• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Haziran Annesi:anneadayı:YaşıYaşadığı İlTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
Ausencia Ausencia 38.5Kocaeli9 Haziran?2.Kese görüldü:KK68:
..........
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

Şöyle bir tablomuz olsa güzel olur bence .... isteyen bilgilerini yazarsa eklerim ....

ya da tabloda belirtilmesi gereken herhangi bir şey varsa ..onu da ekleyelim ... benim aklıma bunlar geldi .

Yas 30, Almanya, ikinci gebelik, alti yasinda bi kizim var

Haziran Annesi:anneadayı:YaşıYaşadığı İlTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
Ausencia Ausencia 38.5Kocaeli5 Haziran?2.Kese görüldü
@safari_go 21Ankara5 Eylül12 Haziran?....
[tr][td][/td][/tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td][td]SAT tarihi[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td]28 Ağustos[/td] [td]İlk[/td] [tr][td]@Bigaripyolcu [/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]@Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]@sta [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]@Mrvgnc [/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

Canım beni de ekleyebilirsin. 29 yaş,İstanbul da oturuyorum.Sat 1 Eylül, Doğum tarihini bilmiyorum aşağıda çıkan hamilelik takvimimden yazar mısın :D 1.çocuk, kese görüldü. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim Şuan 5+3 müş dün DR.un dediğine göre

var canım, şuan muayene ücreti 115 tl sgklı fiyatı

Bende 2 hafta sonrası için randevu almaya çalışıcam,bakalim nasılmış. Çok teşekkürler :)

Canım beni de ekleyebilirsin. 29 yaş,İstanbul da oturuyorum.Sat 1 Eylül, Doğum tarihini bilmiyorum aşağıda çıkan hamilelik takvimimden yazar mısın :KK70: 1.çocuk, kese görüldü. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim Şuan 5+3 müş dün DR.un dediğine göre

Bende 2 hafta sonrası için randevu almaya çalışıcam,bakalim nasılmış. Çok teşekkürler :)

Başak hanım çok yoğun oluyor boş yer bulunmuyor, eğer ona gidersen şimdiden randevu almanı tavsiye ederim.

Kızlar beni de yazın keseyi görmedim ama :)
istanbul, yaş 26, doğum 22 haziran, ilk çocuk

bir de değerim adetten 3 gün önce 76ydi, adetten 1 gün önce yani dün yaptırdım 187 çıkmış :)
2 kat artmış, daha gitmeyeyim dimi 7. haftaya randevu aldım o zaman baktırırım diyorum
kolumda kan kalmadı :D

HAZİRAN ANNESİ:anneadayı:YaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]

beni de eklermisin canım

meralg 29 Bursa 6eylül 14haziran 2.çocuk kese görüldü

Kizlar suan 5 haftanin icerisindeyim. Kalktigimdan beri sag bacagimda bastan sona kadar inanilmaz sekilde bi agri var. Inanin yururken topalliyorum resmen cok zor yuruyorum. Bu normal mi ya da bacak agrisi ceken var mi

rica ederim canım .... böyle listelerle uğraşıken falan bi bakmışız 9 ay geçmiş inşallah :KK68:

canim listede beni gunceller misin. tam yarim saat once bebisimin kalp atimini duyduk. muhtesem bi duyguydu. onu hem gulumseyerek hem de gozyasi dokerek izledim

:halay::halay: aynen ilk haberler liste başlarından gelecek mi bakalım

:KK68::KK68: di mi ya ? yaşam alanları:KK200:

ayy bak yine duygulandım ....:KK48:

ayy ne güzel biz de inşallah ptsi duyabiliriz siz kaçta duymuş oldunuz :)
6+4 te duydum canim. ultrasona gore 7+1 im. dr ultrason bi iki gun sasirabilir dedi.onden gidebilir dedi. kesemiz buyumus.icinde hem plasentayi hem de embriyoyu gorduk. bi de kalp atisini dinledik. hala gozlerim dolu dolu. insallah canim. p. tesi kac olmus olacan.

Endişelenecek hiçbir şey yok canım yumurtlama tarihindeki oynamalar son adet tarihinle bebeğinin gelişimi arasındaki farkı doğuruyor. Birincisi dış gebelik değil bebiş rahimde 5+4 de dahi Bebek görülemeyebilir geç yumurtlama olmasa bile hiç panik yapma iyi düşün iyi olsun

Çok teşekkür ederim canım ya içime su serptin gerçekten inşallah sorun yoktur dediğin gbi :KK74:

6+4 te duydum canim. ultrasona gore 7+1 im. dr ultrason bi iki gun sasirabilir dedi.onden gidebilir dedi. kesemiz buyumus.icinde hem plasentayi hem de embriyoyu gorduk. bi de kalp atisini dinledik. hala gozlerim dolu dolu. insallah canim. p. tesi kac olmus olacan.

Gözünaydın canım darısı bizim başımıza inşaallah bende salı günü gideceğim bakalim

canim benimde sata gore 5+4 du dun ancak keseyi gorebildik evt kese minicik normal beklenen bu zaten ayrica adetlerinde bir iki gunluk sasma oluosa hic bir sorun yoktur banada 10 gun sonra gel dedi hatta iki doktor takibindeyim biride 15 gun sonra dedi icini ferah tut gayet normal

Çok sağol cnm inşallah hiç bir sorun yoktur Rabbim isteyen herkese nasip etsin 2inci hamileliğim ama ilk gbi heyecan var :KK33::KK5:

D dusunceli kizz
ben aslında ptsi 6+2 olacağım yalnız geçen ctsi gittiğimde 5+0 olmama rağmen dr 4,5 haftalık görünüyor dedi o yüzden ptsi gittiğimde duymama diye endişe ediyorum

Çok sağolun kizlar
Yani kese görünmeyebilir erken tamam dedim ama kanama korkuttu beni..
Bi de ağrılı bir kanama.
Dusuk mu acaba dedim.
Doktor düşük gibi olmaz suan ya tutunur ya da kanla regl gibi olursun gebelik olmaz dedi.

Geç dölleniyoda olabilir sanirim.
Ay cok bilgisizim ya.
Oğlumda da böyle şeyler yasamadığımdan insan korkuyor.

Esimde diyorki şimdi bebek var mi yok mu ben bisi anlamadim diyor
Bana bi gülme geldi.

Bakalım beklicez.
Dinlen kanamanı kontrol et dedi.
Az az olan kanamaları dikkate alma sen dedi dr icim biraz rahatladi.

Şuan pedde kan gordum yine ama wc gittiğimde yoktu.

Zor süreç Rabbim yardımcınız olsun.
Kotu dusunme canim bebegini de kendini de uzme. Ama bende arkadaslarimin dedigine katiliyorum kafanin rahat olmasi icin haftaya yine bir git doktora. Bebisini gorup mutlu olrsun insallah

Back