- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.041
Kizlar selamm uzun zaman sonra tekrar burdayim.su zamanlar normalde dogum yapmam gerekiyordu ama kismet olmadi kurtaj oldum.bu 3.gebeligim insaallah daha once iki kaybim var bu sefer sağlıkla kucagima alirim insaallah yavrumu.gerci bi haftadir hastanede yatiyorumdualarinizi bekliyorum
Canm bekleyemedim başka bir doktora gittim hiçbir problem yok dedi şükürler olsunIlk defa duydum canim. Insallah hersey yolindadir carsamba guzel heberlerle gelirsin
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 4 haftalık hamile olduğumu ögrendim :) seninle aramızda 3 gün var gibi görünüyor :) son adet tarihin nedir.Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 20-06-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
dusuklerinin sebebi arastirildimi canim iki dusugum vardi benimde kan pihtilasmasi oldugu anlasildi sonrasnda saglikli bi dogumumum oldu bir kizim var simdi tekrar hamileyim igne tedavisine basliyacagiz tekrar
İyiyiz sen nasılsın:) bence değerin iyi benim adete 1 gün kala 81 çıkmıştı şu an 4+6 günlük Hamileyimkızlar nasılsınız :)
benim adete 3 gün kala beta hcg 76 çıktı iyi mi sizce?
sizin değerler nasıl ?
teşekkür ederim canım :) bir de bi daha gidip ölçtüresim yok açıkcası sen ölçtürdün mü artmış mı diyeİyiyiz sen nasılsın:) bence değerin iyi benim adete 1 gün kala 81 çıkmıştı şu an 4+6 günlük Hamileyim
2 gün arayla baktırman lazım 2 gün sonra değerin 2 katına çıkmış olması lazım artıp artmaması çok önemli 2 gün sonra bence bidaha baktır canım benim adete 1 gün kala 81 çıktı adet tarihinin ertesi günü 150 çıkmıştıteşekkür ederim canım :) bir de bi daha gidip ölçtüresim yok açıkcası sen lçtürdün mü artmış mı diye
şart mıdır ki acaba bana bi şey olmazmış gibi geliyo ama
Kizlar selamm uzun zaman sonra tekrar burdayim.su zamanlar normalde dogum yapmam gerekiyordu ama kismet olmadi kurtaj oldum.bu 3.gebeligim insaallah daha once iki kaybim var bu sefer sağlıkla kucagima alirim insaallah yavrumu.gerci bi haftadir hastanede yatiyorumdualarinizi bekliyorum
Bigaripyolcu Allah yardımcın olsun hayırlısıyla saglıklı bi hamilelik gecirirsin inş ben de nisan ayında bi düşük yapmıştım.
teşekkür ederim canım :) bir de bi daha gidip ölçtüresim yok açıkcası sen ölçtürdün mü artmış mı diye
şart mıdır ki acaba bana bi şey olmazmış gibi geliyo ama
Ben ilk gebeliğimde yaşamıştım.Daha adet dönemim gelmeden gaz ve şişlik olmuştu.gebeliğinin başında olup, gaz ve şişkinlik problemi yaşayan var mı?
Aradığım cevapCok sart degil dort gun sonra da baktirabilrsin ya da hic baktirma:) ben bu sefer bes gun dort gun aralarla uc kez baktirdm.oncekinde iki gune bi baktirdm ayri bi stres o da.sonra muayeneye gider direkt keseyi gorursun ins
rutinlere bakiyorlar ztn gidince.hcg artmazsa bi sekilde kendini belli ediyor ztn surekli baktirip strese hic gerek yok tecrubeyle sabit
Ben varım, adete bir hafta kala başlamıştı şimdi azaldı :)gebeliğinin başında olup, gaz ve şişkinlik problemi yaşayan var mı?
valla 4+4 ümBen varım, adete bir hafta kala başlamıştı şimdi azaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?