- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #1.361
Canim dusugede neden oluyormuş alttan bakinca dikkat et derimmantıklı ama 6 +3 günken gitmiş olacağım inşallah kalbini duyarız alttan baktırmayı bende kabul etmeyeceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim dusugede neden oluyormuş alttan bakinca dikkat et derimmantıklı ama 6 +3 günken gitmiş olacağım inşallah kalbini duyarız alttan baktırmayı bende kabul etmeyeceğim.
Benim 4+5 te karından ultrasonla göründüArtık 6. Haftama girdim. İki kere gittim doktora ikisindede alttan baktı. Haftaya pazartesi kalp atışı için gidicez. 5 haftalıkta ultrasonla göbelten bakılan var mı?
Canım pazartesi günü baktı karından göremedi bugün direk. Vajinal. Baktırdimkese karindan usg lemi goruldu canm boyutu yaziyormu ayrica satlarimiz aynida
Yok hiç canın yanmıyor anlamıyorsun bile. Acaba ben biraz kiloluyum ondan mı direkt öyle baktı o geldi şimdi aklıma.Bende o civardayım gittiğiniz doktoru öğrenebilirmiyim?
Ya ben bunu merak ediyorum keseyi goremezse benide kesin böyle muayine edecek.
Çok can yakiyormu?
korkuyorum
Gözün aydın canım baş ağrısı için ağrıyan bölgeye kısa süreli buz uygulamak çok etkili hormonlar arttıkça baş ağrısı artıyor. Bol sıvı alımını da unutmamak lazımkalbi nasil da pir pir diye atiyodu. ayy hala aklimdan cikmiyo ya. minik bi kelebek gibi :)
Canım pazartesi günü baktı karından göremedi bugün direk. Vajinal. Baktırdim
Merhaba canım her insanın bünyesi farklı belirtiler verir kendimden örnek vereyim. Çok halsizim işyerinde sürünerek çalışıyorum resmen uyku hali devamlı en geç onda uyuyorum sabah zor uyanıyorum. Çok acıkıyorum ama yemek de zorlanıyorum daha kusma yok ama sürekli devam eden bir bulantı var. Kasık ağrım hala var adet olacakmış gibi. Hatta ilk inanmamıştım da hamileliğime bel ve kasık ağrısından adet olurum diye düşünüyordum hala aynı ağrılar var. Kabızlık ve gaz şikayetim var geçmiyor. Başım çok dönüyor bugün hele eve zor attım kendimi bayılmamak için direndim resmen sivilcelerim var yüzümde aklıma gelen bu kadarcık ne kadar az dimiKızlar Merhaba, bu aralar neler yaşıyorsunuz neler hissediyorsunuz. Bende ara ara çok hafif kasık batmaları birde halsizlik var geçen hafta keseyi gördük Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah. Mide bulantılar veya farklı şeyler yaşayan anneler varmı bu haftalarda yoksa ben mi anormalim merak ediyorum. Sevgiler
Hayırlı olsun canım normal süreçtesin iki hafta sonra net olarak bebiş de pıt pıt atan kalbi de görülürKizlar meraba ben on gun once9.7 ile hamile oldugumu ogrendim dort gunde yuze cikti doktor cok kucuk oldugunu haftaya kese gorunur dedi bugun gittim ancak kese gorundu rahimde dedi dis gebelik degil dedi hersey yolunda ama kesenin icinde bebegi goremedim dedi iki hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi sknti yok degilmi
Canım diz kapağından yukarıya sıcak su konulması tehlikeli. Benim ayağım çok üşüdüğü için ben sadece ayak altima sicak su torbasi koyuyorum. Yakinlarin hafif masaj yapabilir biraz rahatlatıyor.Kizlar bel agrim var belime sicak su torbasi koysam zarar verir mi sizce
Bel fıtığınız var mı? gebelikte bel ağrısı olur fıtık da varsa çarpı iki olur bacağa vuran özellikle kasılma ve uyuşma yapan ağrılar fıtıktan olur. Sadece egzersiz yapılır fıtık+ grbelikteNolur biri beni duysun feci sag bacak agisi cekiyorum bu sabah kalktigimdan beri. Kipirdatincs resmen ciglik atiyorum. Sag kasiktan vuruyo sanki. Oturuken yarim saatte anca oturuyorum ya bu normal mi biri nolur yardimci olsun 5 haftaligim
Aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın canım okurken kendimi buldum :) ne olacak bu halimiz inşallah 9 ay boyunca böyle sürmezMerhaba canım her insanın bünyesi farklı belirtiler verir kendimden örnek vereyim. Çok halsizim işyerinde sürünerek çalışıyorum resmen uyku hali devamlı en geç onda uyuyorum sabah zor uyanıyorum. Çok acıkıyorum ama yemek de zorlanıyorum daha kusma yok ama sürekli devam eden bir bulantı var. Kasık ağrım hala var adet olacakmış gibi. Hatta ilk inanmamıştım da hamileliğime bel ve kasık ağrısından adet olurum diye düşünüyordum hala aynı ağrılar var. Kabızlık ve gaz şikayetim var geçmiyor. Başım çok dönüyor bugün hele eve zor attım kendimi bayılmamak için direndim resmen sivilcelerim var yüzümde aklıma gelen bu kadarcık ne kadar az dimi
Dokuz ay sürmez canım 16 hafta ne fazla sonra keyifli günlerimiz gelecek inşallah karnımızı avuştura avuştura dolaşacağız alışverişten tabanlar çatlayacak bu seferde taki 36 ya kadar 36. Haftada ne yatabilecek ne kalkabileceğiz. İnşallah görürüz o günleri sağlıklaAynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın canım okurken kendimi buldum :) ne olacak bu halimiz inşallah 9 ay boyunca böyle sürmez
Canım stres yapma tam kalbın atöaya basladıgı haftadasın 2 3 gune normale donerMerhaba 6+2 hamileyim , bugün kanamam oldu , doktor kalp atışını dinledi 80 nin altı normalde en az 80 olması gerekirdi , haftaya gel kontrol edelim dedi. Başınıza böyle bir olay gelip daha sonra düzelen var mı ?
Canım kan sulandırıcı ilaçlar başlanır bu tür durumlarda tek doktor ile kalmayın tecrübe cihaz farkı kalitesi değiştirir durumu inşallah düzelirMerhaba 6+2 hamileyim , bugün kanamam oldu , doktor kalp atışını dinledi 80 nin altı normalde en az 80 olması gerekirdi , haftaya gel kontrol edelim dedi. Başınıza böyle bir olay gelip daha sonra düzelen var mı ?
Böyle sürece can kurban ne kadar güzel anlattın:))) karnımızı avuşturmak 10 numara:))))Dokuz ay sürmez canım 16 hafta ne fazla sonra keyifli günlerimiz gelecek inşallah karnımızı avuştura avuştura dolaşacağız alışverişten tabanlar çatlayacak bu seferde taki 36 ya kadar 36. Haftada ne yatabilecek ne kalkabileceğiz. İnşallah görürüz o günleri sağlıkla