• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaaaaaaa çok sevindim tebrik ederim canım benim uyuyakalmısım beklerim diyordum:) çok rahat bir hamilelik geçirir sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucagına :KK200::anneadayı::KK200:
Sonucu öğrendiğimde nasıl hem güldüm hem ağladım öyle bian daha önce yaşamadim çok güzeldi amin inşallah cümlemize nasip etsin miinnak bebisler :)

Gunaydin sagolun :)
Tebriklerrrr sağlıkla kucağına al inşallah en heyecanlı kısım şimdi 2 ye katladı mı keseyi görecek miyim kalp atışlarını duyacak mıyım stresi başlıyor sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım benim çok sevindim yaa:dua::KK200::nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı:

Tebriklerrrr sağlıkla kucağına al inşallah en heyecanlı kısım şimdi 2 ye katladı mı keseyi görecek miyim kalp atışlarını duyacak mıyım stresi başlıyor sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım benim çok sevindim yaa:dua::KK200::nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı:

Allah razı olsun amin inşallah sende sağlıklı doğum yaparsın inşallah tum bekleyenlere nasip etsin Yaradan.. :)

Günaydın benimde bugün eğer hersey yolunda giderse 5.gün transfer olacağım aksilik çıkmasın lütfen dualarınızı bekliyorum kızlar

Suan odada sıkısmayı beklıyorım dr 2 embriyo transfer edeceğini ama çok kaliteli değil orta kalite olduğunu söyledi böyle orta denilipte hamile kalan varmı

Suan odada sıkısmayı beklıyorım dr 2 embriyo transfer edeceğini ama çok kaliteli değil orta kalite olduğunu söyledi böyle orta denilipte hamile kalan varmı
Benim de orta kalite. Doktora sordugumda o onemli degil hic belli olmuyo bu isler dedi ama benim de aklimda soru isareti hala bu durum. Bu arada benimki 3. Gun orta kalite. Sen daha sanslisin :)

Back