Hayirli olsuuuun. Cokk tebrik ederim :)577 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsuuuun. Cokk tebrik ederim :)577 :)
Allah razı olsun canım darısı senin başınaHayirli olsuuuun. Cokk tebrik ederim :)
Ya ben de oyle istiyordum hep cok korkuyordum ama cok rahat oldu arkadasim. Gercekten herhangi bir sıkıntı yasamadim. Tercih senin tabi ki ama oncesinde cok endiseli biri olarak ben hic bir problem yasamadigimi soylemek istedim :)kizlar ben karar verdim transferimi anastezili yaptiricam
Hayirli olsuuunn, saglikla devam etsin insallah. Benim transferin 7. günü bugunCok sukur degerim katlanmis bugun insallah saglikla da devam eder.
12.gun: 299
14.gun: 621
cnm muayenede bile cnm aciyor ben o aletten cok korkuyorum rahim filminde cok cnm acidi cok agladim ondan anestezili yaptircamYa ben de oyle istiyordum hep cok korkuyordum ama cok rahat oldu arkadasim. Gercekten herhangi bir sıkıntı yasamadim. Tercih senin tabi ki ama oncesinde cok endiseli biri olarak ben hic bir problem yasamadigimi soylemek istedim :)
Rahim filmini yaptırabilen biri transferi güle oynaya yaptırabılır tatlım hiç yok yere anestezi alma derim ben rahim filmini normal yapmaya çalıştılar merkezi yıktım anestezi ile yaptırdım muayeneden bende çok hoşlanmam ama yumurtalıklara bakmasından bile kısa sürdücnm muayenede bile cnm aciyor ben o aletten cok korkuyorum rahim filminde cok cnm acidi cok agladim ondan anestezili yaptircam
cnm rahim filmi benimde anestezili olcakti ben ac gitmedim ondan normal yaptilar ama o aleti takarlarken hastaneyi inlettim transferde sikarim doktorada rahatlik vermem yaptiramam ondan anestezili yaptircam transferde rahat olmak kendini kasmamak lazim ama ben masaya cikinca kendimden geciyorum cok korkuyorumRahim filmini yaptırabilen biri transferi güle oynaya yaptırabılır tatlım hiç yok yere anestezi alma derim ben rahim filmini normal yapmaya çalıştılar merkezi yıktım anestezi ile yaptırdım muayeneden bende çok hoşlanmam ama yumurtalıklara bakmasından bile kısa sürdü
Canım senin kaçıncı gün embriyosu benim 5 ayrıca 5 e Gore yüksek buldum değeri ben :)Cok sukur degerim katlanmis bugun insallah saglikla da devam eder.
12.gun: 299
14.gun: 621
Hayirlisi olsun canımMerhaba kizlar benimde p.tesi gunu yumurtalarim toplanicak aslinda aşılama yapilacakti, klomen kullandim bende polikistik over var ama sadece yumurtalarim cok baska bi sikinti yok bugun kontrole gittim dr yumurtalarim cok olduğu için aşılama yaparsak dördüz besiz olabilir hepsi tutabilir dedi ya akışına birakin ya da tüp bebeğe dönelim dedi iğnelerimi aldım bugün yarin kullanıp p.tesi toplama işlemi yapilacak kismetse
Teşekkür ederim canim inşallahHayirlisi olsun canım
benim 3. Gun embriyosu canim zaten bugun normalde test gunumdu ama ben dayanamadim 12. Gun yaptirmistim. Doktor aradi az once tebrik etti 2 ekim de tekrar bi test yapalim dedi bakalim artik Rabbim yardimcimiz olsun. Senin degerin bana da yuksek geldi tek emriyo mu koyulmustu?Can
Canım senin kaçıncı gün embriyosu benim 5 ayrıca 5 e Gore yüksek buldum değeri ben :)
cok saolun Allah razi olsun Rabbim dileyen herkese saglikli sihhatli nasip etsin :)Hayirli olsuuuun. Cokk tebrik ederim :)
Canım benim hiç boşu boşuna anestezi alma, smear testi için örnek vermek kadar kolay.kizlar ben karar verdim transferimi anastezili yaptiricam
senin ilk tedavi mi, yaptin mi hic test?Hayirli olsuuunn, saglikla devam etsin insallah. Benim transferin 7. günü bugun
Evet yaşım kucuk olduğu için Dr kaldiramazsin dedi tek yanibenim 3. Gun embriyosu canim zaten bugun normalde test gunumdu ama ben dayanamadim 12. Gun yaptirmistim. Doktor aradi az once tebrik etti 2 ekim de tekrar bi test yapalim dedi bakalim artik Rabbim yardimcimiz olsun. Senin degerin bana da yuksek geldi tek emriyo mu koyulmustu?
hayirlisiyla degerlerimiz katlanarak artsin insallah da sayisi okadar onemli degil sanirimEvet yaşım kucuk olduğu için Dr kaldiramazsin dedi tek yani
Canımmmmmmmm o kadar mutlu oldum kiiiiiiii! Kendi haberimi almış gibiiiiiii Çok çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiiiin.Evet yaşım kucuk olduğu için Dr kaldiramazsin dedi tek yani