- 22 Mayıs 2017
- 260
- 551
- 23
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.061
Bende aynıyım canım ki 6+3 şuanda gebeliğin devamını sağlayan hormon şişlik ve gaz yapıyor. Tedirgin olmayalım gazı artıracak gıdalardan uzak durmak ve sıcak iyi geliyor güzel telaşlar bunlarvalla 4+4 üm
4 aylık gibi karnım midem şiş
öğleden sonra oluyor.
akşam eve gidince geçiyor.
ama günün yarısı böyleyim...
:)Bende aynıyım canım ki 6+3 şuanda gebeliğin devamını sağlayan hormon şişlik ve gaz yapıyor. Tedirgin olmayalım gazı artıracak gıdalardan uzak durmak ve sıcak iyi geliyor güzel telaşlar bunlar
valla 4+4 üm
4 aylık gibi karnım midem şiş
öğleden sonra oluyor.
akşam eve gidince geçiyor.
ama günün yarısı böyleyim...
Ben ilk dusukten sonra test yaptirdm pihtilasma cikti.ikincisinde igne kullandigim halde kalbi durdu ama ondan once hcg degerim durmustu zaten.ona ragmen gebelik bi sure daha devam etti kalp atimini fln duyduk.sonra kalbi durdu bebegimin.simdi basladm igne kullanmaya bi haftadr kullaniyorum.yine aynı seyler olcak gibi geliyor hep kurtulamiyorum bu histen.Allah kimseye yasatmasin
.Günaydın arkadaşlar,aranızda izmitte oturan var mı, doktor tavsiyesi için.Şuan da 3+2 deyim .21 Ekim de gitmeyi planlıyorum.Aslında kalp atışı çoğunlukla 6.haftada duyuluyor ama normal bir gebelik mi öncesinde diye öğrenmek istiyorum.
.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinize sağlıklı bebişler diliyorum
Merhaba hoşgeldinmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinize sağlıklı bebişler diliyorum
Merhaba hoşgeldinNeveralone :)
Hoşbulduk kızlar. Birşey sormak istiyorum adet olacakmış gibi kasık ağrısı çeken var mı? Geçer gibi oluyo bir saat sonra tekrar başlıyo..
Merhaba canım hoşgeldin.Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin bebisini
BenHoşbulduk kızlar. Birşey sormak istiyorum adet olacakmış gibi kasık ağrısı çeken var mı? Geçer gibi oluyo bir saat sonra tekrar başlıyo.
Benim de şu an var canım, benim ikinci gebeliğim 5,5 yaşında oğlum var bide. Onda da böyle olmuştu sanki ama bu kadar hissediyomuydum hatırlamıyorumBen
Bende tedirginim yolunda gitmeyen bisimi var diye.
Şuan bile var.
Benim de şu an var canım, benim ikinci gebeliğim 5,5 yaşında oğlum var bide. Onda da böyle olmuştu sanki ama bu kadar hissediyomuydum hatırlamıyorumBen
Bende tedirginim yolunda gitmeyen bisimi var diye.
Şuan bile var.
Benimde 2. Gebeligim.Benim de şu an var canım, benim ikinci gebeliğim 5,5 yaşında oğlum var bide. Onda da böyle olmuştu sanki ama bu kadar hissediyomuydum hatırlamıyorum
Aynı benimki de sabahları hiçbir şey yok akşamüstüye doğru başlıyo benim deBenimde 2. Gebeligim.
Oğlumda hatırlamıyorum ya yoktu sanirim uzun zaman oldu.
Ama oglumda bulantım yoktu suan bunda da yok 5.haftadayim.
Rahatım aslinda sadece aksamlari kramp gibi adet sancısı gibi bisi oluyor geçiyor.
Doktora sorucam bende aklima ne takılıyor iseAynı benimki de sabahları hiçbir şey yok akşamüstüye doğru başlıyo benim de
Evet ben de okudum onu. Özellikle ikinci gebelikte hissediliyomuş. Ama ben birkaç güne kadar geçer diye umuyorum stres yapma sen de canım yalnız doktora sorunca haber edersen sevinirimDoktora sorucam bende aklima ne takılıyor ise
Bebeğin yerleşme sancısı vs diyenler oldu yani nekadar doğru pek bilmiyorum.
Tabiki takiplerimi doktor önerilerini hepsini yazicam.Evet ben de okudum onu. Özellikle ikinci gebelikte hissediliyomuş. Ama ben birkaç güne kadar geçer diye umuyorum stres yapma sen de canım yalnız doktora sorunca haber edersen sevinirim
.Hoşbulduk kızlar. Birşey sormak istiyorum adet olacakmış gibi kasık ağrısı çeken var mı? Geçer gibi oluyo bir saat sonra tekrar başlıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?