2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar aklima bi sey takildi. benim degerim 10000 in uzerinde. fakat ultrasonda 5+1 olarak sadece kese gorundu. su an 5 +3 um. sizin degerlere gore benimki cok yuksek degil mi. sizce bunun sebebi ne
Benim de degerim biraz hizli yukselmis sanki gecen hafta sali 130 du degerim bu hafta pazartesi 2017 ye cikmis normal mi acaba yarin doktora gidecegim insallah keseyi goruruz

beniim Ben cuma 5+5 te gideceğim nasipse .
Karından ultrason ile keseyi göreceğini umuyorum

Vajinal ultrason istemiyorum bu dönemde , bir hafta daha beklerim gerekirse .
İdrara sıkışık gitmeni tavsiye ederim inşallah vaginal usg ye gerek kalmadan görünür yavrucak kalp atımı için erken ama görülme ihtimali de var tabiki

Merhabalar, ben adetim geçtikten 7 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. 10 gün sonra yani bugün hastaneye gidip kan testi yaptırdım yine negatif çıktı ultrasonda da baktılar bişey göremediler. Benim adetim hiç bu kadar gecikmezdi. Kan testine kesin sonuç diyorlar ama ben inanmıyorum. Kendimi de bir garip hissediyorum hamileymisim gibi. Belirtiler de var. Yalnız bugün hastanedeki doktor adet olmazsanız gelin adet sokturucu verelim dedi. Onu da alıp içmeyi düşünmüyorum Allah korusun gebelik falan olur hazır olan çocuğum da düşer. Biraz daha bekleyip tekrar gideceğim hastaneye insallah. Sizle de umarım hayırlı haberleri paylasirim.

canım ben ekleyemiyorum.. kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi yok çıkmıyor bende

eski doktoruma msj atmıştım yarın sabah için randevu ayarlamış bana ben de yarın gidicem canım 4+4 te gitmiş olacağım

Merhaba bende aranıza yeni katıldım:) kısmetse bende haziran annesi olacağım daha cok yeni olduğu için ultrasonda kese görünmedi 6 haftalık olunca görünür dedi doktorum pazartesi ultrasona gireceğim inşallah bebişimizi görürüz❤

Merhaba canım hcg kaç çıktı senin

İdrara sıkışık gitmeni tavsiye ederim inşallah vaginal usg ye gerek kalmadan görünür yavrucak kalp atımı için erken ama görülme ihtimali de var tabiki

Güzel bir tüyo oldu bu arkadaşım , çok sağol 11:45 e aldım randevu az önce .. kalp atımı 7 den sonradır da ... minik bir kese görürsek güzel olur inşallah :)

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım .

canım ben ekleyemiyorum.. kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi yok çıkmıyor bende

Kişisel bilgileriniz kısmında ; aşağıdaki alanı dolduracaksın canım

eski doktoruma msj atmıştım yarın sabah için randevu ayarlamış bana ben de yarın gidicem canım 4+4 te gitmiş olacağım

hadi bakalım , hayırlı olsun ilk randevu :) bize yazmayı unutma

Hoş geldin kübra Aminnnnnnnn inşallahhhh diyelim , bende Cuma görmeyi umuyorum 5+5 te ..

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım, nasipse bende 2018 haziran annesi olacağım. Kızım kış bebeğiydi bu defa yaz bebeği olacak inşallah.Dün akşam evde yaptığım test ile öğrendim haftaya doktora gideceğim. İnşallah hepimiz sağ salim yavrularımıza kavuşuruz.

Benim de degerim biraz hizli yukselmis sanki gecen hafta sali 130 du degerim bu hafta pazartesi 2017 ye cikmis normal mi acaba yarin doktora gidecegim insallah keseyi goruruz

Kızlarrr görürsünüz ikiniz de umarım ben karından 4+5 de çok belli şekilde gördüm. Doktor kese bu demeden önce ben anlamıştım keseyi o kadar netti

Kan testi bebeğin olşumunda sonra 8 inçi günde pozitifleri. Makinelerde hata yoksa tabi adet söktürcüler düşüğe neden olan aksine bebeğin tutunmasını sağlayan hormon veriliyor. İçinizi rahat tutup ilaca başlamadan on gün beklemenizi on gün sonra tekrar bhcg baktırmanızı tavsiye ederim

Amin hayırlı mübarek olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

merhaba bende 5. haftama gireceğim canım tüp bebek dondurulmuş transferi oldum, keseyi görmek için sizi çağırdımı ?
bana 17 ekimde gel kalp atışına bakalım dediler. keseyi görme gereğinde olmadılar.

Kızlar herkese soruyorum, dondulmuş transfer oldum
doktor kese görmek için çağırmadı, direk kalp atışı için 2 hafta sonrasına randevu verdi.
illa kese için gitmek gerekir mi ? bilenler yazsın lütfen
daha önce boş gebelik yaşadım doğal olarak, kalbi atmadı kürtaj oldum korkuyorum.. dua edin inşallah bu kez sağlıkla yavruma kavuşmayı rabbim nasip eder.. 3 senedir deniyorum en son tüp tedavisi gördüm 2. transferim tutundu.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hcg pozitif çıktıysa keseyi görmek için çağırmıyorlar tüp bebekte. Çok hareket istemedikleri için çağırmıyorlar inşallah bir sıkıntı yaşamazsınız

Amin inşallah sende sağlıkla kavuş hepimiz kavuşalm miniklerimize :)
iş yerime çok yakın merkez ama anlayamadım normlde kese için 15. gün çağırıyorlarmş ama gerk yok dediler
kafam karıştı beklicem galiba

Merhabalar , hoş geldin Haziran annelerine ....
bende öncesinde Ekim annesi idim ... bu sefer ki tecrübemiz yaza denk gelecek inşallah

Kızlarrr görürsünüz ikiniz de umarım ben karından 4+5 de çok belli şekilde gördüm. Doktor kese bu demeden önce ben anlamıştım keseyi o kadar netti

İnşallah .... heyecanla bekliyorum inan .

Canım hayırlı olsun .. gerek görmedilerse bir bildikleri vardır diyelim ve sen şimdi kalp atımını duyacağın tarihi düşün
hayırlısı ile de kucağımıza alalım inşallah

Her zaman canım bende cuma gideceğim bakalım iyi haberler veririz

İnşallah güzel haberle gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…