- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.521
Aminnnnnnnn inşallahAyy ne güzel haberler böyle, çok sevindim canım adına. Özellikle kanama alanı ve düşük tehlikesi geçti kısmı kafanı nasıl rahatlatmıştır. Hep böyle güzel haberlerle gelelim insallah
Yazdım canım yukarıda ... güzel haberlerle geldim şükürAusencia nasıl oldun bugün doktora gidecektin inşaallah güzel haberler bekliyoruz
Bi geçmişi okuyayımherkes iyidir umarım
Rahatlamaz mısın,biz bile burda rahatliyoruz sizin iyi haberlerinizi alınca :) Benim haftaya perşembe kontrol 6+3 olacam,kalp atışını duyarız insallah.. Çok heyecanlı bekleyişAminnnnnnnn inşallah
Çok rahatladım canım inan ... diken üzerindeyim haftadır ... ilk kez gerçek anlamda bebeğe sevinebildik.
Senin kontrol ne zaman ?
Gözün aydın canım ne güzel haberler okurken bilr heyecanlandım darısı bizlerin başına inşaallah güzel haberler alalım minik mercimeklerimizi görelim inşallah
Rahatlamaz mısın,biz bile burda rahatliyoruz sizin iyi haberlerinizi alınca :) Benim haftaya perşembe kontrol 6+3 olacam,kalp atışını duyarız insallah.. Çok heyecanlı bekleyiş
Inşallah canım ya ... senin tarihe baktım şimdi ... aramızda bir hafta var ... şu ilk aylarda 1 haftada ne çok değişiyor inan.
Hadi bakalım bir sonraki kontrolde de senin mercimeğinden güzel haberler
.Selamlar herkese
Pc de bi sorun var ... telden tabloyu güncelleyemiyorum ... o yüzden pc ye geçene kadar yeni bildirimleri bekleteceğim
Gelelim banaaaa ...
Bugün kontrolden rüyada gibi ayrıldım .
Kese kocaman olmuş :) yetmezmiş gibi içindeki mercimeğimi de gördüm
Sat a göre 6+4.... ultrasonda 6+1 çıktı
.. kalp atımı duyamayız ama göstereyim dedi dr ... Allahım resmen atışını izledik ekrandanşükürler olsun
Biliyorsunuz geçen hafta miyomun görülmüştü ve kese ile bitişikti ... kanama vardı ... düşük tehlikesi demişti .. miyom ostrojen artmasıyla gebelikte büyür demişti... haftaya 2 katı olabilir korkma demişti.
Miyom hiç büyümemiş
Kese ve miyom birbirinden inanılmaz uzaklaşmış
Kanama yok
Her şey yolunda yani ... 15 gün sonra çağırdı... 8 haftalık olacak yani nasipse ...
Grip için ilaç almadım.
Yat ıhlamur zencefil devam dedi.
Başka.... 1.65 cm
Hmmmm başka .... sordu bulantı kusma baş dönmesini ... yok dedim . Iyi süper dedi
Öyle işte .
Içim kıpır kıpır
Eşim mutlu ... oğlum mutlu ... 32 dişimiz dışardayız bugün .
Çok teşekkür ederim canim 37 yaşındayım yaş olarak seninle yakın olunca ikinci hamileligimiz olunca sıkı takipcin oldum salı gunu gidicem dr a hayırlısıyla şu kanamalı bölge felan biter bende güzel haberler alirim
.
Çok şükür canım.Ay ne güzel yaaa..Allah tamamına erdirsin inşaAllah
Cok sevindim guzel haberlerine bende bugun doktora gittim ama bize kalp atislarini dinletti cok alcakti ama sesi cok kucuk cunkuuu :)) rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah benim de doktorum beni 8 haftalikken bir daha cagirdi. Insallah doktorlatdan guzel haberlerle doneriz hep :)Selamlar herkese
Pc de bi sorun var ... telden tabloyu güncelleyemiyorum ... o yüzden pc ye geçene kadar yeni bildirimleri bekleteceğim
Gelelim banaaaa ...
Bugün kontrolden rüyada gibi ayrıldım .
Kese kocaman olmuş :) yetmezmiş gibi içindeki mercimeğimi de gördüm
Sat a göre 6+4.... ultrasonda 6+1 çıktı
.. kalp atımı duyamayız ama göstereyim dedi dr ... Allahım resmen atışını izledik ekrandanşükürler olsun
Biliyorsunuz geçen hafta miyomun görülmüştü ve kese ile bitişikti ... kanama vardı ... düşük tehlikesi demişti .. miyom ostrojen artmasıyla gebelikte büyür demişti... haftaya 2 katı olabilir korkma demişti.
Miyom hiç büyümemiş
Kese ve miyom birbirinden inanılmaz uzaklaşmış
Kanama yok
Her şey yolunda yani ... 15 gün sonra çağırdı... 8 haftalık olacak yani nasipse ...
Grip için ilaç almadım.
Yat ıhlamur zencefil devam dedi.
Başka.... 1.65 cm
Hmmmm başka .... sordu bulantı kusma baş dönmesini ... yok dedim . Iyi süper dedi
Öyle işte .
Içim kıpır kıpır
Eşim mutlu ... oğlum mutlu ... 32 dişimiz dışardayız bugün .
Benimde gözüm senin üzerinde:) eşime bile dedim tablo yaparken ... benden başka bi de 37 var diye ... 79 luyum ben .
Salı günü sende çok güzel haberlerle geleceksin inşallahinsana çok moral oluyor ...bi de ben tüm hafta griple boğuşunca çok korka korka gittim bugün .
Ne kanama kalmış ...ne bişey
Amiinnnnnnnnnn
Darısı her birimizin başına
.çok teşekkür ederim canim bende 80 doğumluyum bide bende fazla kilo var dr ilk 5 ay kilo almaz isen sıkıntı olmaz dedi inşaallah herşey netlessin diyetisyene giderim diye düşünüyorum bakalım
.Arkadaşlar herkese hayırlı olsun şimdiden.. Bende 4+4 gebeyim.. Beta hcg ilk sonuca göre 2 ye katlanmış.. Ama belim çok ağrıyor aynı regl olacakmisim gibi.. Normal mi sizce?
Canım çok düşük değerin iğneden sonra onsekiz gün geçmiş ama en azından artış var bu da iyi bence hiç olumsuz bişey düşünmeden ihmal de etmeden aspirin başla ve pazar günü tekrar kan ver mümkünse aynı yerde ver değerin 60 ve üzeri çıkarsa bayram yaparız. Çıkmaz ise de canını sıkma Allah tekrar nasip eder. Demek ki gebe kalabiliyorsun
İnşallah canım sağol kanama yok sol yumurtalıkta yanma hissi var ve çok hafif kahverengi akıntı olduGeçmiş olsun canım O zaman devamında kanaman olmuştur.Üzülme vardır bunda da bi hayır inşaallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin .
Hayirli olsun cnm bnde ayni durumdayim normal bence cogu ayni belirtileri yasior Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinArkadaşlar herkese hayırlı olsun şimdiden.. Bende 4+4 gebeyim.. Beta hcg ilk sonuca göre 2 ye katlanmış.. Ama belim çok ağrıyor aynı regl olacakmisim gibi.. Normal mi sizce?
İnşallah sağol allah senin gönlündekini de sana nasip etsinÇok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alacağın bir hamilelik gecirirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?