• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar Merhaba, bu aralar neler yaşıyorsunuz neler hissediyorsunuz. Bende ara ara çok hafif kasık batmaları birde halsizlik var geçen hafta keseyi gördük Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah. Mide bulantılar veya farklı şeyler yaşayan anneler varmı bu haftalarda yoksa ben mi anormalim merak ediyorum. Sevgiler:KK200:

Ausencia ablaa benim dogum tarihi bi gun onceymis yanlis soylemisim:olamaz: 8haziranmis hesapladm smdi tekrar sana zahmet duzeltir misin

İnt.de her yerde 8 haziran dogum tarihi cikiyor sonuc ama bu site 9 diyor hangisi gecerli bilemiyorum.benm telde yüklü program da sekiz diyor

Kızlar Merhaba, bu aralar neler yaşıyorsunuz neler hissediyorsunuz. Bende ara ara çok hafif kasık batmaları birde halsizlik var geçen hafta keseyi gördük Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah. Mide bulantılar veya farklı şeyler yaşayan anneler varmı bu haftalarda yoksa ben mi anormalim merak ediyorum. Sevgiler:KK200:

Benim kasik agrilarim basindan beri var ara arada devam ediyor.bi haftayi gecti hastanede yatiyorum.mide bulantilarm dun basladi ne guzel de kahvalti yapmistim hepsi gitti:D sabah uyandigimda asiri ac ve acliktan midem bulaniyor sekilde uyaniyorum.bugun gun boyu gecmedi bulanti cikaramadim da.uyku hali oluyor illaki.boyle iste:)

Kizlar ben hastaneye geldim :KK43:
Kanamam oldu.
Cok uzuldum.
Hemen eşimle hastaneye geldik.
Keseyi göremedi doktor.
Kan verdim
Pazar değerim 390 idi suan 915
Değerin cok guzel keseyide görürsek sorun yok.
Ufak kanamalara aldırış etme olsun.
Ama çok kanaman olursa hemen gel dedi.
Şuan sana hamilelik yok demiyorum kese yok diye değerlerine göre var olusmayada çalışıyo olabilir
Disgebelikde olabilir.
Keseyi ve değerlerini gorucem dedi.
2 hafta sonra tekrar gelicem
Uff cok tedirginim cok.
.
Canım olumsuz dusunme.değerlerin güzel yükselmiş.bişey olmaz Allahın izniyle.duyarsin kalbini de.alırsın bebisini kucagina:KK200::KK200::KK200:

Çok teşekkür ederim hala lekelenme ve kasımda ağrı devam ediyor
Folikasite basladim.
Ayin 21ini beklicem.
Yatıp dinleniyorum.
Oglum okuldan gelecek birazdan o üzülmesin diye bişeyim yok dinlencekmisim dedim.

Merak ediyor niye doktora gittim niye kan veriyorum niye karnim agriyor.

Böyle hani 2.olunca birde düşüneceğim 1 oğlumda olunca herşey tuhaf oluyor
Kendimi unutuyorum bazen.

Benimde kasıklarımda bazen ağrı yada batma oluyor kısa süreli,mutfakda bulaşıkları akıtırken bile midem kalkıyo bazen. Bugün 2 kez başım döndü oturdugm yerden kalkarken. Uykum geliyor gün içinde birazda halsizlik var. Yavaş yavaş çoğalacak galiba bunlar :emir_bebek: sağlıklı olsunlarda geçer hepsi. Senin ilk çocugun mu canım benmde tahmini doğum 10 haziran aynı gidiyoruz galiba :)):anneadayı:

Selam kizlar,

bende de kese görüldü yazmayi unutmusum bir dahaki randevuma bir bucuk hafta kaldi o zaman tam 7 haftalik olmus olacak. Insallah kalbinin atisini da görürüm.

Ben cok uykusuz ve halsizim su siralar, kocam insani da hiiic anlayis göstermiyo. Kafasini koparasim var su siralar

Kizlar meraba ben on gun once9.7 ile hamile oldugumu ogrendim dort gunde yuze cikti doktor cok kucuk oldugunu haftaya kese gorunur dedi bugun gittim ancak kese gorundu rahimde dedi dis gebelik degil dedi hersey yolunda ama kesenin icinde bebegi goremedim dedi iki hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi sknti yok degilmi

Selamlar Haziranın Güzel anneleri :KK200:

grip tam gaz devam .... ama yılmak yok ... geçecek .....

evde temizlik var bugün .... ruhen içim mutlu .... iş yapamamak içime öküz gibi oturuyordu :KK48:

geçmişe döneyim ...listeye eklenecek arkadaşları ekleyeyim :KK68:

canım biz o listeyi nerde görücez... baktım baktım bulamadım :rolleyes:

Kizlar meraba ben on gun once9.7 ile hamile oldugumu ogrendim dort gunde yuze cikti doktor cok kucuk oldugunu haftaya kese gorunur dedi bugun gittim ancak kese gorundu rahimde dedi dis gebelik degil dedi hersey yolunda ama kesenin icinde bebegi goremedim dedi iki hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi sknti yok degilmi
yok canım küçük olduğu için görünmüyor. bende dün gittim keseyi gördük bebek çok minik görünmüyor haftaya cuma gel kalp atışına bakalım dedi. kötü düşünmeyin...iyi düşünün iyi olssun :KK200::anneadayı:

HAZİRAN ANNESİ:anneadayı:YaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

Canım ellerine sağlık, bizi de ekler misin.
İl: Balıkesir
Sat: 30.08.2017
Tahmini Doğum tarihi:06.06.2018
İkinci çocuk
Kalp atımı duyuldu

günaydın güzel hamişleeer :) msjlar baya dolmuş bakıcam şimdi tek tek.inşallah hepiniz iyisinizdir. biz dün gittik doktora kesemizi gördük çok şükür haftaya cuma tekrardan çağırdı :KK200: için inşallah kalp atışınıda duyarız iyice rahatlarım yaaa :)

Canım tablo için biraz dağınık yazdım sanırım.Toparlayayım.
İzmitte yaşıyorum
Sat: 17 Eylül
Tahmini doğum: 25 Haziran
2. Gebeliğim
Henüz kese görülmedi.
Teşekkürler.

