- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Maşallah değerin baya yükselmiş, keseyi çok rahat görürsünüz o degerle inşallah :)Günaydın dün sağlık ocağında beta hcg ölçtürdüm 10872 çıktı.Yarın sabah kendi doktorumda usg kontrolüm var bu değere göre kese ve bebek görünürmü sizce.En son 2 hafta önce usg kontrolğ oldu o zaman kese görünmemişti
Canım biz de bu sabah öğrendik çok mutlu olduk haftasonuna denk geldiğinden pazartesiyi bekliycem inşallah hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerisüperr hayırlı olsun :) ben de 5 gün önce testte silik çizgi görmüştüm hem kan verdim 18 çıkmıştı değer,sen de kan ver istersen
Hayirli olsun canim cizgi net gozukuyor bir kan ver degerini ogren istersen
Bende 4+6 günlük hamileyim 3 gün oldu öğreneli. Henüz dr.a gitmedim 2 test yaptım pozitif cıktı ikiside. 6 haftalık olana kadar gitmicem dr.a çünkü haftaya gel dicek gidersem biliyorum. sadece kan testi yaptırıcam muayene olmicam. Bir kızım vardı 2incisi ne olursa olsun cinsiyeti farketmez Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz yavrularımızı ❤
Hayırlı olsun kızlar,sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçiririz inşallahMerhabalar nasip ise bende 2018 haziran annesi olacam
Cikinca haber ver canim merak ettimDoktora geldim bakalım ne dicek
5 gün önce derken Bata 5 kala demek istemiştim:) pazartesi kan verdiğinde güzel bir değerle karşılaşırsınız inşallah. Çizgi baya net,gözünüz aydın tekrarCanım biz de bu sabah öğrendik çok mutlu olduk haftasonuna denk geldiğinden pazartesiyi bekliycem inşallah hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri
İnşallah canım dediğin gibi olur keseyi görürüz❤:)Maşallah değerin baya yükselmiş, keseyi çok rahat görürsünüz o degerle inşallah :)
1 hafta yat dedi evden çıkma düşük ihtimali var dedi lekelenme için serum takıldı şimdi çıktımCikinca haber ver canim merak ettim
Cok gecmis olsun canim bol bol yat ve kotu dusunme lutfen saglikla kavusuruz insallah yavrularimiza1 hafta yat dedi evden çıkma düşük ihtimali var dedi lekelenme için serum takıldı şimdi çıktım
Inşallah canım kaç yıldır uğraşıyordum olsun diye vazgectigimiz anda oldu ama sıkıntı çekiyoruzCok gecmis olsun canim bol bol yat ve kotu dusunme lutfen saglikla kavusuruz insallah yavrularimiza
Hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba bayanlar bende yeni hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbim dualarımı duydu..
evet canım dikkat et kendine , isterse bütün işler kalsın,ev kirli olsun ama yorma kendini. Neyse ki eşin yardımcı olmuş kafan rahatlamış o yöndenBen yatmaya devam ... progestana da .. cuma tekrar çağırmıştı dr kontrol için ..
Bugün yazlık kaldırıp kışlık çıkarma zamanı çoktan gelmişti ki ..eşime yükledim o işi ... öyle ben tepesinde ... öyle yap böyle yap derken şükür yatak odası bitti ... yarında oğlumun gardolap biterse ... hafta içine de temizlik için gelen ablayı çağırdım .
Elim kolum bağlı ... az hareket dedi dr ... kanama ne durumda çıkacak bakalım ultrasonda ... dışarıdan gelen kanama , leke yok şükür .
Hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah
evet canım dikkat et kendine , isterse bütün işler kalsın,ev kirli olsun ama yorma kendini. Neyse ki eşin yardımcı olmuş kafan rahatlamış o yöndeninşallah bı sorun olmadan atlatirsin bu dönemi
Bulantı geçti şimdilik kasık ağrısı oluyor ama ufak tefek olacak artık :) daha süreç çok uzunamin canım inşallah ...
sen nasılsın ? var mı bulantı vs ... ?
Evet benim de sol kasigimda ağrı oluyor özellikle ayakta çok kaldığım zamanlar, dinlenince geçiyorKızlar merhaba benim de sol kasığım da ağrı oluyor kramp gibi bazen uzun bile sürüyor sizde yaşıyor musunuz böyle kramp şeklinde ağrılar
evet canim. bazen batma hissi bile oluyo. dinlenince geciyo.Kızlar merhaba benim de sol kasığım da ağrı oluyor kramp gibi bazen uzun bile sürüyor sizde yaşıyor musunuz böyle kramp şeklinde ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?