2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayy ne güzel haberler böyle, çok sevindim canım adına. Özellikle kanama alanı ve düşük tehlikesi geçti kısmı kafanı nasıl rahatlatmıştır. Hep böyle güzel haberlerle gelelim insallah
Aminnnnnnnn inşallah

Çok rahatladım canım inan ... diken üzerindeyim haftadır ... ilk kez gerçek anlamda bebeğe sevinebildik.

Senin kontrol ne zaman ?

Aminnnnnnnn inşallah

Çok rahatladım canım inan ... diken üzerindeyim haftadır ... ilk kez gerçek anlamda bebeğe sevinebildik.

Senin kontrol ne zaman ?
Rahatlamaz mısın,biz bile burda rahatliyoruz sizin iyi haberlerinizi alınca :) Benim haftaya perşembe kontrol 6+3 olacam,kalp atışını duyarız insallah.. Çok heyecanlı bekleyiş

Gözün aydın canım ne güzel haberler okurken bilr heyecanlandım darısı bizlerin başına inşaallah güzel haberler alalım minik mercimeklerimizi görelim inşallah

Inşallah canım ya ... senin tarihe baktım şimdi ... aramızda bir hafta var ... şu ilk aylarda 1 haftada ne çok değişiyor inan.

Hadi bakalım bir sonraki kontrolde de senin mercimeğinden güzel haberle
r

Rahatlamaz mısın,biz bile burda rahatliyoruz sizin iyi haberlerinizi alınca :) Benim haftaya perşembe kontrol 6+3 olacam,kalp atışını duyarız insallah.. Çok heyecanlı bekleyiş

Canım işte benim bugün 6+1 di... duyulmadı ama görüldü :) resmen ekranda pıt pıt pıt çarpıyordu.
Yani yarın gelsen duyulabilir bu günlerde her gün bi ilerleme dedi ...

Kizlar kanama olmassa deger dusmuyor anlamina geliyor deilmi yani hic kanamasi olmayip degeri dusen duydunuz mu ?

Inşallah canım ya ... senin tarihe baktım şimdi ... aramızda bir hafta var ... şu ilk aylarda 1 haftada ne çok değişiyor inan.

Hadi bakalım bir sonraki kontrolde de senin mercimeğinden güzel haberle
r

Çok teşekkür ederim canim 37 yaşındayım yaş olarak seninle yakın olunca ikinci hamileligimiz olunca sıkı takipcin oldum salı gunu gidicem dr a hayırlısıyla şu kanamalı bölge felan biter bende güzel haberler alirim

.
Çok şükür canım.Ay ne güzel yaaa..Allah tamamına erdirsin inşaAllah

Benimde gözüm senin üzerinde:) eşime bile dedim tablo yaparken ... benden başka bi de 37 var diye ... 79 luyum ben .
Salı günü sende çok güzel haberlerle geleceksin inşallah insana çok moral oluyor ...bi de ben tüm hafta griple boğuşunca çok korka korka gittim bugün .
Ne kanama kalmış ...ne bişey

.
Çok şükür canım.Ay ne güzel yaaa..Allah tamamına erdirsin inşaAllah

Amiinnnnnnnnnn
Darısı her birimizin başına

Cok sevindim guzel haberlerine bende bugun doktora gittim ama bize kalp atislarini dinletti cok alcakti ama sesi cok kucuk cunkuuu :)) rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah benim de doktorum beni 8 haftalikken bir daha cagirdi. Insallah doktorlatdan guzel haberlerle doneriz hep :)

çok teşekkür ederim canim bende 80 doğumluyum bide bende fazla kilo var dr ilk 5 ay kilo almaz isen sıkıntı olmaz dedi inşaallah herşey netlessin diyetisyene giderim diye düşünüyorum bakalım

çok teşekkür ederim canim bende 80 doğumluyum bide bende fazla kilo var dr ilk 5 ay kilo almaz isen sıkıntı olmaz dedi inşaallah herşey netlessin diyetisyene giderim diye düşünüyorum bakalım
.
Seninle doğum tarihimiz aynı canım.Allah sapasağlam kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah

Arkadaşlar herkese hayırlı olsun şimdiden.. Bende 4+4 gebeyim.. Beta hcg ilk sonuca göre 2 ye katlanmış.. Ama belim çok ağrıyor aynı regl olacakmisim gibi.. Normal mi sizce?
.
Merhaba canım..O ağrılar ve adet ağrısına benzer ağrılar ilk 3 ay normalmis.bende de var

Geçmiş olsun canım O zaman devamında kanaman olmuştur.Üzülme vardır bunda da bi hayır inşaallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin .
İnşallah canım sağol kanama yok sol yumurtalıkta yanma hissi var ve çok hafif kahverengi akıntı oldu

Arkadaşlar herkese hayırlı olsun şimdiden.. Bende 4+4 gebeyim.. Beta hcg ilk sonuca göre 2 ye katlanmış.. Ama belim çok ağrıyor aynı regl olacakmisim gibi.. Normal mi sizce?
Hayirli olsun cnm bnde ayni durumdayim normal bence cogu ayni belirtileri yasior Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…