• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
çok teşekkürler kızlar desteğiniz için, geçici bi süreçtir diye umuyorum ben de
bugün bi yakın tanıdıgımın özel muayenehanesine gittim
bana gebeliğin 3 hafta 2 günlük görünüyor dedi. çok şaşırdım adet başlangıcına göre 4 hafta olması lazım ama sanırım gec döllenmiş. yine de 5 gün kala çıktı testte. nasıl o kadar hızlı idrara geçmiş anlamadım.
çoğul gebelik durumunda böyle bi erken öğrenme vs olabiliyor mu bilgisi olan var mı

Benim gibi progestron kullanan arkadaslar var mi kabizlik ve gaz problemim cok fazla nasil çözümler ürettiniz acaba
Meraba arkadaşlar bende yeni öğrendim gebeligimi. Ben kullanıyorum progesteron aynı durum bende de var kayısı ye ve bol su tüket canim

Kızlar merhaba.
Buralara yazmakda varmış ya hic incelemediğim baya uzak kaldigim bir topikdi.

Ama bende artik aramızda olcam sanirim
Allah nasip ederse tabi.

3 eylül son regl tarihim.
Ve günüm gecti.
Test yaptim silik çizgi cikti.
Bugün kan testi yaptirdim beta 390.82
Sizce normal mi?
Kontrol icin nezaman gitmeliyim.
Kesenin tamamen oluşması sanirim 6.haftada belirgin görünüyormuş beklemelimiyim.

Kızlar merhaba.
Buralara yazmakda varmış ya hic incelemediğim baya uzak kaldigim bir topikdi

Allah nasip ederse tabi.

Ve günüm gecti.
Sizce normal mi?
Kesenin tamamen oluşması sanirim 6.haftada belirgin görünüyormuş beklemelimiyim.
.
Merhaba canım.Bence git doktora bi görün.kontrol süresi 10gün nasılsa yine gidersin değerlerin nasil yükseliyor diye bakar dr

çok teşekkürler kızlar desteğiniz için, geçici bi süreçtir diye umuyorum ben de
bugün bi yakın tanıdıgımın özel muayenehanesine gittim
bana gebeliğin 3 hafta 2 günlük görünüyor dedi. çok şaşırdım adet başlangıcına göre 4 hafta olması lazım ama sanırım gec döllenmiş. yine de 5 gün kala çıktı testte. nasıl o kadar hızlı idrara geçmiş anlamadım.
çoğul gebelik durumunda böyle bi erken öğrenme vs olabiliyor mu bilgisi olan var mı
.
Merhaba canım.Benim de 4gün önce idrarda çıkmıştı

Kızlar merhaba.

Allah nasip ederse tabi.

Ve günüm gecti.
Sizce normal mi?
Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle,iki güne bir HCG iki katına çıkar en az. Bu durumda 4 gün sonra 1800lerde olur iyi bı ultrason cihazıyla keseye bakılabilir. İstersen 2 gün sonra kan testini tekrarla artışa bak önce
Merhaba kızlar.Hamile olduğumu dün öğrendim ben de..Allah herkese sag salim bebisini kucağına almayı nasip etsin inşaAllah:KK200:
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini :)

Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle,iki güne bir HCG iki katına çıkar en az. Bu durumda 4 gün sonra 1800lerde olur iyi bı ultrason cihazıyla keseye bakılabilir. İstersen 2 gün sonra kan testini tekrarla artışa bak önce

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini :)
Çok teşekkür ederim.
12 yasinda oglum var bu 2. Gebeligim olacak.
Okadar unutmusum ki.
Tuhaf da bi duygu
Umarim burda birlikde paylaşarak o şaşkınlığımıda aticam.

Çok teşekkür ederim.
Okadar unutmusum ki.
Tuhaf da bi duygu
baya ara vermissiniz :) benimki de çok yakın gibi 2 buçuk yaşında bir kızım var, hep beraber geçiririz 9 ayı inşallah :KK200:

Kızlar merhaba.

Allah nasip ederse tabi.

Ve günüm gecti.
Sizce normal mi?

Merhaba kızlar.Hamile olduğumu dün öğrendim ben de..Allah herkese sag salim bebisini kucağına almayı nasip etsin inşaAllah:KK200:

her ikinize de hayırlı olsun arkadaşlar :KK200: sağlıklı sıhhatli geçsin bu dönem ve kucağımıza alalım inşallah

tr_lelli tr_lelli salı yaklaşık 800 leri aşmış olması , prş de 1600 leri devirmiş olması gerekir ... 2000 ve üzeri çok net görülüyor kese .... diğer değerlerde dr a ve ultrason cihazına bağlı ...

Çok teşekkür ederim.
Okadar unutmusum ki.
Tuhaf da bi duygu

gel arkadaşım gel ... bende sendenim ... 2. gebelik ..oğlum 8 yaşında ...2009 Ekim doğumlu .. yaş 38.5 ...öyle işte ... birden bire bir macera içindeyiz karı koca .. oğlum henüz tam olarak haberdar değil ...
istiyorduk evet ... yeni karar vermiştik ...özellikle kardeş isteği oğlumun ... ama bu kadar çabuk tahmin etmiyorduk :) yani çabuk derken karar verdik , 2 ay bitti öğrendik ... rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar merhaba.

Allah nasip ederse tabi.

