- 7 Ekim 2017
- 91
- 105
- 8
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
Benim gibi progestron kullanan arkadaslar var mi kabizlik ve gaz problemim cok fazla nasil çözümler ürettiniz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dün başladım canım ama kabızlık ve gaz 4gündür var bende hamileliktendir kaynaklandığını düşünüyorumBenim gibi progestron kullanan arkadaslar var mi kabizlik ve gaz problemim cok fazla nasil çözümler ürettiniz acaba
Benim gibi progestron kullanan arkadaslar var mi kabizlik ve gaz problemim cok fazla nasil çözümler ürettiniz acaba
Arkadaslar, Adetim 2 gune gelmeli... fakat dun test yaptim 1 saat sonra fln bakinca hafif bir cizgi gordum... sevinsemmi korksammi bilemedim daha 10 aylik kizim var .... bu durumda hamileysem haziran annesi oluyorum sanirim
Tesekkur ederim yorumunuz icin.. beklemekten baska care yok :) hayirlisi insallahmerhabalar , bana da cuma progestan fitil başlandı ... kabızlık yok ama gaz
1 saat sonra uzun zaman .... test geçerliliğini yitiriyor diye biliyorum .... regl ye de daha varmış ... bence bekle ve gelmezse hafta içi tekrar test yap .
Hakkında hayırlısı olsun nasipse de hiç korkma ... biraz zor olur evet ama ikisi bir arada büyümüş olur
GünaydınGünaydınlar güzel Haziran anneleri
Gunaydin canimm. Gunler gecmiyor ki gidip kalp atisini gorelim...Günaydınlar güzel Haziran anneleri
Hamilelik hormonlari bence bu.. bebegini kucagina alinca herseyi unutacaksin..selam kızlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu, 10 aylık evliyim ilk günden beri ben istiyordum ama eşimi ancak ikna edebildim tek denemede de oldu çok şükür :)
çok çok sevineceğini sandım ama nedense çok karışık duygular içindeyim bi anda büyük bi sorumluluk çöktü omuzlarıma gibi hissediyorum sanki aylardır çocuk isteyen ben değilmişim gibi.. yavrumla bağ kurabilecek miyim acaba
çok tuhaf karmaşık şeyler hissediyorum bi yandan da suçluluk duygusu..
neden böyle oldu anlamadım
Ben kizima hamileyken senin gibi hissesiyordum kendimi ama aylar gectikce daha cok benimsiyorsun hamileligini cnmselam kızlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu, 10 aylık evliyim ilk günden beri ben istiyordum ama eşimi ancak ikna edebildim tek denemede de oldu çok şükür :)
çok çok sevineceğini sandım ama nedense çok karışık duygular içindeyim bi anda büyük bi sorumluluk çöktü omuzlarıma gibi hissediyorum sanki aylardır çocuk isteyen ben değilmişim gibi.. yavrumla bağ kurabilecek miyim acaba
Günaydınn canımGünaydınlar güzel Haziran anneleri
Tabi ki bağ kurabileceksin 9 ay bunun için fazlasıyla yetiyor :) hiç olumsuz düşünme ve tadını çıkar. Çünkü gerçekten hamilelik zamanları ozleniyor,en güzel şekilde gecirirsiniz umarım bu dönemi ve sağlıklı bir bebek sahibi olursunuzselam kızlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu, 10 aylık evliyim ilk günden beri ben istiyordum ama eşimi ancak ikna edebildim tek denemede de oldu çok şükür :)
Benim de sat3eylül haftaları aynı canım ayy çok heyecanlı benim ilk bebeğim olacak nasipse yarın gidicem bende keseyi görmeyeslm kizlar araniza bende katildim 5 gun oldu ogreneli sat tarihim 3 eylul cok duzenli regl olmadigim icin 3 ekimde beta hcg baktirdim 116 di degerim iki gun sonra 250 lileri buldu ayin 12sinde 3000 leri bulacagi icin kese gormeye ozaman gidicem ayrica kan pihtilasma tedavisi gorucem ikinci cocuk olacak nasipse kizimda 4.5 yasinda hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins
Benim de sat3eylül haftaları aynı canım ayy çok heyecanlı benim ilk bebeğim olacak nasipse yarın gidicem bende keseyi görmeye
Dün kanamam oldu benim canım acile gittim 5277dibeta hcg baktirdinmi canim degerin kac
Dün kanamam oldu benim canım acile gittim 5277di
İlk gittiğimde 826ydı canım göremedik bi dahakine 1544oldu bakmadık yarın gidecem görürüz inşallahkeseyi gordunuz sanirm siz cok gecmis olsun progeston falan baslamissindir dikkat et dinlenmeye calis
İlk gittiğimde 826ydı canım göremedik bi dahakine 1544oldu bakmadık yarın gidecem görürüz inşallah
Tabiki canımgorunur diye dusunuyorum canim haberdar edersen sevinirim