2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaslar, Adetim 2 gune gelmeli... fakat dun test yaptim 1 saat sonra fln bakinca hafif bir cizgi gordum... sevinsemmi korksammi bilemedim daha 10 aylik kizim var .... bu durumda hamileysem haziran annesi oluyorum sanirim

Benim gibi progestron kullanan arkadaslar var mi kabizlik ve gaz problemim cok fazla nasil çözümler ürettiniz acaba

merhabalar , bana da cuma progestan fitil başlandı ... kabızlık yok ama gaz

Arkadaslar, Adetim 2 gune gelmeli... fakat dun test yaptim 1 saat sonra fln bakinca hafif bir cizgi gordum... sevinsemmi korksammi bilemedim daha 10 aylik kizim var .... bu durumda hamileysem haziran annesi oluyorum sanirim

1 saat sonra uzun zaman .... test geçerliliğini yitiriyor diye biliyorum .... regl ye de daha varmış ... bence bekle ve gelmezse hafta içi tekrar test yap .
Hakkında hayırlısı olsun nasipse de hiç korkma ... biraz zor olur evet ama ikisi bir arada büyümüş olur

Tesekkur ederim yorumunuz icin.. beklemekten baska care yok :) hayirlisi insallah

selam kızlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu, 10 aylık evliyim ilk günden beri ben istiyordum ama eşimi ancak ikna edebildim tek denemede de oldu çok şükür :)

çok çok sevineceğini sandım ama nedense çok karışık duygular içindeyim bi anda büyük bi sorumluluk çöktü omuzlarıma gibi hissediyorum sanki aylardır çocuk isteyen ben değilmişim gibi.. yavrumla bağ kurabilecek miyim acaba
çok tuhaf karmaşık şeyler hissediyorum bi yandan da suçluluk duygusu..

neden böyle oldu anlamadım

Hamilelik hormonlari bence bu.. bebegini kucagina alinca herseyi unutacaksin..

Ben kizima hamileyken senin gibi hissesiyordum kendimi ama aylar gectikce daha cok benimsiyorsun hamileligini cnm

Günaydınlar güzel Haziran anneleri
Günaydınn canım
Tabi ki bağ kurabileceksin 9 ay bunun için fazlasıyla yetiyor :) hiç olumsuz düşünme ve tadını çıkar. Çünkü gerçekten hamilelik zamanları ozleniyor,en güzel şekilde gecirirsiniz umarım bu dönemi ve sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz

slm kizlar araniza bende katildim 5 gun oldu ogreneli sat tarihim 3 eylul cok duzenli regl olmadigim icin 3 ekimde beta hcg baktirdim 116 di degerim iki gun sonra 250 lileri buldu ayin 12sinde 3000 leri bulacagi icin kese gormeye ozaman gidicem ayrica kan pihtilasma tedavisi gorucem ikinci cocuk olacak nasipse kizimda 4.5 yasinda hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins

Benim de sat3eylül haftaları aynı canım ayy çok heyecanlı benim ilk bebeğim olacak nasipse yarın gidicem bende keseyi görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…