- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Hadi hayrli olsn canm darisi basma benm yok kask agrm sonclsrida goremdm moralm sıfır cnmSağol canım teşekkür ederim belirtiler hep adet belirtisiydi benim canım bugun biraz midem bulandı kasıklarım çok çok ağrıyor
Moralini bozma sakın bize ve meleklerimize en gerekli şey moral rahat ol stres yapma herşey güzel olacak öyle düşünHadi hayrli olsn canm darisi basma benm yok kask agrm sonclsrida goremdm moralm sıfır cnm
Yaa benimde kasiklarim cok agriyor.. Adet agrisi gibi ayni. Seninkide mi oyle cnm? Adetime 4 gun kaldi.Sağol canım teşekkür ederim belirtiler hep adet belirtisiydi benim canım bugun biraz midem bulandı kasıklarım çok çok ağrıyor
Aynen canım hep adet oldum Olcan diye bekledim ama meleğim geldi teşekkür ederim canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsinYaa benimde kasiklarim cok agriyor.. Adet agrisi gibi ayni. Seninkide mi oyle cnm? Adetime 4 gun kaldi.
Bu aradaa hayirli olsun hamileligin Rabbim sag salim kucagina aldigin gunleri gostersin :)
İns canm yarna kadar zor dururum yaMoralini bozma sakın bize ve meleklerimize en gerekli şey moral rahat ol stres yapma herşey güzel olacak öyle düşün
Ay hadi insallah darisi basimiza..Aynen canım hep adet oldum Olcan diye bekledim ama meleğim geldi teşekkür ederim canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
3yada 4haftalık dedi canım kese görünmedi dahaİns canm yarna kadar zor dururum yaaynn strese girmemem lazm senn cnm herlde 6 .haftalk felan baya guzel yuksek ckms:)
İnşallah canımAy hadi insallah darisi basimiza..
Masallah canm sag salim kavusursn bebisine ins cnm benm yok herlde kask agrmda yok bu ayda tutmadi galiba.3yada 4haftalık dedi canım kese görünmedi daha
İdrar testin pozitif değil miydi cnmMasallah canm sag salim kavusursn bebisine ins cnm benm yok herlde kask agrmda yok bu ayda tutmadi galiba.
Yapmadm idrr cnm ben hamile deflm 0.00ckmsİdrar testin pozitif değil miydi cnm
Yapmadm idrr cnm ben hamile deflm 0.00ckms
İns amin canm hayrlisi boleyms ne dyelim diger aya ins( canım üzülme sakın önümüzdeki aya olur inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
İnşallah canımİns amin canm hayrlisi boleyms ne dyelim diger aya ins
6 haftalığa göre az bir değer canım 4-5 hafta arası ancak. :) ben 5+2 deyim bugün değerim 5980 çıktıİns canm yarna kadar zor dururum yaaynn strese girmemem lazm senn cnm herlde 6 .haftalk felan baya guzel yuksek ckms:)
6 haftalığa göre az bir değer canım 4-5 hafta arası ancak. :) ben 5+2 deyim bugün değerim 5980 çıktı
Yapmadm idrr cnm ben hamile deflm 0.00ckms
ins cnm 0.00 yanls olmasn tekrrmi yapsam ya?Rabbim hakkında en hayırlı doğru zamanda sana nasip etsin bebeğini ... inşallah ta bu yeni ayda
ins cnm 0.00 yanls olmasn tekrrmi yapsam ya?
Maşallah canım benim 3 4haftalık dedi doktor6 haftalığa göre az bir değer canım 4-5 hafta arası ancak. :) ben 5+2 deyim bugün değerim 5980 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?