Kizlar acik kahve gibi mi tam renk cozumlemesi yapamadim ya koyu saro akintim var sizce bir sorun teskil eder mi progesteron kullaniyorum aksamdan aksama cok korkuyrm ya

Ausencia ablaa benim dogum tarihi bi gun onceymis yanlis soylemisim:olamaz: 8haziranmis hesapladm smdi tekrar sana zahmet duzeltir misin

Ausencia Ausencia canım beni de ekler misin :) İl: İstanbul Yaş:29 SAT 2 Eylül 2.çocuk kese görüldü tahmini doğum :10haziran

Yas 30, Almanya, ikinci gebelik, alti yasinda bi kizim var

Canım beni de ekleyebilirsin. 29 yaş,İstanbul da oturuyorum.Sat 1 Eylül, Doğum tarihini bilmiyorum aşağıda çıkan hamilelik takvimimden yazar mısın :KK70: 1.çocuk, kese görüldü. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim Şuan 5+3 müş dün DR.un dediğine göre

Bende 2 hafta sonrası için randevu almaya çalışıcam,bakalim nasılmış. Çok teşekkürler :)

Kızlar beni de yazın keseyi görmedim ama :)
istanbul, yaş 26, doğum 22 haziran, ilk çocuk

bir de değerim adetten 3 gün önce 76ydi, adetten 1 gün önce yani dün yaptırdım 187 çıkmış :)
2 kat artmış, daha gitmeyeyim dimi 7. haftaya randevu aldım o zaman baktırırım diyorum
kolumda kan kalmadı :KK70:

Ausencia Ausencia Canım tablomuz çok güzel olmuş
2 not olarak inşallah kalp atışlarını duyduk yazmayı RABBİM nasip eyler

İl: istanbul
Sat: 2 eylül
Tahmini doğum 9 Haziran inşallah bu güzel günleri görürüz
ilk gebelik - kese kalp atışı için aynı gün gideceğim görülmedi :)

Yas 27, ilk gebelik, nevsehir, kese goruldu henuz ultrasonda 5 haftalik ama sat 30 agustos

kalbi nasil da pir pir diye atiyodu. ayy hala aklimdan cikmiyo ya. minik bi kelebek gibi :)

Ausencia Ausencia beni de eklemisin canım :))
İl: İstanbul
SAT: 3 Eylül
T.Doğum tarihi: 10 Haziran
2inci çocuk
Not : Kese görüldü

Slm arkadaslar
Bugun kan sonucumu aldim cok sukur POZİTİF
Bende Allahin izniyle haziran annesi olcm insallah ❤️❤️❤️❤️

Çok teşekkür ederim hala lekelenme ve kasımda ağrı devam ediyor
Folikasite basladim.
Ayin 21ini beklicem.
Yatıp dinleniyorum.
Oglum okuldan gelecek birazdan o üzülmesin diye bişeyim yok dinlencekmisim dedim.

Merak ediyor niye doktora gittim niye kan veriyorum niye karnim agriyor.

Böyle hani 2.olunca birde düşüneceğim 1 oğlumda olunca herşey tuhaf oluyor
Kendimi unutuyorum bazen.

Selam kizlar,

bende de kese görüldü yazmayi unutmusum bir dahaki randevuma bir bucuk hafta kaldi o zaman tam 7 haftalik olmus olacak. Insallah kalbinin atisini da görürüm.

Ben cok uykusuz ve halsizim su siralar, kocam insani da hiiic anlayis göstermiyo. Kafasini koparasim var su siralar

canım biz o listeyi nerde görücez... baktım baktım bulamadım :rolleyes:

Bende listeyi bulamadim :))))
Ausencia Ausencia

eklenecekler, ekledim ... atladığım yoktur umarım ...
listeyi soran arkadaşlar olmuş .... güncelledikçe sayfaya koyuyuorum .. ilk sayfaya koymak için konu sahibi olman gerek ... bunu değiştirebilirim ama konu sahibi arkadaşa saygısızlık olmasın diye bekliyorum , kendisine özel mesaj attım .... epey bir süredir girmiyor .. güzel haberlerle gelirse o devralır listeyi , ya da ben konu sahibi olarak ilk sayfaya koyarım ... oradan bakmak çok daha kolay

tr_lelli tr_lelli çocuklarımızın yaşı büyük olunca ... çokta sıkıntı belli edemiyoruz ..bende aynı şekildeyim şu an ... iyiyim annecim , biraz grip olmuşum .. yatman gerek s diye geçiştiriyorum..

K Kaye038 canım hayırlı olsun ... çok erken öğrenmişsin o yüzden normal ... sabırla bekle canım .

gulenbalik gulenbalik henüz bi bulantı kusma ağrı yok ... zaten gribim :) gebelik belirtileri arada kaynıyor belki de .

yeni kalp atışları duyulmuş :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: kocaman tebrikler ... Rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

HAZİRAN ANNESİ:anneadayı:YaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]

Benimde kese görüldü canım :)

listede eksik gedik yanlış varsa , beni etiketleyerek yazın lütfen .... gelince hemen düzeltirim :KK200:

Back