- 22 Eylül 2017
- 50
- 72
- 3
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
herkese :))) ya dedim ki keseyi görüp kalp atışını duymadan kimseye soylemeyeyim diyordum ama yok ben dayanamadım içim içimi yiyorsöyledim gitti valla,ohhh rahatladım. Hem naz yapacam daha herkes bilsin de ona göre davransinlar
alfabetik sıra hem de eline sağlık canım,eksilmeden devam ederiz inşallahGÜNCEL LİSTE :)NOT: Kızlar vallahi uğraşıyorum bi duanızı alırım. :)
- agataburina
- arzuercann
- ausencia
- aysenuremrah
- dusunceli kizz
- elifnisam24
- flower3516
- fnd_50
- huzurmutluluktur
- loves all of you
- myhsa
- mystory-06
- seten2611
- sezenorhan
neyse ki kimseciklere dememissinCanım çok hoşsun ben anneler-babalar ve hamiş, çocuklu arkadaşlar dışında kiiiimmmselere demedim. :| :)
alfabetik sıra hem de eline sağlık canım,eksilmeden devam ederiz inşallah
neyse ki kimseciklere dememissin
Amiin hayırlı olsun sana da , hoşgeldin :)Selam arkadaslar yeni uyeligim ve hayirlisiyla ilk anneligim olacak rabbim hepimize hayirli dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin
Allah'ım sana ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz :)Selamun aleyküm güzel hamileler :) bu mübarek gecede banada dua edermisiniz? 2Bucuk senedir bekliyorum bebegimi. Bende haziran annesi olmak istiyorumm.. Adetime 1hafta var Rabbim yüzümüzü güldürsün..
Hepinize tesekkur ederim simdiden. :)
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim:))Kızlar bugün transferimin 8. Günüydü idrar testi de baya koyulasinca gittim kan verdim. Degerim 118 cikti cok şükür. Persembe günü de katliyor mu diye tekrar edicem kan testini . rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ins hamile kalan arkadaslarima da saglikla bebislerini kucaklamayi nasip etsin :)
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:)Kızlar iyi akşamlar ben de nasipse 2018 Haziran annesi olacağım cuma günü test yaptırdık 815 çıktı hcg dün devlet hastanesinde kontrolüm vardı kan vermişken ona da baktırdım belirli bir seviyeden sonra net ölçmüyormuş >1000 yazıyor yani artmışAma içimde önüne geçemediğim bir his var kendimi tam inandıramıyorum bile ya kese görünmezse ya kalp atışını duymazsak diye ne yapacağım bilmiyorum
Ben iki hamileliğinde de adet bitiminden itibaren 1,2 ay bu şekilde lekelenme kanama yaşadım canım olabiliyor yani sonra geçiyor:) Hayırlı olsun hamileliğin darısı başıma inşallah ve tüm isteyenlere:)Selamlar ... 2018 Haziran annesi olur muyum bilemiyorum ? ama benzer bir durum yaşayan var mı diye bu sayfaları dolaşmaya başladım seneler sonra ..
Tahmini BAT ın 4 gün gecikmesi ile dün önce idrar testi yaptım evde , sonuç çift çizgi(planlanmış gebelik )
sonrasında bi heyacan hastaneye giderken kanama(kahverengi lekeler ,çok) başladı
Beta hcg 81.4 pozitif çıktı .
Ama sevinemedim de ... Doktor henüz erken olduğunu , tutunamama durumu olabileceğini 2 gün sonra hcg tekrar bakılıp 2 katına çıktı ise gebeliğin devam ettiğini söyleyebileceğini anlattı ...öyle boş boş duruyorum evde şimdi ... o kadar istediğimiz bir haberken , var mı yok mu ?
Kanamalarım devam ediyor bu arada ... regl gibi de değil .. leke gibi de ..değişik .
Hayırlı olsun canım:)Kızlar benimde adetimin3. Günü kan testti yaptırdım 38.7 çıktı yarı tekrardan yaptrıcam inş iyi güzel sonuçlar aşırım 1.5 senedir beklediğimiz haber ama belirsizlik var
Canım nabersin? Gittin mi doktora? :)
Vallahi haklısın insan duramıyor :). Benim geçen hafta pzt 18’inde yani 52 küsürdü değer, cuma 329 küsür. Şu an kaç oldu bilmiyorum ama ben de hemen görmek istiyorum şahsen :) gittiğimde belki bebeği de görürüm öyle düşünüp sakinleşiyorum
hayirli ugurlu olsun canim. sag salim kucagina alirsin insallahevet canım 81 den 157 ye ..hamdolsun
hadi bakalım bir dahakine misli misli artmış olsun
Aminnnnnnnnnnnnnnn
bende hep , hadi özledim çok , dr a gidelim derdim eşime ... eşim de yahu çocuk orda mı ? burda karnında derdi
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
saol cnm ama benim belirsiz şuan değer istenilen değere çıkmadı pazartesi tekrar kan vericemCanım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim:))
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Ben iki hamileliğinde de adet bitiminden itibaren 1,2 ay bu şekilde lekelenme kanama yaşadım canım olabiliyor yani sonra geçiyor:) Hayırlı olsun hamileliğin darısı başıma inşallah ve tüm isteyenlere:)
Hayırlı olsun canım:)
Sağol cnm allah razı olsun sende güzelce değerlendir çatlama dönemini inş aramıza katıl :)Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim:))
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Ben iki hamileliğinde de adet bitiminden itibaren 1,2 ay bu şekilde lekelenme kanama yaşadım canım olabiliyor yani sonra geçiyor:) Hayırlı olsun hamileliğin darısı başıma inşallah ve tüm isteyenlere:)
Hayırlı olsun canım:)
Sadece kendi ailem, kayinvalidem ve en yakin arkadasim biliyor. Bir de ben ogretmenim malesef okulda ds bilmeleri gerekiyor cunku velilerin cocuklarla ilgili daha anlayisli davranmasi adina. Henüz 4 arti 2 yim galiba. Kesem bile daha gorunmuyor. Haftaya carsamba gel dedi doktorum cok heycanliyimmmHamişler size sorum var hepimiz hemen hemen 5. hafta içindeyiz, siz kimlere söylediniz mesela?
Merhabalar kizlar bende insallah haziran annesi olacagim carsamba gunu beta hcg 130 cikti ama sat imi bilmiyorum cunku 11 aylik oglumu emzirdigim icin 1 kere adet olmistum. Insallah hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucagimiza benim oglumdan once 2 dusugum vardi da o yuzden cok endiseliyim carsamba gunu randevu aldim doktoraCanimm senle cok yakiniz. Benim de 7 haziran görünüyor dogum tarihi. 4 arti 1 bugun. Kese icin haftaya carsamba gidecegim ALLAHim insaALLAH hayirli haberler aliriz kesemiz gorulur kalp sesini duyariz ve saglikli bebislerimiz olur aminnn. Sen naptin gittin mi doktora. Kan olcumlerin filan nasil beta hcg
Benim 3200 olmuş değerim bugun karından görüldü şükür. Doktorum karından görmenin tam sınırında şuan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?