- 3 Ağustos 2017
- 52
- 59
- 3
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.301
Ausencia ablaa benim dogum tarihi bi gun onceymis yanlis soylemisim8haziranmis hesapladm smdi tekrar sana zahmet duzeltir misin
Kızlar Merhaba, bu aralar neler yaşıyorsunuz neler hissediyorsunuz. Bende ara ara çok hafif kasık batmaları birde halsizlik var geçen hafta keseyi gördük Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah. Mide bulantılar veya farklı şeyler yaşayan anneler varmı bu haftalarda yoksa ben mi anormalim merak ediyorum. Sevgiler
Çok sevindim gözünüz aydın, darısı bizekalbi nasil da pir pir diye atiyodu. ayy hala aklimdan cikmiyo ya. minik bi kelebek gibi :)
.Kizlar ben hastaneye geldim
Kanamam oldu.
Cok uzuldum.
Hemen eşimle hastaneye geldik.
Keseyi göremedi doktor.
Kan verdim
Pazar değerim 390 idi suan 915
Değerin cok guzel keseyide görürsek sorun yok.
Ufak kanamalara aldırış etme olsun.
Ama çok kanaman olursa hemen gel dedi.
Şuan sana hamilelik yok demiyorum kese yok diye değerlerine göre var olusmayada çalışıyo olabilir
Disgebelikde olabilir.
Keseyi ve değerlerini gorucem dedi.
2 hafta sonra tekrar gelicem
Uff cok tedirginim cok.
.Günaydın arkadaşlar, dün akşam doktorumuza gittik çok şükür herşey yolundaymış
Biz göremedik ama doktor kalp atışları var ben görebiliyorum dedi
.Kizlar acik kahve gibi mi tam renk cozumlemesi yapamadim ya koyu saro akintim var sizce bir sorun teskil eder mi progesteron kullaniyorum aksamdan aksama cok korkuyrm ya
Kızlar Merhaba, bu aralar neler yaşıyorsunuz neler hissediyorsunuz. Bende ara ara çok hafif kasık batmaları birde halsizlik var geçen hafta keseyi gördük Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah. Mide bulantılar veya farklı şeyler yaşayan anneler varmı bu haftalarda yoksa ben mi anormalim merak ediyorum. Sevgiler
Selamlar Haziranın Güzel anneleri
grip tam gaz devam .... ama yılmak yok ... geçecek .....
evde temizlik var bugün .... ruhen içim mutlu .... iş yapamamak içime öküz gibi oturuyordu
geçmişe döneyim ...listeye eklenecek arkadaşları ekleyeyim
yok canım küçük olduğu için görünmüyor. bende dün gittim keseyi gördük bebek çok minik görünmüyor haftaya cuma gel kalp atışına bakalım dedi. kötü düşünmeyin...iyi düşünün iyi olssunKizlar meraba ben on gun once9.7 ile hamile oldugumu ogrendim dort gunde yuze cikti doktor cok kucuk oldugunu haftaya kese gorunur dedi bugun gittim ancak kese gorundu rahimde dedi dis gebelik degil dedi hersey yolunda ama kesenin icinde bebegi goremedim dedi iki hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi sknti yok degilmi
HAZİRAN ANNESİ | Yaşı | Yaşadığı İl | SAT tarihi | Tahmini Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Çocuk | Notlar |
Canım ellerine sağlık, bizi de ekler misin.
İl: Balıkesir
Sat: 30.08.2017
Tahmini Doğum tarihi:06.06.2018
İkinci çocuk
Kalp atımı duyuldu
günaydın güzel hamişleeer :) msjlar baya dolmuş bakıcam şimdi tek tek.inşallah hepiniz iyisinizdir. biz dün gittik doktora kesemizi gördük çok şükür haftaya cuma tekrardan çağırdıiçin inşallah kalp atışınıda duyarız iyice rahatlarım yaaa :)
Canım tablo için biraz dağınık yazdım sanırım.Toparlayayım.
