- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Olur sandm olmadi adet olrm ins sizlern hayrlisi olsn kizlar benim ki kısmet deglms siz kavusrsunuz bebislernze insbence şu an kendini hiç bunlarla stres yapma ...
yanlış mı doğru mu ? neyse o artık canım .
senin için dua ederiz bizde ... sende sürekli düşünme . sakin ol ... inan bu işine çok yarayacak
Olur sandm olmadi adet olrm ins sizlern hayrlisi olsn kizlar benim ki kısmet deglms siz kavusrsunuz bebislernze ins
Nerden baktın canım sonucunaOlur sandm olmadi adet olrm ins sizlern hayrlisi olsn kizlar benim ki kısmet deglms siz kavusrsunuz bebislernze ins
Canım ya beni çok rahatlatmıştı yazdıklarım sagolasin yarına etik baktirmam cumartesi falan diyorum giderim diye ama bakalım :) sen nasılsın nasıl gidiyorİnşallah canım ... yarına sabretseydin zaten 120 leri görürdün
hadi bakalım artış güzel ....yarın yine baktırmayacaksın değil mi:))
Hayirlisi boyleymis canim sakin uzme kendini insallah onunuzdeki aya hamile kalirsin. Ve stres yapma burdakiler genellikle akisina birakmis ve hamile kalmis insanlar. Rahat olman cok onemli cok dusunme lutfenYapmadm idrr cnm ben hamile deflm 0.00ckms
İkiz olabilir yada tsh hormonunla alakalı bir durum olabilir takipte fayda var. Birde önemli olan değer değil ne kadar yükseldiğidir. İki günde bir iki katına çıkar değer :)kizlar aklima bi sey takildi. benim degerim 10000 in uzerinde. fakat ultrasonda 5+1 olarak sadece kese gorundu. su an 5 +3 um. sizin degerlere gore benimki cok yuksek degil mi. sizce bunun sebebi ne
oyle oldu zaten canim. ilk evrelerde iki gunde bir olctuk. katlayarak gitti. dr guzel ilerliyo dedi. keseyi gorunce de bi sorun yok dedi. bekledigimiz tek sey kalp atisi su an her sey normal ilerliyo dedi. ben burda benim haftamda olanlarin degerine bakinca benimki neden bu kadar yuksek diye sasirdim. ikiz olma ihtimali oldugunu bilmiyodum. annemin,iki teyzemin ve bir dayimin ikiz cocuklari var. bende olur mu bilemiyorum. tsh hormonunun yuksekligi problem mi peki. ne gibi problemler oluyo.bunu olcturmem gerekiyo muİkiz olabilir yada tsh hormonunla alakalı bir durum olabilir takipte fayda var. Birde önemli olan değer değil ne kadar yükseldiğidir. İki günde bir iki katına çıkar değer :)
Canım ya beni çok rahatlatmıştı yazdıklarım sagolasin yarına etik baktirmam cumartesi falan diyorum giderim diye ama bakalım :) sen nasılsın nasıl gidiyor
Merhaba bende bugun test yaptim son adet tarihimr gore haziran annesi olucam nasipse ama benim hesaplarima gore mayis annesi oglumda da bu formu takip etmistim hatta cok guzel arkadasliklar kurmustuk. Herkesr hayirli olsun insallah
kizlar aklima bi sey takildi. benim degerim 10000 in uzerinde. fakat ultrasonda 5+1 olarak sadece kese gorundu. su an 5 +3 um. sizin degerlere gore benimki cok yuksek degil mi. sizce bunun sebebi ne
bana cevap veren ebe miymis :) aa sagolsun o zaman. ayy simdi kafam karisti. olabilir mi acaba ya. biz bir tane bekliyoruz. ayy kizlar ne yazacagimi bilemedim. valla sasirdim:)Bende nasipse cuma gideceğim artık ... ilk dr randevusu olacak . 5+5 te olacak Cuma ... keseyi görmeyi ümit ediyorum .
Oğlumda 5+1 de görmüştük.
Hoşgeldinnnn .
Bende Haziran annesi olarak gözüksemde hissiyatım Mayıs sonunda olacağı :)
Ebe arkadaşımızın dediği gibi ... ikiz olabilir diyecektim ki , sonra ki mesajını okudum ... ailenizde çoklu gebelik varmış ... sende de olabilir yani
İlk başlarda iki katı devam ettiyse ikiz değildir canım. İkizlerde dört katı ilerliyor çünkü. İlk başta hcg yüksek ise şimdi de yüksek olması normal hiç sıkıntılı bir durum değil. Tsh ile de bir ilgisi yoktur ilk yüksekse değerin. Kimi bebekler tutunduklarında az hcg saldılar. Kimileri çok salgılar. Senin ufaklık çok çalışıyor annesioyle oldu zaten canim. ilk evrelerde iki gunde bir olctuk. katlayarak gitti. dr guzel ilerliyo dedi. keseyi gorunce de bi sorun yok dedi. bekledigimiz tek sey kalp atisi su an her sey normal ilerliyo dedi. ben burda benim haftamda olanlarin degerine bakinca benimki neden bu kadar yuksek diye sasirdim. ikiz olma ihtimali oldugunu bilmiyodum. annemin,iki teyzemin ve bir dayimin ikiz cocuklari var. bende olur mu bilemiyorum. tsh hormonunun yuksekligi problem mi peki. ne gibi problemler oluyo.bunu olcturmem gerekiyo mu
tesekkur ederim canim.verdigin bilgiler icimi rahatlatti. saglikli olsun da. ikizmis tekmis onemli degil. ikize tek basima bakmam imkansiz zaten. aile cevre uzakta.İlk başlarda iki katı devam ettiyse ikiz değildir canım. İkizlerde dört katı ilerliyor çünkü. İlk başta hcg yüksek ise şimdi de yüksek olması normal hiç sıkıntılı bir durum değil. Tsh ile de bir ilgisi yoktur ilk yüksekse değerin. Kimi bebekler tutunduklarında az hcg saldılar. Kimileri çok salgılar. Senin ufaklık çok çalışıyor annesi
Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Sat aynı sanırım bizim. Bende 5+3 teyim bugün.26 ağustos sattesekkur ederim canim.verdigin bilgiler icimi rahatlatti. saglikli olsun da. ikizmis tekmis onemli degil. ikize tek basima bakmam imkansiz zaten. aile cevre uzakta.
benimki 27 agustostu. ultrasona gore 5+3 mus. bana gore 5+2. dr ultrasonu baz alacagiz dedi.Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Sat aynı sanırım bizim. Bende 5+3 teyim bugün.26 ağustos sat
Ultrason ölçümlerini çok takma kafana iri bebeklerde değerler hep önden gider sat baz alınır heryerde. Cuma günü gideceğim bende kalp sesi için geçen hafta yavrumun dokuz aylık evini gördük inşallah sağlıkla sıhhatle büyürler kucağımıza alırız hepimizbenimki 27 agustostu. ultrasona gore 5+3 mus. bana gore 5+2. dr ultrasonu baz alacagiz dedi.
bebisim iri mi yaniUltrason ölçümlerini çok takma kafana iri bebeklerde değerler hep önden gider sat baz alınır heryerde. Cuma günü gideceğim bende kalp sesi için geçen hafta yavrumun dokuz aylık evini gördük inşallah sağlıkla sıhhatle büyürler kucağımıza alırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?