• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bebeğin kemik , omurga gelişimi için çok faydalı . hatta bazı araştırmalar omurgaya dayalı doğum kusurlarında bile olumlu yönde etki ettiğini yazar .

Yer fıstığını soyup , robottan geçiriyorum ... iyice geçirdiğinde yağı çıkıyor zaten .. sonra bal pekmez ile tatlandırıyorum ... şekerle de yapan var ama ben sadece bal ve pekmezle .. tekrar robottan geçiriyorusun .... 10 dk kadar ... yağını bırakana kadar ...püre olma kıvamına göre çok az sıvı yağ eklenebilir ... az da tuz atıyorsun ...

çok kolay :)

sadece çook yapma .. katkı maddesi içermediği için kovanozda da olsa çok uzun dayanmıyor
bu sert kabuklularla yapıyoruz, yoksa paket soyulan kahverengi kabuklulardan mı :D
ne güzel birbirmizin öğreneceği şeyler oluyor,arkadaşımz iyi ki konuyu başlatmış

SAbh kahvaltısı yumurta ile bol yeşillik salatası zeytinyağı ile çeşnilendirilmiş zeytin ve peynir kahvaltıdan üç saat kadar sonra on onbeş fındık fıstık yada badem kavrulmamış bulabilirseniz çok iyi olur yanında kabızlık yaşadığım için kuru kayısı tercih ediyorum incir üzümde olabilir. Bulantısı çok olanlar Ki henüz başlamamıştır kimsede :KK66: sabah kahvaltıdan önce leblebi yerlerse mide sıvısı rahatsız etmez. Öğlen köfte tavuk yada sebze yemeği ( iş yerinde ne çıkarsa da diyebiliriz ) yemekten sonra yoğurt süt yada ayran ile meyve Faslı eşim geç geldiği için ben akşam yemeğinden önce de ara öğün yapıyorum çerezlerle akşam yemeği bugün mesela karnı yarık var menüde :) afiyet olsun
teşekkürler verdiğin bilgiler için bende bir kaç video izlediklerime eklemek isterim
doğal folik asit koyu yeşil yapraklarda mevcuttmuş, marul pazı vs..
kuru meyve yanında ayran süt içmeyin kuru meyvenin değerlerini alamıyor
kepek ekmeği tüketmeyin demiri emiyormuş bendende bu kadar :D

bu sert kabuklularla yapıyoruz, yoksa paket soyulan kahverengi kabuklulardan mı :KK70:
ne güzel birbirmizin öğreneceği şeyler oluyor,arkadaşımz iyi ki konuyu başlatmış

yer-fistigi.jpg

yer fıstığından canım :KK66:

Kızlar mide bulantısı yaşayan var mı , erken mi acaba. Benim bugün çok bulantim var,ilk gebeligimde hiç olmamıştı.
Benim karnim acken sabah ayaga kalkinca biraz bulaniyor midem ama asiri degil hemen yemek yemeye calisiyorum. Bulantilar icin erken oldugunu sanmiyorum benim oglumda da oyle oluyordum nerdeyse 5. Aya kadar arabada falan kusuyordum

Kızlar mide bulantısı yaşayan var mı , erken mi acaba. Benim bugün çok bulantim var,ilk gebeligimde hiç olmamıştı.

bende 2 gündür var canım ..hatta 2 gün önce eni konu vardı ...
6.hafta itibarıyla normal deniyor ama ... oğlumda 2 aylıkken başlamıştı bende de .

Kizlar dayanamadim kan verdim.1 saat sonra belli olucak insallah:KK17:

hadi hayırlı güzel sonuçların olsun canım ... :KK200:

Benim karnim acken sabah ayaga kalkinca biraz bulaniyor midem ama asiri degil hemen yemek yemeye calisiyorum. Bulantilar icin erken oldugunu sanmiyorum benim oglumda da oyle oluyordum nerdeyse 5. Aya kadar arabada falan kusuyordum

bende 2 gündür var canım ..hatta 2 gün önce eni konu vardı ...
6.hafta itibarıyla normal deniyor ama ... oğlumda 2 aylıkken başlamıştı bende de .

hadi hayırlı güzel sonuçların olsun canım ... :KK200:

Benimde sabah kalkınca bulantım oluyo yataktan kalkmadan birkaç tane çubuk kraker yiyorum öyle kalkıyorum o midemi rahatlatıyor

ben de yasiyorum canim. sabah bulaniyo. gun icinde bulaniyo. normal diyolar ama bilmiyorum. ben bu durumdan hoslanmamaya basladim. daha ne kadar surecek bu boyle :KK43:
baya da yaşayan varmisiz, çubuk kraker duymuştum iyi geldiğini yedim ama pek faydası olmadı. Bı yandan bebeğim büyümeye çalışıyor diye seviniyorum bı yandan da inşallah bu bulantılarım uzun sürmez diyorum :) hayırlısı bakalım,yarın keseyi görmeye gidecem:KK49:

baya da yaşayan varmisiz, çubuk kraker duymuştum iyi geldiğini yedim ama pek faydası olmadı. Bı yandan bebeğim büyümeye çalışıyor diye seviniyorum bı yandan da inşallah bu bulantılarım uzun sürmez diyorum :) hayırlısı bakalım,yarın keseyi görmeye gidecem:KK49:
Bulantılar benide zorlamaya başladı artık ama olsun herşey meleklerimiz için:)❤
Bulantılar benide zorlamaya başladı artık ama olsun herşey meleklerimiz için:)❤ keseyi görünce mutlaka haber ver canım bende pazartesi keseyi görmeye gideceğim

kızlar merhaba 2. hamileleğim 3 gün önce öğrendim test yaparak akşam tekrar yaptım daha netti 2. çizgi doktora önümüzdeki hafta gidicem inşallah bi sorun sıkıntı çıkmaz. 2014 ekim annesiydim ordaki grubumuz çok güzeldi hala görüşüyoruz inşallah burdada güzel arkadaşlığımız olur. birbirimize faydamız olur...

Back