2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Maşallah değerin baya yükselmiş, keseyi çok rahat görürsünüz o degerle inşallah :)

süperr hayırlı olsun :) ben de 5 gün önce testte silik çizgi görmüştüm hem kan verdim 18 çıkmıştı değer,sen de kan ver istersen
Canım biz de bu sabah öğrendik çok mutlu olduk haftasonuna denk geldiğinden pazartesiyi bekliycem inşallah hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri

Hayirli olsun canim cizgi net gozukuyor bir kan ver degerini ogren istersen

Merhabalar nasip ise bende 2018 haziran annesi olacam
Hayırlı olsun kızlar,sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçiririz inşallah

Canım biz de bu sabah öğrendik çok mutlu olduk haftasonuna denk geldiğinden pazartesiyi bekliycem inşallah hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri
5 gün önce derken Bata 5 kala demek istemiştim:) pazartesi kan verdiğinde güzel bir değerle karşılaşırsınız inşallah. Çizgi baya net,gözünüz aydın tekrar

Kızlaarr selam.bende haziran annesi olacam inşallah 5+3 hamileyim.perşembe günü doktora gittim keseyi gördük.yalnız doktor bana aile de ikiz varmı diye sordu .bende var dedim ki var.ikizmi diye sordum şuan yok ama her an çıkabilir dedi. Neyden şüphelendi acaba haftaya cuma özele gidecm bakalm ne der.daha kalp atışlarını duymadım en son beta değerm de 30 eylülde 1.370 ti .herkes sağlıcakl bebişine kavuşur inşallah

Ben yatmaya devam ... progestana da .. cuma tekrar çağırmıştı dr kontrol için ..

Bugün yazlık kaldırıp kışlık çıkarma zamanı çoktan gelmişti ki ..eşime yükledim o işi ... öyle ben tepesinde ... öyle yap böyle yap derken şükür yatak odası bitti ... yarında oğlumun gardolap biterse ... hafta içine de temizlik için gelen ablayı çağırdım .

Elim kolum bağlı ... az hareket dedi dr ... kanama ne durumda çıkacak bakalım ultrasonda ... dışarıdan gelen kanama , leke yok şükür .

Merhaba bayanlar bende yeni hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbim dualarımı duydu..
Hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah
evet canım dikkat et kendine , isterse bütün işler kalsın,ev kirli olsun ama yorma kendini. Neyse ki eşin yardımcı olmuş kafan rahatlamış o yönden inşallah bı sorun olmadan atlatirsin bu dönemi

amin canım inşallah ...

sen nasılsın ? var mı bulantı vs ... ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…