Canim cetrotide i ilk vurduğumda bende de böyle olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum 9 gun sonucunu ogrenen cok okudum bu forumda seninde cikar belki ama kanda baktir ayy cok heycanliCanim ya benim yarın 9.günüm yarın idrarda çıkar mı ki
sagol cnm aynen bernimde sonradan kasindiKoruma iğnesiyse yapar benimde böyle oldu kasindi hatta
icimi rahatlattiniz kizlar varya sagolunCanim cetrotide i ilk vurduğumda bende de böyle olmuştu
sagol cnm aynen bernimde sonradan kasindi
olabilir cnm ben catlatma ignesini pazar gunu vurucam asilamada kasik agrisi yapmisti bana bundada yapar sanirimRica ederim catlatma çatlatma iğnesi de kasıkta ağrı yapar dedi Dr ama yapmadı farklılık gösteryo dmekki
Çok korkuyorum olumsu olursa görmeye hazır değilim sanırım ay varya transferden sonra şu 8 günde ömründen ömür gitti resmenkuzum 9 gun sonucunu ogrenen cok okudum bu forumda seninde cikar belki ama kanda baktir ayy cok heycanli
Aleykum selâm hayırlısı olsun inşallah o değilde transfer den sonra daha da bi heyecan sarıyor bu arada masallah yumurta sayıniz yani tutanlar çok .SELAM aleyküm kızlar benimde yarın transferim var InşAllah pazartesi günü 15 yumurtam toplandı 15ide döllendi 3. Günü 8 tanesi kaliteli diğerleri orta kalitedeymiş yarın 5. Gün transferim var çok heyecanlıyım
Evet negatifi gördüm nasip dedik buymuş hayırlısı Allah sizlerinkini olumlu göstersin inşallah
Aslında 20 yumurtam vardı ama opu da 15 tane alındı aynen canım çok şükür güzel ilerdiler InşAllah tedavi sonucumda hayırlı olurAleykum selâm hayırlısı olsun inşallah o değilde transfer den sonra daha da bi heyecan sarıyor bu arada masallah yumurta sayıniz yani tutanlar çok .
Benim 12 toplandı 5 tane transfer gününe kadar güzel ilerledi 1 transfer 1 dondurulmuş var gerisi yok yaniAslında 20 yumurtam vardı ama opu da 15 tane alındı aynen canım çok şükür güzel ilerdiler InşAllah tedavi sonucumda hayırlı olur
Benim yarın 10. Gün ölüyorum heyecandankacinci gunun cnm belki yarin kanda cikar kizlar iyi sabrediyosunz
Bnmde testime son 2 gün pazartesi öğrencmBenim yarın 10. Gün ölüyorum heyecandan
Bana da pazartesi yaptır dedi doktor dilerim kucağımıza alacağımız bebeklerimizin hayırlı haberlerini alırızBnmde testime son 2 gün pazartesi öğrencm
Bana da pazartesi yaptır dedi doktor dilerim kucağımıza alacağımız bebeklerimizin hayırlı haberlerini alırız
Bana da pazartesi yaptır dedi doktor dilerim kucağımıza alacağımız bebeklerimizin hayırlı haberlerini alırız