- 3 Kasım 2014
- 67
- 123
- 43
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Kızlar herkese merhaba.. sat 26 ağustostu daha önce yazmıştım önce 815 daha sonra hastanede net sayı bir yerden sonra çıkmadığı için >1000 yazıyor. Dün doktora gittik şükür keseyi gördük 5-6 haftalık dedi doktor çok da net gördük keseyi ama ben 4+5 deyim şuanda adet tarihime göre önden mi gidiyor yani
Kızlar herkese merhaba.. sat 26 ağustostu daha önce yazmıştım önce 815 daha sonra hastanede net sayı bir yerden sonra çıkmadığı için >1000 yazıyor. Dün doktora gittik şükür keseyi gördük 5-6 haftalık dedi doktor çok da net gördük keseyi ama ben 4+5 deyim şuanda adet tarihime göre önden mi gidiyor yani
Canım 4+5 5.hafta içi oluyor önden gitme yok. Normalde 6 haftada yani 5+ larda bakıyorlar ama girdiğin makinenin özelliğine ya da doktorun görme yeteneğine göre de değişir. Geçmiş olsun darısı bize ben de pzt gideceğim. Benim de SAT 25 ağustos :)
Gözünüz aydın çok sevindim, benim de sat 26 ağustos, pazartesi doktora gideceğim. Darısı başımıza inşallah.. kalp atımı için doktor tarih verdi mi?Kızlar herkese merhaba.. sat 26 ağustostu daha önce yazmıştım önce 815 daha sonra hastanede net sayı bir yerden sonra çıkmadığı için >1000 yazıyor. Dün doktora gittik şükür keseyi gördük 5-6 haftalık dedi doktor çok da net gördük keseyi ama ben 4+5 deyim şuanda adet tarihime göre önden mi gidiyor yani
Maşallah, gün geçtikçe daha daha artsın hepimizinki :)Kizlaaar kan tahlili 118 çıktı :)
Amiiin inşallah sağlıkla geçer 9 ay :)Maşallah, gün geçtikçe daha daha artsın hepimizinki :)
Canım 2 hafta sonra dedi ama ben sanırım dayanamayacağım haftaya bir deniyeceğim şansımıGözünüz aydın çok sevindim, benim de sat 26 ağustos, pazartesi doktora gideceğim. Darısı başımıza inşallah.. kalp atımı için doktor tarih verdi mi?
ilk hamileligimde eşime eve ultrason cihazı alalım demiştim,durmadan goresim geliyordu :) sabretmeyi de öğretiyorlar bizeCanım 2 hafta sonra dedi ama ben sanırım dayanamayacağım haftaya bir deniyeceğim şansımı
Canimm senle cok yakiniz. Benim de 7 haziran görünüyor dogum tarihi. 4 arti 1 bugun. Kese icin haftaya carsamba gidecegim ALLAHim insaALLAH hayirli haberler aliriz kesemiz gorulur kalp sesini duyariz ve saglikli bebislerimiz olur aminnn. Sen naptin gittin mi doktora. Kan olcumlerin filan nasil beta hcgBende varım benıde eklermisin
Seni cok cok iyi anliyorum. Şuan ezan okunuyor burda. Okunan ezanlar hurmetine Rabbim sana ve anne olmak isteyen herkese hayirli zamanda hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin insaALLAHMerhaba kızlara hamilelerden dua istiyorum lütfen bu ay olsun yumurtlama gunlerindeyim şuan dualarınıza ihtiyacım var
sonuc ne cikti canim. yukselmis mi
Kizlaaar kan tahlili 118 çıktı :)
Maşallah, gün geçtikçe daha daha artsın hepimizinki :)
ilk hamileligimde eşime eve ultrason cihazı alalım demiştim,durmadan goresim geliyordu :) sabretmeyi de öğretiyorlar bize
Seni cok cok iyi anliyorum. Şuan ezan okunuyor burda. Okunan ezanlar hurmetine Rabbim sana ve anne olmak isteyen herkese hayirli zamanda hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin insaALLAH
Sanırım makine iyiydi çünkü ben bile direkt gördüm Allah’a şükürinşaallah canım siz de görürsünüz minik keseciği aynıyız seninle ozaman desene
herkese :))) ya dedim ki keseyi görüp kalp atışını duymadan kimseye soylemeyeyim diyordum ama yok ben dayanamadım içim içimi yiyorHamişler size sorum var hepimiz hemen hemen 5. hafta içindeyiz, siz kimlere söylediniz mesela?
Hayırlı olsuuuun hoşgeldin :)Kızlar beni de ekler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?