- 16 Kasım 2009
- 275
- 81
- 98
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #1.541
.
Seninle doğum tarihimiz aynı canım.Allah sapasağlam kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah
Amin canım inşaallah rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.
Seninle doğum tarihimiz aynı canım.Allah sapasağlam kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah
Kaç kilosun boyun kaç? Benim boy 1.70 84 ile hamile kaldım ve farkedene kadar 86 ya çıktım çünkü iştahım açılmıştı. Diyetisyene gidiyorum 83 e düşüp ilk 3 ayı 83 ile bitirmeyi hedefliyorum. Aslında 100 den 81 e kadar düşmüştüm ama tatil falan derken aldım işte 5 kiloyuçok teşekkür ederim canim bende 80 doğumluyum bide bende fazla kilo var dr ilk 5 ay kilo almaz isen sıkıntı olmaz dedi inşaallah herşey netlessin diyetisyene giderim diye düşünüyorum bakalım
Canim benimde dişlerim cok kotu karbonatla fircaliyorum ovaliyorum dislerimi birde tuzlu su canim iyi geliyor midenede bol kraker yiceksin yapcak birsey yok. Tatli telaslarimiz bunlar insllah:))
.Benim gibi hic hissetmeyen var mi acaba daha doktora gitmedim sata gore 3+5 haftalik
Inş canım ya insan korkuyorHayirli olsun cnm bnde ayni durumdayim normal bence cogu ayni belirtileri yasior Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
cok sevindim canim. ailecek hep boyle musmutlu olun :)Selamlar herkese
Pc de bi sorun var ... telden tabloyu güncelleyemiyorum ... o yüzden pc ye geçene kadar yeni bildirimleri bekleteceğim
Gelelim banaaaa ...
Bugün kontrolden rüyada gibi ayrıldım .
Kese kocaman olmuş :) yetmezmiş gibi içindeki mercimeğimi de gördüm
Sat a göre 6+4.... ultrasonda 6+1 çıktı
.. kalp atımı duyamayız ama göstereyim dedi dr ... Allahım resmen atışını izledik ekrandan şükürler olsun
Biliyorsunuz geçen hafta miyomun görülmüştü ve kese ile bitişikti ... kanama vardı ... düşük tehlikesi demişti .. miyom ostrojen artmasıyla gebelikte büyür demişti... haftaya 2 katı olabilir korkma demişti.
Miyom hiç büyümemiş
Kese ve miyom birbirinden inanılmaz uzaklaşmış
Kanama yok
Her şey yolunda yani ... 15 gün sonra çağırdı... 8 haftalık olacak yani nasipse ...
Grip için ilaç almadım.
Yat ıhlamur zencefil devam dedi.
Başka.... 1.65 cm
Hmmmm başka .... sordu bulantı kusma baş dönmesini ... yok dedim . Iyi süper dedi
Öyle işte .
Içim kıpır kıpır
Eşim mutlu ... oğlum mutlu ... 32 dişimiz dışardayız bugün .
Aynen bnmde bugun karnimn sol tarafi agriyo kafama cok tkildi insallah bir aksilik yokturInş canım ya insan korkuyor
Cok sevindim guzel haberlerine bende bugun doktora gittim ama bize kalp atislarini dinletti cok alcakti ama sesi cok kucuk cunkuuu :)) rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah benim de doktorum beni 8 haftalikken bir daha cagirdi. Insallah doktorlatdan guzel haberlerle doneriz hep :)
çok teşekkür ederim canim bende 80 doğumluyum bide bende fazla kilo var dr ilk 5 ay kilo almaz isen sıkıntı olmaz dedi inşaallah herşey netlessin diyetisyene giderim diye düşünüyorum bakalım
cok sevindim canim. ailecek hep boyle musmutlu olun :)
Aynen o yemek buraya gelecekben de esime bi sey istiyorum ama asermek mi oluyo bu, asermek nasil bi sey bilmiyorum diyorum. adamcagiz da asermeyi ogrenince soylersin diyo demek ki boyle bi seymis. sagol tatlim. midemiz bulansa da canimiz istiyosa olay bitmistir :)
Ne güzel haber tebrik ederim Allah tamamına erdirsin hepimizeSelamlar herkese
Pc de bi sorun var ... telden tabloyu güncelleyemiyorum ... o yüzden pc ye geçene kadar yeni bildirimleri bekleteceğim
Gelelim banaaaa ...
Bugün kontrolden rüyada gibi ayrıldım .
Kese kocaman olmuş :) yetmezmiş gibi içindeki mercimeğimi de gördüm
Sat a göre 6+4.... ultrasonda 6+1 çıktı
.. kalp atımı duyamayız ama göstereyim dedi dr ... Allahım resmen atışını izledik ekrandan şükürler olsun
Biliyorsunuz geçen hafta miyomun görülmüştü ve kese ile bitişikti ... kanama vardı ... düşük tehlikesi demişti .. miyom ostrojen artmasıyla gebelikte büyür demişti... haftaya 2 katı olabilir korkma demişti.
Miyom hiç büyümemiş
Kese ve miyom birbirinden inanılmaz uzaklaşmış
Kanama yok
Her şey yolunda yani ... 15 gün sonra çağırdı... 8 haftalık olacak yani nasipse ...
Grip için ilaç almadım.
Yat ıhlamur zencefil devam dedi.
Başka.... 1.65 cm
Hmmmm başka .... sordu bulantı kusma baş dönmesini ... yok dedim . Iyi süper dedi
Öyle işte .
Içim kıpır kıpır
Eşim mutlu ... oğlum mutlu ... 32 dişimiz dışardayız bugün .
Ne güzel haber tebrik ederim Allah tamamına erdirsin hepimize
Selam cnm hayirli olsun insallah bilemiorum sanirim normal cogu kiside agri var bu haftalarda bnmde sol karnim agrio bnde ck pimpirik yaptm ama 2. Kandan sonra daha da rahatlicaz insallahMerhabalar bende dün öğrendim hamile olduğumu ☺ cook mutluyum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yarın tekrar kan vereceğim dün baktirdigim da beta 67.7 çıktı yarın 140 gibi olması gerekiyormus.. çok fazla karın ve bacaklarıma vuran kasik ağrılarım var. Sizce normal mı çok pimpirikli miyim acaba
Sağol canım.Evet Harika bir duygu amin inşaallahGözün aydın canım,ne kadar güzel bir duygu, minicik kalbi var değil mi :) darısı da bizlere olsun inşallah
Kizlar kanama olmassa deger dusmuyor anlamina geliyor deilmi yani hic kanamasi olmayip degeri dusen duydunuz mu ?
[/QUOTE]Benim kanamam olmadan düşük yaşadım. Çok şiddetli ağrım olmuştu. Hastaneye gittim doktor anlamış sen eve git yat arıcam demişti. Değerin düşmüş bebeği kaybettik demişti
Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın....