- 19 Mart 2012
- 38
- 77
- 88
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Gözünüz aydın, aramıza hoşgeldiniz.Arkadaşlar merhaba. Tüp bebek sonucu hamile kaldığımı öğrendim. 9. Gün değerim 330, 10.gün değerim 734. Akıntımda kan gördüm. Progestan iğne vuruluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende hamileyim 4haftalikmis hazirana dogacak insallah
Arkadaşlar merhaba. Tüp bebek sonucu hamile kaldığımı öğrendim. 9. Gün değerim 330, 10.gün değerim 734. Akıntımda kan gördüm. Progestan iğne vuruluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun kızlar, sağlıkla kucağımiza alırız bebeklerimizi hep birlikte inşallahBende hamileyim 4haftalikmis hazirana dogacak insallah
Bir önceki degerin kaçtı..Bende doktora gideceğim bugün 4+ 6 değerinde muhtemelen 900dur en az bakalım goruncekmi :)
Canım en en son 4 ekimde 198 olcturmusumBir önceki degerin kaçtı..
Dün benimde kontrolüm vardı dr 2000 üstünde görünür demişti.. haberlerini bekliyorum :)
Hadi bakalım kaç çıkacak değerinCanım en en son 4 ekimde 198 olcturmusum
bende hic olmadi canim. kacinci haftada olmaya basladi sende. insallah bi sey olmaz. zaten dr un onlemini almis.Kızlar bende lekenme oluyor pembe pembe sizlerde oluyor mu ? Dr progestran verdi sabah akşam içiyorum ama içim tedirgin
Evet önlem alındı ama dün olmadı bugün biraz pazara gittim eşimle. çamaşır serdim wcye gittim yine geldi normal diyorlar ama aşılama ile olunca birde yarım rahimliyim risk artıyorbende hic olmadi canim. kacinci haftada olmaya basladi sende. insallah bi sey olmaz. zaten dr un onlemini almis.
cok dikkat etmelisin canim o zaman. senin durum biraz daha ozel cunku.Evet önlem alındı ama dün olmadı bugün biraz pazara gittim eşimle. çamaşır serdim wcye gittim yine geldi normal diyorlar ama aşılama ile olunca birde yarım rahimliyim risk artıyor
cok dikkat etmelisin canim o zaman. senin durum biraz daha ozel cunku.Evet önlem alındı ama dün olmadı bugün biraz pazara gittim eşimle. çamaşır serdim wcye gittim yine geldi normal diyorlar ama aşılama ile olunca birde yarım rahimliyim risk artıyor
Doktora geldim bakalım ne dicekcok dikkat etmelisin canim o zaman. senin durum biraz daha ozel cunku.
Canım 4 Ekim'de 198di demiştin, 6 Ekim'de 450 civarı olmuştur bugün 582 olması az değil o yüzden. Kese için de erken bhcg 1000i geçmesi lazım hatta 2000de falan daha iyi görünür sanırım, erken gitmişsin biraz :)Arkadaşlar rahimde kalınlaşma gördü doktor fakat keseyi göremedi değerinde 582 olmuş bana az geldi ama pazartesi gelsin demiş bakalım ne diyecek ozaman
süperr hayırlı olsun :) ben de 5 gün önce testte silik çizgi görmüştüm hem kan verdim 18 çıkmıştı değer,sen de kan ver istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?