• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sağol canım teşekkür ederim belirtiler hep adet belirtisiydi benim canım bugun biraz midem bulandı kasıklarım çok çok ağrıyor
Hadi hayrli olsn canm darisi basma benm yok kask agrm sonclsrida goremdm moralm sıfır cnm

Sağol canım teşekkür ederim belirtiler hep adet belirtisiydi benim canım bugun biraz midem bulandı kasıklarım çok çok ağrıyor
Yaa benimde kasiklarim cok agriyor.. Adet agrisi gibi ayni. Seninkide mi oyle cnm? Adetime 4 gun kaldi.
Bu aradaa hayirli olsun hamileligin Rabbim sag salim kucagina aldigin gunleri gostersin :)

Yaa benimde kasiklarim cok agriyor.. Adet agrisi gibi ayni. Seninkide mi oyle cnm? Adetime 4 gun kaldi.
Bu aradaa hayirli olsun hamileligin Rabbim sag salim kucagina aldigin gunleri gostersin :)
Aynen canım hep adet oldum Olcan diye bekledim ama meleğim geldi teşekkür ederim canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Moralini bozma sakın bize ve meleklerimize en gerekli şey moral rahat ol stres yapma herşey güzel olacak öyle düşün
İns canm yarna kadar zor dururum ya :( aynn strese girmemem lazm senn cnm herlde 6 .haftalk felan baya guzel yuksek ckms:)

6 haftalığa göre az bir değer canım 4-5 hafta arası ancak. :) ben 5+2 deyim bugün değerim 5980 çıktı

5+1 de oğluma gebeliğimi ilk öğrendiğim de 750 lerde idi beta hcg .. (8 yaşında oğlum şu an )

değerler arası o kadar geniş ki.... ayrıca yumurtlama zamanı da önemli ... şuan da da 5+1 yarın çıkacak sonucum ... 2 gün öncesine göre tahminimin 2 katı artışla 700-800 arası yine...

ins cnm 0.00 yanls olmasn tekrrmi yapsam ya?

bence şu an kendini hiç bunlarla stres yapma ...

yanlış mı doğru mu ? neyse o artık canım .

senin için dua ederiz bizde ... sende sürekli düşünme . sakin ol ... inan bu işine çok yarayacak :KK200:

Back