2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar merhaba. Tüp bebek sonucu hamile kaldığımı öğrendim. 9. Gün değerim 330, 10.gün değerim 734. Akıntımda kan gördüm. Progestan iğne vuruluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Gözünüz aydın, aramıza hoşgeldiniz.
Kendinize dikkat edin, sağlıkla geçsin günlerimiz inşallah..

Bende hamileyim 4haftalikmis hazirana dogacak insallah

Hoşgeldiniz, tebrikler :)

Arkadaşlar merhaba. Tüp bebek sonucu hamile kaldığımı öğrendim. 9. Gün değerim 330, 10.gün değerim 734. Akıntımda kan gördüm. Progestan iğne vuruluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bende hamileyim 4haftalikmis hazirana dogacak insallah
Hayırlı olsun kızlar, sağlıkla kucağımiza alırız bebeklerimizi hep birlikte inşallah

Bende 4+6 günlük hamileyim 3 gün oldu öğreneli. Henüz dr.a gitmedim 2 test yaptım pozitif cıktı ikiside. 6 haftalık olana kadar gitmicem dr.a çünkü haftaya gel dicek gidersem biliyorum. sadece kan testi yaptırıcam muayene olmicam. Bir kızım vardı 2incisi ne olursa olsun cinsiyeti farketmez Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz yavrularımızı ❤

Kızlar bende lekenme oluyor pembe pembe sizlerde oluyor mu ? Dr progestran verdi sabah akşam içiyorum ama içim tedirgin

bende hic olmadi canim. kacinci haftada olmaya basladi sende. insallah bi sey olmaz. zaten dr un onlemini almis.
Evet önlem alındı ama dün olmadı bugün biraz pazara gittim eşimle. çamaşır serdim wcye gittim yine geldi normal diyorlar ama aşılama ile olunca birde yarım rahimliyim risk artıyor

Günaydın dün sağlık ocağında beta hcg ölçtürdüm 10872 çıktı.Yarın sabah kendi doktorumda usg kontrolüm var bu değere göre kese ve bebek görünürmü sizce.En son 2 hafta önce usg kontrolğ oldu o zaman kese görünmemişti

selam kızlar ben de yeni üyeyim,
10 aylık evliyim bu ay ilk denememizdi,adetime 5 gün var, bu sabah predictor early ile bi deneyeyim dedim ve çıkan sonuç ekte
ilk başta daha belirgindi şimdi böyle duruyor.
daha adete 5
ne dersiniz benzer durum yaşayıp hamile olan var mı

Arkadaşlar rahimde kalınlaşma gördü doktor fakat keseyi göremedi değerinde 582 olmuş bana az geldi ama pazartesi gelsin demiş bakalım ne diyecek ozaman
Canım 4 Ekim'de 198di demiştin, 6 Ekim'de 450 civarı olmuştur bugün 582 olması az değil o yüzden. Kese için de erken bhcg 1000i geçmesi lazım hatta 2000de falan daha iyi görünür sanırım, erken gitmişsin biraz :)

süperr hayırlı olsun :) ben de 5 gün önce testte silik çizgi görmüştüm hem kan verdim 18 çıkmıştı değer,sen de kan ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…