İşlem bitti dr. odadan çıktı hasta bakıcı bez koydu üstten altta zaten vardı yattık yerden mecburen ;-))) kalkmamak gerekiyor çünkü. Benim gittiğim merkez herkese aynı şekilde yapıyor. 1 saat kalkmak yok ama 1 saat tutmanın da mümkünatı yok :)))):))) peki sonrasında ne kadar tuttun hemen tuvalete gittin mi?
Transfer günü suyu son dakka yoğun olarak değil, transfere 1 saat kala yavaş yavaş için. Bi de transfer öncesi haftası çok su içip vücudunuzu buna alıştırınSağol canım :) idrar konusu beni de gerdi inşallah orda koyvermem hepsini
Aynen adet günümden beri 3lt su içmeye özen gösteriyorum bendeTransfer günü suyu son dakka yoğun olarak değil, transfere 1 saat kala yavaş yavaş için. Bi de transfer öncesi haftası çok su içip vücudunuzu buna alıştırın
Benim de ilk igne kanamisti. Doktor bisey olmaz dedi. Sonraki ignelerde kanama olmadikizlar igneyi yaptim demin ilk defa kanadi normalmi
sagol cnm icim rahatladi benim 6 ignem bugunBenim de ilk igne kanamisti. Doktor bisey olmaz dedi. Sonraki ignelerde kanama olmadi
Bakalım ben napıcam yarın :))) yazarım başıma gelenleriİşlem bitti dr. odadan çıktı hasta bakıcı bez koydu üstten altta zaten vardı yattık yerden mecburen ;-))) kalkmamak gerekiyor çünkü. Benim gittiğim merkez herkese aynı şekilde yapıyor. 1 saat kalkmak yok ama 1 saat tutmanın da mümkünatı yok :))))
SüperAynen adet günümden beri 3lt su içmeye özen gösteriyorum bende
Merhabalar ben tedaviye başladım Salı’dan itibaren. Cumartesi kontrolİzmir de...
Ben de çok heyecanlıyım medikal de Ahmet hoca yaptı benim işlemimi geçen Pazartesi hayırlısı bundan sonra hepimiz içinMerhaba iyi akşamlar bende İzmir deyim transfer yapıldı cumartesi günü bugün 4. Günüm çok heyecanlıyım :) sizde durum nedir pozitif olmusolm inşalh ..
İnşallah eylül ayı hepimize uğurlu gelir
Ben de çok heyecanlıyım medikal de Ahmet hoca yaptı benim işlemimi geçen Pazartesi hayırlısı bundan sonra hepimiz için
Ben 12 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var Allah a bin şükür o da medikal parkta tedavi sonucu oldu ama 4. Denemeydi şimdi kardeş istedik inşallah olur su hastanesi de güzel Tayfun hocada gayet iyi Allah tamamına erdirir inşallah hepimizinMedical guzel seçim olmş canım biz manisada tayfun özçakir a gittik su hospital de oldu işlemlerim 12 yumurtadan 2 tanesi sağlıklı çıktı biri bende diğerini dondurduk bu yüzden de üzgünüm aslında transfer gunune kadar 5 tanesi iyi gidiyor diyorlardı telefonda son dkk öyle dediklerinde yıkıldım bu arada benim ilk denemem 6 yillk evliyim hiçbir sorunumuz yok ve yasim22 siz?
Ben 12 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var Allah a bin şükür o da medikal parkta tedavi sonucu oldu ama 4. Denemeydi şimdi kardeş istedik inşallah olur su hastanesi de güzel Tayfun hocada gayet iyi Allah tamamına erdirir inşallah hepimizin
Benim yatıp dinlenmek gibi bir şansım yok aslında 15 kiloluk bir minik sürekli kucakkk istiyor çünküAmin ablacm tabi hemşire anlattı az çok neye dikkat etmem gerektiğini ama sizden de dinlemek isterim 10 günlük serüveninizi nasıl atlattiniz?
Ne zaman çatlatma iğnesi yapıldı canımmm ? Bence o çizgiler yalancı değilBenimde cuma günü test günüm ama evde test yapıyorum ama maalesef ki çatlatma iğnesi yaptırdı doktor sonucumu bilemiyorum sürekli iki çizgi görüyorum ama yalancı çizgilerbakalım hayırlısı
Benim yatıp dinlenmek gibi bir şansım yok aslında 15 kiloluk bir minik sürekli kucakkk istiyor çünkübol bol dua ol derse olur :) ne kadar düşünme deseler de bi o kadar çok düşünüp takıyorsun sürekli netten bişeyler araştırıyorsun aklın fikrin hep o bthcg de biliyorum biliyoruz hepimiz zor bir SÜREÇ ama iyi kötü bitecek sadece sabır
Çatlatma iğnesinden kaç gün geçti? 10 gün olduysa gerçektir o çizgiler :))Benimde cuma günü test günüm ama evde test yapıyorum ama maalesef ki çatlatma iğnesi yaptırdı doktor sonucumu bilemiyorum sürekli iki çizgi görüyorum ama yalancı çizgilerbakalım hayırlısı