Bende Adet olacKmış gibi ağrılar ,ne zaman kontrolun peki kese göründü müçok yoğun bel ağrısı başladı ilişkiden 5-6 gün sonra sonra beyaz koyu kıvamlı akıntı sarıya döndü bide kasık ağrısı
Bende Adet olacKmış gibi ağrılar ,ne zaman kontrolun peki kese göründü mü
Benı Pazartesi cagırdı ilk beta değeri kaçtı ,haydi bakalım hayırlısı:)cumartesi çağırdı daha çok küçük görülmez ki :) bakalım inşallah cumartesi görürüm sen ?
Benı Pazartesi cagırdı ilk beta değeri kaçtı ,haydi bakalım hayırlısı:)
Peki:) sağlıkla gelsinler bebişlerimizgeçen hafta pztesi 24 ile başladım çarşamba 65 cuma günü tam adet günümde 157 olmuştu
Peki:) sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
geçen hafta pztesi 24 ile başladım çarşamba 65 cuma günü tam adet günümde 157 olmuştu
İnşallah canım hayırlısıyla görürüz :)Merhaba, benim adet günü gecen hafta perşembe hcg 36, cumartesi 115, dün 360 idi. Bir de cuma günü yapılacak sonra doktor gün verecek. Inşallah keseyi görebiliriz sağlıkla
Geçmiş olsun öncelikle ama anlattığın durumla hiç bir alakası yok düşmesinin o gün olmasaydı diğer bir gün olacaktı aslında gebelik gibi bile düşünüp kendini yıpratma yumurtayla sperm doğru birleşememişler diyebiliriz kabacaKızlar lütfen yardımcı olun kafayı yiyecem bende mi hata diye diye
ben kısmet biz eşimle çocuk istiyorduk. Doktora gittik ikimizdede sknt8 yoktu cok sükür ama doktor folik ve fermara verdi 5 gun kullandktan sonra çatlatma iğnesi oldum 3 gün iliskiye girdik aradan 15 16 gün geçti 16. Gün evde idrar testi yaptım negatifti üzüldüm ertesi gün yani adet olacagm tarihten birgün önce eşimle iliskiye girdim. Hatta iliskiden önce eşim yokken orgazm oldum bacaklarımı skştırıp. Akşamıda iliski oldu. Cok çocuk istediğimden yaptm sonra adetim ertesi gün geç geldi akşama doğru çok azdı çok ikinci günüde azdı yine ilişkiye girdim akşam bir kanama oldu aynı adet kanamam gibi dedim adet oldum kesin adetimin 4. Günü doktora gittim adetin olursa gel demişti alttan muayene etti adetim geldi dedim baktı kan testi istedi adetim tam zamanında mı geldi dedi evet aynı adet kanaması dedim. Kan testi istedi ertesi gün çıkacak bir skntı olursa ararz dedi aradılarda pozitif çıkmış kan testi degerim 16 mış. Ertei gün gene kan verecen gel dedi gittim kan verdim sonuc ögleden sonra aldm doktora gittim baktı kimyasal gebelik dedi düşmüs adetinle dedi agladm şok oldum. benim yüzümden mi oldu bacaklarımı skstrp orgazm oldum ondan mı yoksa çocuk diye diye ilişkiye girmem mi eşimle adet ten birgün önce. Kendimi suçladım. Çocuk var mıydı? Doktor rahmin kalınlanmış ondan kan istedim dedi şaşkınım inşALLAH olur bu sefer doktor yine hamile kalirsin dedi. Ben doktora neden kimyasal gebelik olmuş neden düstü dedim nedenini araştrmıypruz dedi yine fermara ve folik kullanıyorum ama adetten önce idrar testinde çkmadı neden???