2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar selamm uzun zaman sonra tekrar burdayim.su zamanlar normalde dogum yapmam gerekiyordu ama kismet olmadi kurtaj oldum.bu 3.gebeligim insaallah daha once iki kaybim var bu sefer sağlıkla kucagima alirim insaallah yavrumu.gerci bi haftadir hastanede yatiyorum dualarinizi bekliyorum

Kızlar yapmayın Allah aşkına bilmeyen ilk hamileliği olan insanları korkutacaksınız. Mide bulantısı olmazsa bebeğin kalbi atmıyor mu oluyor. Ben de bir gram mide bulantısı yok ama 5+4te kalbini duyduk Allah’a şükür. Diyeceğim o ki ben de bir süre bu foruma çok takıldım okuduğum herhangi bir şey beni çok kolay üzüp korkutabiliyordu. Herkesin hamileliği kendine özel unutmayın

Merhabalar 5+5 hamileyim dün doktor keseyi gördü herşey çok güzel dedi kalp atışı için haftaya çağırdı. Ya aslında baksaydı duyamaz mıydık kalp atışını illa 6. Haftayı mı beklemek lazım. Biraz soru işareti oldu kafamda, çünkü ilk gittim para verdim bu hafta kontrol olmuş oldu para alınmadı. Bu hafta bakmayıp Haftaya para almak için mi çağırıyor diye bi düşünmedim değil...

dusuklerinin sebebi arastirildimi canim iki dusugum vardi benimde kan pihtilasmasi oldugu anlasildi sonrasnda saglikli bi dogumumum oldu bir kizim var simdi tekrar hamileyim igne tedavisine basliyacagiz tekrar

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 4 haftalık hamile olduğumu ögrendim :) seninle aramızda 3 gün var gibi görünüyor :) son adet tarihin nedir.

dusuklerinin sebebi arastirildimi canim iki dusugum vardi benimde kan pihtilasmasi oldugu anlasildi sonrasnda saglikli bi dogumumum oldu bir kizim var simdi tekrar hamileyim igne tedavisine basliyacagiz tekrar

Ben ilk dusukten sonra test yaptirdm pihtilasma cikti.ikincisinde igne kullandigim halde kalbi durdu ama ondan once hcg degerim durmustu zaten.ona ragmen gebelik bi sure daha devam etti kalp atimini fln duyduk.sonra kalbi durdu bebegimin.simdi basladm igne kullanmaya bi haftadr kullaniyorum.yine aynı seyler olcak gibi geliyor hep kurtulamiyorum bu histen.Allah kimseye yasatmasin

İyiyiz sen nasılsın:) bence değerin iyi benim adete 1 gün kala 81 çıkmıştı şu an 4+6 günlük Hamileyim
teşekkür ederim canım :) bir de bi daha gidip ölçtüresim yok açıkcası sen ölçtürdün mü artmış mı diye
şart mıdır ki acaba bana bi şey olmazmış gibi geliyo ama

teşekkür ederim canım :) bir de bi daha gidip ölçtüresim yok açıkcası sen lçtürdün mü artmış mı diye
2 gün arayla baktırman lazım 2 gün sonra değerin 2 katına çıkmış olması lazım artıp artmaması çok önemli 2 gün sonra bence bidaha baktır canım benim adete 1 gün kala 81 çıktı adet tarihinin ertesi günü 150 çıkmıştı

Bigaripyolcu Allah yardımcın olsun hayırlısıyla saglıklı bi hamilelik gecirirsin inş ben de nisan ayında bi düşük yapmıştım.

Duygu geçişleri .. iniş çıkışlı haller had safhada ... Gebelik nazı kaprisi değil inanın .. şu evde dur , çıkma .. kalkma ... kanaman var psikolojisi .. buna da şükür eyvallahta .. arada bir geliyor cinnetimsi bunalım .

İnşallah bu cuma gittiğimde daha güzel haberlerle gelirim ..

geçmiş hızla ilerlemiş ..okuyacağım ..herkes iyidir umarım .. yeni gelenler olmuştur ..onlara da hoş geldin diyeyim

Bigaripyolcu Allah yardımcın olsun hayırlısıyla saglıklı bi hamilelik gecirirsin inş ben de nisan ayında bi düşük yapmıştım.

Aminn sagol hepimiz insaallah saglikla kavusuruz bebislerimize.ben subat ayinda yaptim sonuncusunu.Allah bir daha yasatmasin kimseye

teşekkür ederim canım :) bir de bi daha gidip ölçtüresim yok açıkcası sen ölçtürdün mü artmış mı diye

Cok sart degil dort gun sonra da baktirabilrsin ya da hic baktirma:) ben bu sefer bes gun dort gun aralarla uc kez baktirdm.oncekinde iki gune bi baktirdm ayri bi stres o da.sonra muayeneye gider direkt keseyi gorursun ins
rutinlere bakiyorlar ztn gidince.hcg artmazsa bi sekilde kendini belli ediyor ztn surekli baktirip strese hic gerek yok tecrubeyle sabit

Aradığım cevap
çok teşekkür ederim canım, ilk hamileliğim ama nedense ne kadar çok stres o kadar çok problem olurmuş gibi geliyo
artmazsa nasıl anlarım onu da bilmiyorum ama sonuçta artmazsa zaten hamileliğin devamı için doktorların yapacağı bi şey yok velhasıl takip çok önemli ama biraz da tevekkül gerekiyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…