- 3 Kasım 2018
- 38
- 21
- 34
evet beyazdan sarıya dönen akıntım vardı benim inşallah canım dilerim hamilesindir valla çok sevinirim .
tebrik ederim canım hayırlı olsun :)Slm kızlar bende 5 haftalık hamileyim :)
4 gün kala erken gebelik testinde çıktı benim canım ama normal kaset test yapmadım bugün bi daha dene istersen :)inşaallahh :)
ama adete 4 gün kala idrar testi yaptım çıkmadı erken mi yapmışım sizce korkudan bidaha da yapmadım
benimki erken gebelik testi değildi.4 gün kala erken gebelik testinde çıktı benim canım ama normal kaset test yapmadım bugün bi daha dene istersen :)
evet çıkmaya bilir canım herkesin hormon seviyesi farklı oluyo inşallah olmazsında bebişin yapıyodur hepsinibenimki erken gebelik testi değildi.
normal test yapmıştım.
valla casaret edemiyorum.
hayal kırıklığı yaşamak çok kötü
15 aydır aynı şeyi yaşıyorum.
ilk kez bu ay klomen kullandım daha da umutluyum 4 tane yumurtam olmuştu.
4 gün kala negatif gördüm ama erken yapmışşsın diyen çok kişi oldu. bakalım biraz bekliyim 2 3 gün geçerse yaparım.
inşallah :))evet çıkmaya bilir canım herkesin hormon seviyesi farklı oluyo inşallah olmazsında bebişin yapıyodur hepsini
Ne mutlu sana canım benin tebrik ederimSlm kızlar bende 5 haftalık hamileyim :)
Kızlar biley sorcam 5 haftalık hamileyim bugun özellikle kaşıklarımda ve belimde Ağrı var normald midir geriliyor gibi sanki birde ben unutup eğiliyorum falan sıkıntı oluyor mudur
İnşallah büyüdükleri içindir canım inşallahKizlar bende oyleyim bugn 5+2 deyim sol tarafımda bir agriyla uyandim birde karin agrisi gibi bi agri ve akintiyla uyandim aklim cikti sanki adet olmuşum gibi bi agriydi lavaboya kostum hemen kanamam geldi zannettim bu aralar normal galiba
Insallah valla kasiklarimda cok fazla baski hissediyorum ve agrim ne gaz sancisi ne kasik agrisi tam ayirtta edemiyorumİnşallah büyüdükleri içindir canım inşallah
ağrı sürekli değilse korkma dedi dün yine sordum kanama eşlik ederse dayanılmicak boyuta gelirse ve 5-10 dakikada geçmezse gel dediInsallah valla kasiklarimda cok fazla baski hissediyorum ve agrim ne gaz sancisi ne kasik agrisi tam ayirtta edemiyorum
Cok sukur biraz uzandığımda geciyor kanama olayindan cok korkuyorum zaten bu sbh tatli tatli karnimda bi agri vardi aklim gtti ama smdi ara sira giriyor agri mumkun mertebe uzanmaya calisiyorumağrı sürekli değilse korkma dedi dün yine sordum kanama eşlik ederse dayanılmicak boyuta gelirse ve 5-10 dakikada geçmezse gel dedi
cimcikliyomuş hissi var bende şuandaCok sukur biraz uzandığımda geciyor kanama olayindan cok korkuyorum zaten bu sbh tatli tatli karnimda bi agri vardi aklim gtti ama smdi ara sira giriyor agri mumkun mertebe uzanmaya calisiyorum
1 ekimde ogrendim
Smdiden basladi haylazliga heee nercimek :)cimcikliyomuş hissi var bende şuanda
başladı başlasın hiç durmadan devam etsinSmdiden basladi haylazliga heee nercimek :)
Tesekkur ederim hepimizin ki saglikla kolaylikla gelsin ins : )29 agustos sat benim ama ilk haftalar kanamam vardi cok geri kalmisti daha yeni yakaladi haftasinigözün aydın inşallah sağlıkla gelsin sen bizden öndesin maşllah :)