2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canım çok hoşsun ben anneler-babalar ve hamiş, çocuklu arkadaşlar dışında kiiiimmmselere demedim. :| :)

alfabetik sıra hem de eline sağlık canım,eksilmeden devam ederiz inşallah
Canım çok hoşsun ben anneler-babalar ve hamiş, çocuklu arkadaşlar dışında kiiiimmmselere demedim. :| :)
neyse ki kimseciklere dememissin

Selam arkadaslar yeni uyeligim ve hayirlisiyla ilk anneligim olacak rabbim hepimize hayirli dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin
Amiin hayırlı olsun sana da , hoşgeldin :)
Allah'ım sana ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Adet gecikmesinden hemen sonra kan testi yaptirdim beta 202.35 çıktı normal saniyorum.. aradan iki hafta gecti yarın detayli tahliller icin tekrar gidecegim birde yüzük testi yaptim erkek diyor bakalim tutacakmi :)

Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim:))

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Ben iki hamileliğinde de adet bitiminden itibaren 1,2 ay bu şekilde lekelenme kanama yaşadım canım olabiliyor yani sonra geçiyor:) Hayırlı olsun hamileliğin darısı başıma inşallah ve tüm isteyenlere:)

Kızlar benimde adetimin3. Günü kan testti yaptırdım 38.7 çıktı yarı tekrardan yaptrıcam inş iyi güzel sonuçlar aşırım 1.5 senedir beklediğimiz haber ama belirsizlik var
Hayırlı olsun canım:)

Kızlar sizebakmaya geldim maşallah hamilelerimiz artmış ben yumurtlama günlerindeyim inşallah aranıza katılırım haziran sonundan yakalarım sizi:) Haber bekleyenlere müjdeli haberler hamilelere sağlıklı bebişler sağlıklı hamilelikler diliyorum öncekendinize sonra bebişlerinize iyi bakın :))

Benim 3200 olmuş değerim bugun karından görüldü şükür. Doktorum karından görmenin tam sınırında şuan dedi.

Eklentiler

• Screenshot_20170929-004742.png
    270 KB · Görüntüleme: 79
hayirli ugurlu olsun canim. sag salim kucagina alirsin insallah

Sa
saol cnm ama benim belirsiz şuan değer istenilen değere çıkmadı pazartesi tekrar kan vericem

Sağol cnm allah razı olsun sende güzelce değerlendir çatlama dönemini inş aramıza katıl :)

Hamişler size sorum var hepimiz hemen hemen 5. hafta içindeyiz, siz kimlere söylediniz mesela?
Sadece kendi ailem, kayinvalidem ve en yakin arkadasim biliyor. Bir de ben ogretmenim malesef okulda ds bilmeleri gerekiyor cunku velilerin cocuklarla ilgili daha anlayisli davranmasi adina. Henüz 4 arti 2 yim galiba. Kesem bile daha gorunmuyor. Haftaya carsamba gel dedi doktorum cok heycanliyimmm

Bende idrar testindeki cift cizgiyi görür gormez ailemle paylaştım. Bugun doktora gittim keseyi gördü su an5hafta 4 gunluk,On gun sonra kalp atislarini duyabirsin dedi. Arkadaslarim ve esim ve benim ailem dışında bilen yok akrabalardan

Hanmlar test yaptm ogleden snra negatf ckti bir gun gecti adetm bgn ne kask agrm var nede brsy tek tuvalete ckyrm o bole brsy yasayn var mi

Merhabalar kizlar bende insallah haziran annesi olacagim carsamba gunu beta hcg 130 cikti ama sat imi bilmiyorum cunku 11 aylik oglumu emzirdigim icin 1 kere adet olmistum. Insallah hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucagimiza benim oglumdan once 2 dusugum vardi da o yuzden cok endiseliyim carsamba gunu randevu aldim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…