2018 Hamile Olduğunu Yeni Öğrenenler eylül-ekim-kasım

@Meylen 4+3 te gittik canım,o zaman görünmedi beta daha 1006 idi,2000 den az olunca görünmüyor.şimdi 5+3 te gidicez pazartesi o zaman görünür büyük ihtimalle,yani inşallah

benim beta pazartesi 24 çarşamba 65 bugün 157 olmuş doktor dediki haftaya cumartesi gel görelim :) beniim haftaya cumartesi tam 5 haftalık oluyo inşallah hayırlısıyla önce kese sonra kalp atışı sonrada sağlıkla doğum nasip olsun

amin,maşallah canım artışların çok güzel,güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar bu paylaşımı yapmamın sebebi hamile olup olmadığını öğrenmek isteyen bayanlara yardımcı olmak. Çünkü ben de sürekli arayış içindeydim. Kızlar bu gün bat günüm ve testi sabah yaptım veeeee çift çizgi göründü. Kızlar 4aydır hamile kalmak için çalışmalarımız vardı artık bıkmıştık ben Eylül’de tekrar hastalanınca dr gittim bana elenatal ilacını tavsiye etti. Bu ilaç hamilelik öncesi ve sonrasında kullanılır. Ve belirtiler gelelim. Daha önceki aylarda bütün belirtiler vardı bende ama sonuç yok. Bu ay fazla takmadım be belirtileri takip etmedim ve çok belirti de yoktu. Kızlar daha önce hiç göğüslerim ağrımazdı bu ay ağrımaya başladı bata 2 3gun kala ve hala ağrıyor. Tabi ben dokunduğum zaman hissediyorum. Ve bu gün yorgunluk ve hafif bunaltı var.

Eklentiler

• E1B59375-D208-4D52-80AC-8D150BF96739.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 183
Pazartesi tekrar test yapacağım eğer sonuç değişmezse cuma günü kan vermeye gideceğim. Her şeyin hayırlısı rabbim herkesin kucağını en kısa zamanda doldurması dileğiyle

Kana gittin mi canım ?

Merhaba uzun bir bekleyiş demişsiniz ne kadar bir bekleyiş tedaviyle mi oldu yoksa kendiliğinden mi oldu biraz bilgi verebilirmisinix

Merhaba uzun bir bekleyiş demişsiniz ne kadar bir bekleyiş tedaviyle mi oldu yoksa kendiliğinden mi oldu biraz bilgi verebilirmisinix

merhaba canım 8 ay üzerine oldu 2,5 senelik evliyim. ilk denememizin 3 ay sonrasında tahlillerimizi yaptırdık,eşimde sperm ileri hareket azlığı çıktı,yıkıldık tabi,bende tiroid vardı,doktor deneyin dedi 1 sene önceden tedaviye başlamıyoruz,eşimin ürolojiye görünmesini istedi.ben bu arada eşime e vitamini,çinko aldım,keçiboynuzu,fındık,fıstık,ceviz,bal ile besledim,bende tiroid ilacımı ,folik aistimi kullandım,sağlıklı beslenmeye başladık.derken ürolojiye gideceğimiz ay hamile olduğumu öğrendim,şöyle de birkısmı var kafanızdan atın diyorlar ya,cidden atın,benim biraz kilo fazlam vardı bu ay dedim olmasın sağlıklı besleniyim,adet günümüde bekliyordum eğer hamile değilsem spora başlayacaktım.ama çok şükür ki hamileymişim.Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırkamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…