- 8 Eylül 2018
- 240
- 161
Pazartesiye kadar bekleyecek misin :)
İvitt..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesiye kadar bekleyecek misin :)
Bende beklemek istiyorum ama emin değilimİvitt..
Bende beklemek istiyorum ama emin değilim
ins cnm doktor uctane daha verdi dun yaptigim bolge hala agriyor onlari nasil.yapicamEvet kısa bir süre ağrı ve karıncalanma yapıyor hatta bende iki kere sisti ama korkma geçiyor
Hayırlısi inşallah canım toplamadan sonra ağrıların olur büyük ihtimalle benim baya şiddetliydikizlar bugun muayenem vardi 11 tane yumurtam var 13 olmus boylari uc gun daha igne kullancam sali gunu hayirlisiyla yumurta toplamam var sabah 8 de
Bence bekle hormon ilaçları kullandığımız için yanıltma payi yüksek çift çizgi olup kanda negatif te çıkabilir tek çizgi olup pozitif te cikabilir ben beklicm bu yuzden
Evet ilk benim bütün tahlillerim tetkiklerim yapıldı rahim filmi falan hersey Dr hiçbirşeyin yok dedi sadece eşimin sperm sayısı az idi oda etkilecek faktörde değil ki zaten mikro çip yöntemi de kullandık ne olur ne olmaz diye .. olumlu da düşün olumsuz da her ikisine de kendini hazırla ben kendimi kaptirmamaya çalışıyorum :)Yaaa cok merak ediyorum sen nw guzel olumlu seyler hissediyorsun ben hep olumsuz hissediyorum ilk denemenmiydi canim senin
Normal canım geçiyor sonrakizlar cetrotide.bugun boyle yapti normalmi
ay ins.olmaz cnm ya ondan korkuyom birazHayırlısi inşallah canım toplamadan sonra ağrıların olur büyük ihtimalle benim baya şiddetliydi
cnm ilk tup bebek denemem korkuyorum boyle igneler yapincaNormal canım geçiyor sonra
Haklısın insan herşeyden endişeleniyor ama burda biz varız bunun için :)cnm ilk tup bebek denemem korkuyorum boyle igneler yapinca
ay ins.olmaz cnm ya ondan korkuyom biraz
Pazartesi'ye kadar beklemeyi ben de düşünüyorum da içim kıpır kıpır ya aklım boş kalınca hep orada ne olup bittiğindeBende beklemek istiyorum ama emin değilim
zaten o rahatlatiyor beni size bir soruyorum cevapla aninda rahatliyorumHaklısın insan herşeyden endişeleniyor ama burda biz varız bunun için :)
zaten iple cekiyorum o gunu minnagima kavusmayiAma 4 5 gün sonra o transferin heyecanıyla unutuyorsun :)
kacinci gunun cnm belki yarin kanda cikar kizlar iyi sabrediyosunzPazartesi'ye kadar beklemeyi ben de düşünüyorum da içim kıpır kıpır ya aklım boş kalınca hep orada ne olup bittiğinde
Canim ya benim yarın 9.günüm yarın idrarda çıkar mı kikacinci gunun cnm belki yarin kanda cikar kizlar iyi sabrediyosunz