vr drye gitmeme oyuzdn biraz daha tedirgn oluorm cok tsk ederm biraz daha rahatladm
Canım çok düşük değerin iğneden sonra onsekiz gün geçmiş ama en azından artış var bu da iyi bence hiç olumsuz bişey düşünmeden ihmal de etmeden aspirin başla ve pazar günü tekrar kan ver mümkünse aynı yerde ver değerin 60 ve üzeri çıkarsa bayram yaparız. Çıkmaz ise de canını sıkma Allah tekrar nasip eder. Demek ki gebe kalabiliyorsunIgneden sonra onsekiz gun 25 eylülde iğne oldum
Olur canım aşerme bir yiyecek istemek olduğu gibi yiyecekten tiksinmektir de her insanda farklıdır. Benimde canımın çok istediği bi yiyecek oldu geçen midem bulandığı halde yedimbi de unutmadan sorayim. 6+5 te aserme olur mu. aserme degilse umursamayacam. oyleyse bi sekilde bulmaya calisacam. canim kalamar istiyo tadini agzimda hissediyorum. normalde istahli biri degilim. gebelikten sonra istahim acildi. dunden beri kalamar aklimdan gecip duruyo
ben de esime bi sey istiyorum ama asermek mi oluyo bu, asermek nasil bi sey bilmiyorum diyorum. adamcagiz da asermeyi ogrenince soylersin diyoOlur canım aşerme bir yiyecek istemek olduğu gibi yiyecekten tiksinmektir de her insanda farklıdır. Benimde canımın çok istediği bi yiyecek oldu geçen midem bulandığı halde yedimeşim senin miden bulanmıyor muydu dedi adamcağız da şaşırdı
ne mutlu sana maşallah bebeğin kalp atımını kaçıncı hafta günde duydun canm ?degildir canim ya. benim bebisin kalbini falan da duyduk. dr her sey normal dedi. o agridan korkma. siddetli degilse sorun yoktur diye dusunuyorum.
Evet çok şükür yarım dk geçmeden ikinci çizgiyi gördüm hepsinde rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahOzaman dogrudur cnm Allahin izniyle ilk bes dkk da cikiyor ise tmmdir pazrtesi kanda kesin cikar
6+4 te duydum canim.ne mutlu sana maşallah bebeğin kalp atımını kaçıncı hafta günde duydun canm ?
Geçmiş olsun canım O zaman devamında kanaman olmuştur.Üzülme vardır bunda da bi hayır inşaallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin .Kan değerim 245 ten 62 ye düştü düşük yapıyorum
Önemli olan iki kart artış olması canım, o da olmuş. Değerin az olması ya da çok olması döllenmenin ne kadar erken ya da geç olduğuna göre değişiyor. Pazartesiye kadar keseyi görecek değere gelmiş olacaksın inşallah. Hayırlı olsun :)Arkadaslar herkese merhaba lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi. 7 eylül son adet tarihim. hamileligimi çarşamba günü adetim 1 hafta geçtiğinde kan testinde öğrendim. Değer 709 du bugün değer 1600 küsür olmuş ama ilk hamileligimde adetten 1 hafta sonra değerim 3000 perdeyi. Bu sefer daha düşük bu bi sorun anlamına gelir mi. Dr a haftaya pzt randevu alabildim. Bir de bu test kaç kez tekrarlanmali lütfen yardım. ..
Gözün aydın canım,ne kadar güzel bir duygu, minicik kalbi var değil mi :) darısı da bizlere olsun inşallahİyi akşamlar kızlar bende bugün doktora gittim ve bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok şükür herşey yolunda.Umarım herkes musmutlu haberlerle gelir.
Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alacağın bir hamilelik gecirirsin.Kan değerim 245 ten 62 ye düştü düşük yapıyorum
Ayy ne güzel haberler böyle, çok sevindim canım adına. Özellikle kanama alanı ve düşük tehlikesi geçti kısmı kafanı nasıl rahatlatmıştır. Hep böyle güzel haberlerle gelelim insallahSelamlar herkese
Pc de bi sorun var ... telden tabloyu güncelleyemiyorum ... o yüzden pc ye geçene kadar yeni bildirimleri bekleteceğim
Gelelim banaaaa ...
Bugün kontrolden rüyada gibi ayrıldım .
Kese kocaman olmuş :) yetmezmiş gibi içindeki mercimeğimi de gördüm
Sat a göre 6+4.... ultrasonda 6+1 çıktı
.. kalp atımı duyamayız ama göstereyim dedi dr ... Allahım resmen atışını izledik ekrandanşükürler olsun
Biliyorsunuz geçen hafta miyomun görülmüştü ve kese ile bitişikti ... kanama vardı ... düşük tehlikesi demişti .. miyom ostrojen artmasıyla gebelikte büyür demişti... haftaya 2 katı olabilir korkma demişti.
Miyom hiç büyümemiş
Kese ve miyom birbirinden inanılmaz uzaklaşmış
Kanama yok
Her şey yolunda yani ... 15 gün sonra çağırdı... 8 haftalık olacak yani nasipse ...
Grip için ilaç almadım.
Yat ıhlamur zencefil devam dedi.
Başka.... 1.65 cm
Hmmmm başka .... sordu bulantı kusma baş dönmesini ... yok dedim . Iyi süper dedi
Öyle işte .
Içim kıpır kıpır
Eşim mutlu ... oğlum mutlu ... 32 dişimiz dışardayız bugün .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?