2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ausencia canım ben bu işlerden anlamıyorum.
Listeyi ilk sayfaya taşıyabiliyor isen lütfen taşı konuyu açan arkadaşımıza ayıp olacağını düşünmüyorum,
aksine memnun mutlu olacaktır.
Bizleri bir araya getirmede vesile olduğundan =)

Canim merhaba sn kontrole gittin mi Kalp atislarini duydn mu Geligimz yakin tarihlerde bn hala gidemedm?

canım tekrar buradan da bi sesleneyim , @Mertege123 canım müsadenle sayfayı devralmamız gerekecek ... eğer gelmeyeceksen tabiii ki inşallah gelirsin .

ilk sayfadaki mesajı tablo ile güncellemem gerekiyor çünkü .

İstanbul
Yas 29
Sat: 14.09.17
Beklenen dogum tarihi : 22.06.2018
Eklerseniz sevinrm teskkur ederm
Ayrica konu sahibi bence eklemenize alinmaz diye dusunuyorum o sekilde olsa daha iyi olur :)

Bu arada ilk cocuk
Ayrica devralirsaniz sayet sayfayi bence bastaki anketi kaldirim listeye oyle bir kisim koyabilirsiniz basta gereksiz goz ve el yoruyo :))

HAZİRAN ANNESİYaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı ÇocukNotlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

İstanbul
Yas 29
Sat: 14.09.17
Beklenen dogum tarihi : 22.06.2018
Eklerseniz sevinrm teskkur ederm
Ayrica konu sahibi bence eklemenize alinmaz diye dusunuyorum o sekilde olsa daha iyi olur :)

ekledim canım

Konu sahibi de değişiyor , değişmek zorunda o yüzden bekledim ve tereddüt ettim canım ... ama ilk sayfada olursa herkes istediği zaman bakabilir

Canim merhaba sn kontrole gittin mi Kalp atislarini duydn mu Geligimz yakin tarihlerde bn hala gidemedm?
beni doktorum 17 ekim salı günü çağırdı kese yi hiç görmeye gitmedim direk kalp atışı için çağrıldm inşallah kalbini duyar güzel haberlere buraya yazabilirim :)
snnki kaç haftalık görünüyor ? neden doktora hiç gitmedin tüp tedavisi gördüğüm içn doktor böyle demiş olablr

Canm bana saglik ocagindaki hemsire dediki 7 8 haftalik olana kadar gitme.simdi giderden alttan falan bakarlar hic eziyet çekme dddi.Iste herhangi bi kanaman olursa bi damla bile olsa gitt durma dedi.Bnde onun icin gitmdm

Canim konu sahibi eğer gelirse onu da listeye eklersin, ama tabloyla uğraşıyorsun ve aktifsin burda ilk sayfada olması daha iyi olur bence de. Yine de biraz daha bekleyeyim diyorsan sen bilirsin tabi :)

Kızlar merhabalar bende yeni katıldım aranıza.ikinci hamileliğim olacak :) ilk hamileliğim çok kötü bitti maalesef.
Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..keseyi gördük ama henüz kalp atışlarını duyamadık .inşallah onuda duyarız. Sat göre 5+3 ultrasona göre 5+0 26 yaş pendikte oturuyorum çalışıyorum.Bütün gebişlere selam

Nolur biri beni duysun feci sag bacak agisi cekiyorum bu sabah kalktigimdan beri. Kipirdatincs resmen ciglik atiyorum. Sag kasiktan vuruyo sanki. Oturuken yarim saatte anca oturuyorum ya bu normal mi biri nolur yardimci olsun 5 haftaligim

Nolur biri beni duysun feci sag bacak agisi cekiyorum bu sabah kalktigimdan beri. Kipirdatincs resmen ciglik atiyorum. Sag kasiktan vuruyo sanki. Oturuken yarim saatte anca oturuyorum ya bu normal mi biri nolur yardimci olsun 5 haftaligim
Canım çok geçmiş olsun ,benim geçen gün çok ayakta durduğumda kasık ağrısı bacağına da vurmuştu ama senin anlattigin kadar çok değildi agri, bilemedim ki. Acaba bı doktora gorunsen mı. Çok ciddi bişey değildir belki ama ağrıların o kadar çoksa dindirmek için bı yöntem tavsiye edebilir doktor. Stres yapma ama sakin kalmaya bak.

Artık 6. Haftama girdim. İki kere gittim doktora ikisindede alttan baktı. Haftaya pazartesi kalp atışı için gidicez. 5 haftalıkta ultrasonla göbelten bakılan var mı?

Evet canım ilk çocuğum olucak inşallah, senin? benimde doğum 11 haziran gösteriyor bende hiç mide bulantısı yok kendimi uzaylı gibi hissediyorum

Artık 6. Haftama girdim. İki kere gittim doktora ikisindede alttan baktı. Haftaya pazartesi kalp atışı için gidicez. 5 haftalıkta ultrasonla göbelten bakılan var mı?
Ben ilk geçen hafta gittim canım sat a göre 5 haftalıktı göbekten bakıldı ve kese göründü, şimdi haftalık dün de kalp atışını gördü doktor

Bana hiç alttan bakmadılar. 5+3 haftalığım 2 defa ultrasonla baktılar. Alttan neden bakıyorlar ki bu aşamada. Ultrasonla bakmak yeterli değil mi?

Bende o civardayım gittiğiniz doktoru öğrenebilirmiyim?
Ya ben bunu merak ediyorum keseyi goremezse benide kesin böyle muayine edecek.
Çok can yakiyormu?
korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…