Ve günüm gecti.
Sizce normal mi?

benimde 3 eylul sat sali gunu beta hcg yaptirdim degerlere gore 12sinde cagirdi doktorum keseyi gormek icin

her ikinize de hayırlı olsun arkadaşlar :KK200: sağlıklı sıhhatli geçsin bu dönem ve kucağımıza alalım inşallah

tr_lelli tr_lelli salı yaklaşık 800 leri aşmış olması , prş de 1600 leri devirmiş olması gerekir ... 2000 ve üzeri çok net görülüyor kese .... diğer değerlerde dr a ve ultrason cihazına bağlı ...

gel arkadaşım gel ... bende sendenim ... 2. gebelik ..oğlum 8 yaşında ...2009 Ekim doğumlu .. yaş 38.5 ...öyle işte ... birden bire bir macera içindeyiz karı koca .. oğlum henüz tam olarak haberdar değil ...
istiyorduk evet ... yeni karar vermiştik ...özellikle kardeş isteği oğlumun ... ama bu kadar çabuk tahmin etmiyorduk :) yani çabuk derken karar verdik , 2 ay bitti öğrendik ... rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Seni burda gördüğüme cok sevindim
Sohbetimiz olmadı ama göz aşinaligim var.
Benimde yaşım 32
Oğluma cok erken anne oldum.
Cahilliğimdi nasil büyüdü unuttum bile
Şuan okadar tuhafım ki sudan çıkmış balık gibiyim.

Cuma günü umarım o içtem içe kanama gitmiş olur ... yatmak eyvallahta ...
Seni burda gördüğüme cok sevindim
Sohbetimiz olmadı ama göz asılmalıyım var.
Benide yaşın 32
Oğluma cok erken anne oldum.
Cahilliğimi nasil büyüdü unuttun bile
Şuan okadar tuhafım ki sudan çıkmış balık gibiyim.

bende aşinayım adına .. hafif bir terelli durumu var bende daimi belki de ondandır unutmam :))

Ben oğlumda da büyüktüm valla 30 da hamile kalmıştım . sen çok erken anne olmuşsun evet ... şimdi daha güzel .. tecrübelerin var ... artık en ufak bir sorun da telaşlanmayacak bilgilerin ...

6. hafta içindeyim bende ... Sat 28 ağustos ama ultrason 4 gün geride .... geç yumurtlama sanırım .
bende düşük riski denildi .. öylece yatıyorum cumadan beri ..
zaten burda da yazmıştım .... ben bu işleri bırakalı ne çok şey değişmiş diye :) oğlumda gittik , test pozitif çıktı ..dr keseyi gösterdi hayırlı olsun dedi ... aaaa hamileyim dedim eve geldik ...

ama bunda inan son 10 gündür hamilelikle ilgili resmen paronoya yaşadım ... 2 günde bir hcg .. artarsa bir daha .. en son cuma keseyi gördük şükür ... onda da yanında bir miyom gürüldü ... içte kanama var ... yat dedi ...

nasip diyorum , yatıyorum bende ....

beraber atlatacağız burada bu güzel dönemleri bence .... her gün yine yeniden yeni bir şeye heyecanlanıp

Cuma günü umarım o içtem içe kanama gitmiş olur ... yatmak eyvallahta ...

bende aşinayım adına .. hafif bir terelli durumu var bende daimi belki de ondandır unutmam :))

Ben oğlumda da büyüktüm valla 30 da hamile kalmıştım . sen çok erken anne olmuşsun evet ... şimdi daha güzel .. tecrübelerin var ... artık en ufak bir sorun da telaşlanmayacak bilgilerin ...

6. hafta içindeyim bende ... Sat 28 ağustos ama ultrason 4 gün geride .... geç yumurtlama sanırım .
bende düşük riski denildi .. öylece yatıyorum cumadan beri ..
zaten burda da yazmıştım .... ben bu işleri bırakalı ne çok şey değişmiş diye :) oğlumda gittik , test pozitif çıktı ..dr keseyi gösterdi hayırlı olsun dedi ... aaaa hamileyim dedim eve geldik ...

ama bunda inan son 10 gündür hamilelikle ilgili resmen paronoya yaşadım ... 2 günde bir hcg .. artarsa bir daha .. en son cuma keseyi gördük şükür ... onda da yanında bir miyom gürüldü ... içte kanama var ... yat dedi ...

nasip diyorum , yatıyorum bende ....

beraber atlatacağız burada bu güzel dönemleri bence .... her gün yine yeniden yeni bir şeye heyecanlanıp
Benim son regl 3 eylül
Bugün kan testi yaptirdim 390.82 normal mi sence?.
Sanırım 4+5 olarak tekabül ediyor.
Kese tam olarak 6. Haftada gorunuyor sanirim.
Ozaman mi gitsem kontrole.

Allah saglik şifa versin sanada.
Umarım atlatırsın o dönemi çarçabuk

Benim son regl 3 eylül
Bugün kan testi yaptirdim 390.82 normal mi sence?.
Sanırım 4+5 olarak tekabül ediyor.
Kese tam olarak 6. Haftada gorunuyor sanirim.
Ozaman mi gitsem kontrole.

Allah saglik şifa versin sanada.
Umarım atlatırsın o dönemi çarçabuk

herkeste çok değişiyor hcg ... tek önemli olan 2 günde bir 2 katı kadar artmış mı ? o zaman sağlıklı bir ilerleme var demektir .
amin canım sağolasın

Arkadaşlar merhaba. Tüp bebek sonucu hamile kaldığımı öğrendim. 9. Gün değerim 330, 10.gün değerim 734. Akıntımda kan gördüm. Progestan iğne vuruluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hoş geldin canım bende tüp ile hamile kaldım ALLAH yavrumuzu kucağımıza almamızda nasip etsin inşallah iğne düşüğü önler ALLAH ın izniyle

Back