İzmitte yaşıyorum
Sat: 17 Eylül
Tahmini doğum: 25 Haziran
2. Gebeliğim
Henüz kese görülmedi.
Teşekkürler.
Kizlar acik kahve gibi mi tam renk cozumlemesi yapamadim ya koyu saro akintim var sizce bir sorun teskil eder mi progesteron kullaniyorum aksamdan aksama cok korkuyrm ya
Ausencia ablaa benim dogum tarihi bi gun onceymis yanlis soylemisim8haziranmis hesapladm smdi tekrar sana zahmet duzeltir misin
Ausencia canım beni de ekler misin :) İl: İstanbul Yaş:29 SAT 2 Eylül 2.çocuk kese görüldü tahmini doğum :10haziran
Yas 30, Almanya, ikinci gebelik, alti yasinda bi kizim var
Canım beni de ekleyebilirsin. 29 yaş,İstanbul da oturuyorum.Sat 1 Eylül, Doğum tarihini bilmiyorum aşağıda çıkan hamilelik takvimimden yazar mısın1.çocuk, kese görüldü. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim Şuan 5+3 müş dün DR.un dediğine göre
Bende 2 hafta sonrası için randevu almaya çalışıcam,bakalim nasılmış. Çok teşekkürler :)
Kızlar beni de yazın keseyi görmedim ama :)
istanbul, yaş 26, doğum 22 haziran, ilk çocuk
bir de değerim adetten 3 gün önce 76ydi, adetten 1 gün önce yani dün yaptırdım 187 çıkmış :)
2 kat artmış, daha gitmeyeyim dimi 7. haftaya randevu aldım o zaman baktırırım diyorum
kolumda kan kalmadı
Ausencia Canım tablomuz çok güzel olmuş
2 not olarak inşallah kalp atışlarını duyduk yazmayı RABBİM nasip eyler
İl: istanbul
Sat: 2 eylül
Tahmini doğum 9 Haziran inşallah bu güzel günleri görürüz
ilk gebelik - kese kalp atışı için aynı gün gideceğim görülmedi :)
Yas 27, ilk gebelik, nevsehir, kese goruldu henuz ultrasonda 5 haftalik ama sat 30 agustos
kalbi nasil da pir pir diye atiyodu. ayy hala aklimdan cikmiyo ya. minik bi kelebek gibi :)
Ausencia beni de eklemisin canım :))
İl: İstanbul
SAT: 3 Eylül
T.Doğum tarihi: 10 Haziran
2inci çocuk
Not : Kese görüldü
Slm arkadaslar
Bugun kan sonucumu aldim cok sukur POZİTİF
Bende Allahin izniyle haziran annesi olcm insallah
Çok teşekkür ederim hala lekelenme ve kasımda ağrı devam ediyor
Folikasite basladim.
Ayin 21ini beklicem.
Yatıp dinleniyorum.
Oglum okuldan gelecek birazdan o üzülmesin diye bişeyim yok dinlencekmisim dedim.
Merak ediyor niye doktora gittim niye kan veriyorum niye karnim agriyor.
Böyle hani 2.olunca birde düşüneceğim 1 oğlumda olunca herşey tuhaf oluyor
Kendimi unutuyorum bazen.
Selam kizlar,
bende de kese görüldü yazmayi unutmusum bir dahaki randevuma bir bucuk hafta kaldi o zaman tam 7 haftalik olmus olacak. Insallah kalbinin atisini da görürüm.
Ben cok uykusuz ve halsizim su siralar, kocam insani da hiiic anlayis göstermiyo. Kafasini koparasim var su siralar
Kizlar meraba ben on gun once9.7 ile hamile oldugumu ogrendim dort gunde yuze cikti doktor cok kucuk oldugunu haftaya kese gorunur dedi bugun gittim ancak kese gorundu rahimde dedi dis gebelik degil dedi hersey yolunda ama kesenin icinde bebegi goremedim dedi iki hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi sknti yok degilmi
canım biz o listeyi nerde görücez... baktım baktım bulamadım
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
Benimde kese görüldü canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?