2018 Hamile Olduğunu Yeni Öğrenenler eylül-ekim-kasım

Kızlar lütfen yardımcı olun kafayı yiyecem bende mi hata diye diye
ben kısmet biz eşimle çocuk istiyorduk. Doktora gittik ikimizdede sknt8 yoktu cok sükür ama doktor folik ve fermara verdi 5 gun kullandktan sonra çatlatma iğnesi oldum 3 gün iliskiye girdik aradan 15 16 gün geçti 16. Gün evde idrar testi yaptım negatifti üzüldüm ertesi gün yani adet olacagm tarihten birgün önce eşimle iliskiye girdim. Hatta iliskiden önce eşim yokken orgazm oldum bacaklarımı skştırıp. Akşamıda iliski oldu. Cok çocuk istediğimden yaptm sonra adetim ertesi gün geç geldi akşama doğru çok azdı çok ikinci günüde azdı yine ilişkiye girdim akşam bir kanama oldu aynı adet kanamam gibi dedim adet oldum kesin adetimin 4. Günü doktora gittim adetin olursa gel demişti alttan muayene etti adetim geldi dedim baktı kan testi istedi adetim tam zamanında mı geldi dedi evet aynı adet kanaması dedim. Kan testi istedi ertesi gün çıkacak bir skntı olursa ararz dedi aradılarda pozitif çıkmış kan testi degerim 16 mış. Ertei gün gene kan verecen gel dedi gittim kan verdim sonuc ögleden sonra aldm doktora gittim baktı kimyasal gebelik dedi düşmüs adetinle dedi agladm şok oldum. benim yüzümden mi oldu bacaklarımı skstrp orgazm oldum ondan mı yoksa çocuk diye diye ilişkiye girmem mi eşimle adet ten birgün önce. Kendimi suçladım. Çocuk var mıydı? Doktor rahmin kalınlanmış ondan kan istedim dedi şaşkınım inşALLAH olur bu sefer doktor yine hamile kalirsin dedi. Ben doktora neden kimyasal gebelik olmuş neden düstü dedim nedenini araştrmıypruz dedi yine fermara ve folik kullanıyorum ama adetten önce idrar testinde çkmadı neden???
Cnm kimyasal gebelikmis zaten uzme kendini seninle bir alakasi yok bu durumun

Merhabalar bende 4 hafta +4 günlük hamileyim geçen hafta çarşamba akşamı test yaptım pozitif çıktı, perşembe beta 400 çıktı cumartesi ise 1100 çıktı, şimdi diğer kontrolum perşembe günü ama felaket kasık ağrısı var, doktor 5 cmlik bir kist tespit etti o yüzden mi bu ağrı bilemiyorum ama korkuyorum.

Merhabalar bende 4 hafta +4 günlük hamileyim geçen hafta çarşamba akşamı test yaptım pozitif çıktı, perşembe beta 400 çıktı cumartesi ise 1100 çıktı, şimdi diğer kontrolum perşembe günü ama felaket kasık ağrısı var, doktor 5 cmlik bir kist tespit etti o yüzden mi bu ağrı bilemiyorum ama korkuyorum.
400 adetinin kaçıncı günüydü canım.

Aynen oyle herkesin farkli geçebiliyor hamileligi ama bircok ortak nokta oluyor herkes birbirinden fikir aliyor ama benim bazen piskolojim bozuluyor olmayan agrilarim oluyor kimin nesi varsa benimde basliyor :) :)
Etki olayı bende yok canım belirtiler bile yeni yeni başlıyo yani ama o ağrı hiç geçmedi günde 3-4 kere beni tersime çeviriyo

Merhaba arkadaşlar. Ben de 6+2 yim. Son adet tarihim 23 Eylül. Biz de bu cumartesi kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Öğrendiğimden beri hiç belirtim yok. Sadece akşamları çok çabuk uyuklamaya başlıyorum o kadar.
( Tek belirtim yumurtlama döneminde başlayan akıntının hiç kesilmeyip, aynı yoğunlukla devam etmesiydi. Adetimden 1 gün önce öğrendim, o gün beta hcg 87 idi; 4 gün sonra 980 e yukseldi. 4+6 da keseyi gördük.)

Merhaba arkadaşlar. Ben de 6+2 yim. Son adet tarihim 23 Eylül. Biz de bu cumartesi kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Öğrendiğimden beri hiç belirtim yok. Sadece akşamları çok çabuk uyuklamaya başlıyorum o kadar.
( Tek belirtim yumurtlama döneminde başlayan akıntının hiç kesilmeyip, aynı yoğunlukla devam etmesiydi. Adetimden 1 gün önce öğrendim, o gün beta hcg 87 idi; 4 gün sonra 980 e yukseldi. 4+6 da keseyi gördük.)
Yaaa bu kadar mı aynı olur benimde son adet 23 eylül canım ve bende cumartesi gidicem umarım sıkıntısız geçer de miniklerimizi görür pıt pıt atan kalplerini duyarız haberdar edersen sevinirim :nazar:

Yaaa bu kadar mı aynı olur benimde son adet 23 eylül canım ve bende cumartesi gidicem umarım sıkıntısız geçer de miniklerimizi görür pıt pıt atan kalplerini duyarız haberdar edersen sevinirim :nazar:
Bende 6 haftalık oldum bizde Cuma gıdıcez ıns hayırlısıyla çok heyecanlıyım inş kalp atışını duyarız

emineee_e evet birebir aynı durumdayız. İnsan kalp atışını duymadan rahat olamıyor. İnşallah bu cumartesi duyarız da, kafamızdaki soru işaretleri gider ve rahatlarız.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim aslında pazartesi günü öğrendim önce idrarda sonra kanda çarşamba ve bugün tekrar ettim kan testlerimi çok şükür herşey yolunda
Bata 4 gün kala çıktı bugün bat günüm :)
belirti yoğun akıntı ve şiddetli bel ağrısı ara ara kasıkta batma oldu başka hiç bir belirtim yoktu canım hala yok

merhaba hayırı olsun :)
benimde bugün adet olmam gerekiyor.
ara ara olacak hissi oluyor.
bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi de vuruldum.
sizinde oluyormuydu adet olacakmış hissi.

merhaba hayırı olsun :)
benimde bugün adet olmam gerekiyor.
ara ara olacak hissi oluyor.
bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi de vuruldum.
sizinde oluyormuydu adet olacakmış hissi.
evet o his geçmedi bile hala diyebilirim adet belirtilerini birebir yaşadım ek olarak yoğun akıntı ve bel ağrım vardı canım inşallah seninledir bebeğin

evet o his geçmedi bile hala diyebilirim adet belirtilerini birebir yaşadım ek olarak yoğun akıntı ve bel ağrım vardı canım inşallah seninledir bebeğin

inşallah 15 aydır bekliyorum hatta bu sefer adet olmam inşallah.
benim adete 5 gün kaladan beri adet olacakmış hissi var karnımda.
bide yumurtlama günümden beri beyaz akıntı var son 3 gündür sarıya döndü ve midem çok bulanıyo bunlar belirti mi

inşallah 15 aydır bekliyorum hatta bu sefer adet olmam inşallah.
benim adete 5 gün kaladan beri adet olacakmış hissi var karnımda.
bide yumurtlama günümden beri beyaz akıntı var son 3 gündür sarıya döndü ve midem çok bulanıyo bunlar belirti mi
evet beyazdan sarıya dönen akıntım vardı benim inşallah canım dilerim hamilesindir valla çok sevinirim .

X