• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın kızlar:KK49: Ausencia Ausencia bugün kese görmeye gidecektin,guzel haberlerini bekliyoruz :KK68::KK68:

Evet canım gittim geldim . Keseyi gördük şükür .. ama kese ile beraber bir de 4 cm miyom gördük nur topu gibi . kese ve miyom çok yakınlar .. ince ince kanama varmış. Düşük tehlikesi ihtimali ile yatış dedi . progestan fitil verdi.
Henüz oğluma söylememi istemedi ... haftaya tekrar çağırdı .
regl gününe göre 5+4 ..ultrasona göre 4+6 bu arada ... bu beklenen bir durum geç döllenme olduğunu biliyordum ben zaten .
muhtemeln tarihte haziran 9 a sarktı :)

canım biraz sıkıldı ama hamd olsun diyerek ... yattım koltuğuma :KK200:

Evet canım gittim geldim . Keseyi gördük şükür .. ama kese ile beraber bir de 4 cm miyom gördük nur topu gibi . kese ve miyom çok yakınlar .. ince ince kanama varmış. Düşük tehlikesi ihtimali ile yatış dedi . progestan fitil verdi.
regl gününe göre 5+4 ..ultrasona göre 4+6 bu arada ... bu beklenen bir durum geç döllenme olduğunu biliyordum ben zaten .

çok geçmiş olsun canım uzanıp dinlenirsin Allah'ın izniyle sağlıkla alırsın bebeğini kucagina. Progestan ben de ilk gebeligimde kullanmıştım,dinlenmek en büyük ilacı.

selam kızlar nasılsınız?
Benim sorum duble annelere , 2,5 yaşında oğlum var 14 kg dr kucağına alma diyor ama illaki kısa süreliğe almam gerekiyor araba koltuğuna oturturken tuvalete oturturken mama sandalyesine oturtuken banyo çıkışında... eşim olmadığında bunlar bana kalıyor bir de kucağa almamaya dikkat ettikçe bizim oğla inadına kucağa al diye tutturuyor :KK43: sizde durumlar nedir nasıl idare ediyorsunuz?
Benim de oglum 11 aylik doktor kucagina alma falan demedi ama oglum inadina ayakta ve kucaginda durmak istiyor oturunca da kabul etmiyor cok sukur 2 gundur biraz daha iyi. Ne diyelim Allah'a emanet edelim yavrularimizi. Birsey olmaz insallah

Gecer insallah canim benim de ilk hamileligimde kist vardi doktor zamanla gecer birsey olmaz demisti. Bol bol dinlen kendini yorma ve uzme Allah'm ne verirse guzel verir :KK200: insallah saglikla kavusuruz Bebeklerimize bende progestana basladim hemde gunde 300 luk olarak

Geçmiş olsun canım, canını sıkma Allah kararlamıştır herşeyi, umuyorum evlatlarımızın kardeş hasreti haziran ayında son bulacak ;)

çok geçmiş olsun canım uzanıp dinlenirsin Allah'ın izniyle sağlıkla alırsın bebeğini kucagina. Progestan ben de ilk gebeligimde kullanmıştım,dinlenmek en büyük ilacı.

Gecer insallah canim benim de ilk hamileligimde kist vardi doktor zamanla gecer birsey olmaz demisti. Bol bol dinlen kendini yorma ve uzme Allah'm ne verirse guzel verir :KK200: insallah saglikla kavusuruz Bebeklerimize bende progestana basladim hemde gunde 300 luk olarak

Geçmiş olsun canım, canını sıkma Allah kararlamıştır herşeyi, umuyorum evlatlarımızın kardeş hasreti haziran ayında son bulacak :KK66:

teşekkürler arkadaşlar :KK200:

Tevekkülü bol bir insanım hamdolsun ... biraz sıkıldım ama geçti ... evet yatacağım bol bol :) Bak araları çok yaş farkı diyordum ama Allahtan şu an küçük bebeğim yok dedim ... oğlum okuldan geldi .. soyundu dökündü ... biraz hastayım dedim ... sen hiç yorulma dedi ... ben yemek ısıttım o sofra kurdu :KK15:

Hamd olsun Rabbime :KK200:

hakkinda hayirlisi olsun canim. bi de cok gecmis olsun. bol bol dinlen. kendine daha fazla dikkat et

hayırlısı olsun bol bol dinlen ALLAH a emanet yavrularmız inşallah sağlıkla dünyaya gelecekler, sakin olmaya çalış.
bende kullanıyorum progestan jel sürünce 15 dk yürüyüş yapıyorum snnki farklı birşey sanırım

yeri gelmisken sorayim. kizlar gecen hafta keseyi gormustuk. hem ozele hem de devlete gitmistim. ozeldeki dr normal gebelik mi dedi. evet dedik. hic bi sorun yok ama benim kiymetli gebeliklerde onerdigim ilaclar var. size her ihtimale karsi progestan ve coraspin yazcm dedi. devletteki dr muz ise hic bi sey yazmadi. ona sormayi unuttum. simdi bu ilaclari almasam ne olur. ne ise yariyo bunlar.

hakkinda hayirlisi olsun canim. bi de cok gecmis olsun. bol bol dinlen. kendine daha fazla dikkat et

hayırlısı olsun bol bol dinlen ALLAH a emanet yavrularmız inşallah sağlıkla dünyaya gelecekler, sakin olmaya çalış.
bende kullanıyorum progestan jel sürünce 15 dk yürüyüş yapıyorum snnki farklı birşey sanırım

sağolun arkadaşlar ... :KK200: bol bol dinlenme zamanı .

bu da fitilmiş Pamuksekermavis Pamuksekermavis canım ...bende ilk kez kullanıyorum ....

yeri gelmisken sorayim. kizlar gecen hafta keseyi gormustuk. hem ozele hem de devlete gitmistim. ozeldeki dr normal gebelik mi dedi. evet dedik. hic bi sorun yok ama benim kiymetli gebeliklerde onerdigim ilaclar var. size her ihtimale karsi progestan ve coraspin yazcm dedi. devletteki dr muz ise hic bi sey yazmadi. ona sormayi unuttum. simdi bu ilaclari almasam ne olur. ne ise yariyo bunlar.

progestanın özellikle düşük ihtimalinde tutunma için verildiğini biliyorum .... yani sende de tehlike olmasa da daha sağlamcı olmak istemiş dr un ama ihtiyaç yokken ilaç almak ne kadar mantıklı bilemedim canım ?

progestanın özellikle düşük ihtimalinde tutunma için verildiğini biliyorum .... yani sende de tehlike olmasa da daha sağlamcı olmak istemiş dr un ama ihtiyaç yokken ilaç almak ne kadar mantıklı bilemedim canım ?
ben de senin gibi dusunuyorum canim. ihtiyac yokken vucuda ilac yuklemenin ne geregi var diye dusundum. kalp atisi icin onumuzdeki persembe veya cuma gidecegim. devletteki druma soracagim. o da pek ilgisiz ama belki durumu anlatir.

Öncelikle gözünüz aydın canım, sanırım kendine ekstra dikkat etmen gereken bir dönemdesin, iyi düşünelim iyi olsun, umarım sağlıkla atlatırsın bu süreci..

Öncelikle gözünüz aydın canım, sanırım kendine ekstra dikkat etmen gereken bir dönemdesin, iyi düşünelim iyi olsun, umarım sağlıkla atlatırsın bu süreci..

teşekkürler canım ...aynen öyle ..ağır kaldırma , uzanma ...yorulma ... bunlar dışında yapacak bir şey yok .. bekleme .

Rabbim hayırlısını nasip etsin her birimize

Kızlar kese değere göre mi haftaya göre mi görünüyor?

4+ dan sonra hcg değerine göre ... 2000-3000 hcg de çok rahat görünüyor ... tabii bu değerler kiminde 5. 6. haftayı buluyor .

ultrason cihazı kalitesi de önemli

Back