- 20 Ocak 2013
- 191
- 100
Tabloyu yapmayı ben de bilmiyorum yapan biri varsa güzel olur aslındaArkadaşlar tablo yapalımmı kimhangi ilde , nezaman transfer oldu, yaşı kaç , sorun ne, sonuç ne oldu diye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabloyu yapmayı ben de bilmiyorum yapan biri varsa güzel olur aslındaArkadaşlar tablo yapalımmı kimhangi ilde , nezaman transfer oldu, yaşı kaç , sorun ne, sonuç ne oldu diye?
benide ekle cnm samsun igne asamasi sperm hareketliligi az
Üye Adı Yaş Deneme sayısı İl Sorun Sonuç laiyka 36 2 İstanbul Tüp yokluğu iğne aşaması
Böyle bir deneme yaptım begendiyseniz bilgilerinizi beni @laiyka işaretleyerek yaZın eklerim
yas 28 1 denemem
Üye Adı Yaş Deneme sayısı İl Sorun Sonuç laiyka 36 2 İstanbul Tüp yokluğu iğne aşaması
Böyle bir deneme yaptım begendiyseniz bilgilerinizi beni @laiyka işaretleyerek yaZın eklerim
Bnmde transferim yarın 6.gün embriyosu 1tane donmuş transferim var. Senin?Arkadaslar yarin transferim olacak. Hem cok heyecanliyim hem de cok stresli
Yaş 28. Ilk denemem. Sorun yumurta azlığı. 13 eylülde 1 adet 3.gün embriyosu transfee edildi. Beklemedeyim
Evet kısa bir süre ağrı ve karıncalanma yapıyor hatta bende iki kere sisti ama korkma geçiyorkizlar cetrotide igne yapan varmi ilk defa yaptim ben bugun o taraf agriyor normalmi
Alle klinik atasehirde canım bayadır tanıyorum drumu memorialdaydı daha önce senin ?Istanbulda hangi merkeze gidiyorsun canım
Benim bugün 8.günüm. Test günüm pazartesiKizzlaarrr.. slm hayırlı cumalar.. :) niye kimseden ses seda yok nasılsınız gün bekleyenler sonuç alan varmı aranızda ?
Benim bugün 8.günüm. Test günüm pazartesi
Yaaa varya sorma bende aynıyım. Az sonra iğnemi yaptırmaya gideceğim eczaneden test mi alsam diyorm :)Biliyorum gülüm konuşmuştuk benimde pzrtesi ama heyecanım gitgide artıyor ve sanırım o orda hissediyorum :) gebelik testi yapayım diyorum vazgeciyorum korkuyorum aslında yada yanılma payı olurda boşuna stres yaparım diye almiyorum sende durum ne
Yaaa varya sorma bende aynıyım. Az sonra iğnemi yaptırmaya gideceğim eczaneden test mi alsam diyorm :)
Pazartesiye kadar bekleyecek misin :)Çok güzel bi duygu gercekten :) göbek deliğinden bir kariş aşağıda çok hafif bi şişkinlik var okşadim ve bilmiyorum anlatamiyorum tuhaf ya öyle hissettim zaten. Fiziksel değil yani anlatmak istediğim o