- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.341
mantıklı ama 6 +3 günken gitmiş olacağım inşallah kalbini duyarız alttan baktırmayı bende kabul etmeyeceğim.Canm bana saglik ocagindaki hemsire dediki 7 8 haftalik olana kadar gitme.simdi giderden alttan falan bakarlar hic eziyet çekme dddi.Iste herhangi bi kanaman olursa bi damla bile olsa gitt durma dedi.Bnde onun icin gitmdm
kızlar kan degerleriniz hep iki katı mı arttı
değişiyor demek kiAdige_ ben 4 kez test yaptım 2 testim fazla 3 test eksik 4 test fazla oldu
senin sonuç değerlerin nasıldı ? endişelenme yükselme varsa korkmadeğişiyor demek ki
Bende o civardayım gittiğiniz doktoru öğrenebilirmiyim?
Ya ben bunu merak ediyorum keseyi goremezse benide kesin böyle muayine edecek.
Çok can yakiyormu?
korkuyorum
Çok sağol cnm inşallah hiç bir sorun yoktur Rabbim isteyen herkese nasip etsin 2inci hamileliğim ama ilk gbi heyecan var
Yüzyıl hastanesine gittim dün ben aksam acil olarak gittim ama esra günay vardiEmsey Hospital - Pınar Gökova Azman ' a gidiyorum canım.sen hangisine gidiyorsun.
Emsey Hospital - Pınar Gökova Azman ' a gidiyorum canım.sen hangisine gidiyorsun.
Kizlarrr çok şükür maşallah keseyi girebildik 5+5
Siz kime gidiyorsunuz?memnunmusun canm doktorundan muayene ucretleri falan nekadar bende o civarda oturuyorum bi doktorun ozel muayenehanesine gidiyorum yeni doktor tavsiyelerine acigim
duymazsan da endiselenme canim. dr benimkine bakmadan once duyamayabiliriz bazilarininki 7. haftanin ortalarinda duyuluyo endiselenmeyin dedi.D dusunceli kizz
ben aslında ptsi 6+2 olacağım yalnız geçen ctsi gittiğimde 5+0 olmama rağmen dr 4,5 haftalık görünüyor dedi o yüzden ptsi gittiğimde duymama diye endişe ediyorum
tesekkur ederim tatlim. amin tez zamanda sizin bebisleri de duyalimÇok sevindim gözünüz aydın, darısı bize
Artık 6. Haftama girdim. İki kere gittim doktora ikisindede alttan baktı. Haftaya pazartesi kalp atışı için gidicez. 5 haftalıkta ultrasonla göbelten bakılan var mı?[/QUOTE
5 haftalikken bana gobekten bakmislardi. alttan hic bakilmadi.
İnşallah :)senin sonuç değerlerin nasıldı ? endişelenme yükselme varsa korkma
ilk olcum 70 kusurdu. ikinci olcumu 3 gun sonra yaptirdim galiba. 950 cikti. 3. olcumu de son olcumden 4 gun sonra yaptirmistim diye hatirliyorum. o da 10000 uzerinde cikti.kızlar kan degerleriniz hep iki katı mı arttı???
Senin değer çok güzel artmış canım masallahilk olcum 70 kusurdu. ikinci olcumu 3 gun sonra yaptirdim galiba. 950 cikti. 3. olcumu de son olcumden 4 gun sonra yaptirmistim diye hatirliyorum. o da 10000 uzerinde cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?