- 8 Eylül 2018
- 240
- 161
Konakta mi bu hastaneRabbim bizlere de nasip etsin insallah ne guzel haberler benim doktorum Erol Tavmergen. Ege hanim sanirim Erol beyin kardesiymis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konakta mi bu hastaneRabbim bizlere de nasip etsin insallah ne guzel haberler benim doktorum Erol Tavmergen. Ege hanim sanirim Erol beyin kardesiymis.
kahramanlarda kulturparka yakinKonakta mi bu hastane
Kızlar akşam özelde acilde kan testi istesem yaparlarmi öyle şimdi çoğu hastane öyle acil durumu olmayanları kabul etmiyor da ...
Yani burda gittim ozelde yoğundu eşim için gitmistik nezle diye geri gönderdiler de ondanİstanbul’da bir çok kez gece gitmişliğim var yapıyorlar canım..
Yani burda gittim ozelde yoğundu eşim için gitmistik nezle diye geri gönderdiler de ondan
Medical park i aradım tabi yaparız ne demek rukiye hanım siz yeter ki isteyin dedilerİstersen gitmeden önce ara bir kaçını hangisi yapıyoruz derse ona gidersin
E hadi ne zaman gidiyorsun :)Medical park i aradım tabi yaparız ne demek rukiye hanım siz yeter ki isteyin dediler
Eşim yolda geliyo yarım saate hastanede olurum sonucu aldigimda gece veya sabah yazarım inşallahE hadi ne zaman gidiyorsun :)
Eşim yolda geliyo yarım saate hastanede olurum sonucu aldigimda gece veya sabah yazarım inşallah
Kan verdim sonuç bekliyorum 1 saate çıkar :))Hadi güzel haberle dön inşallah.
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah.577 :)
Hayırlı uğurlu olsun güzel bir hamilelik geçirirsiniz inşallah577 :)
Allah razı olsun Rabbim tüm dileyenlere nasıp etsin :)Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun güzel bir hamilelik geçirirsiniz inşallah
ugrastigina degdi canim cok guzel deger insallah saglikla devam eder. Transferinin kacinci gunundeydin?577 :)
577 :)