- Konu Sahibi yagmurbulutum
-
MerhabaBen cuma ikili teste gidiyorum. İnşallah sorunsuz geçiririz. Belki cinsiyeti de söyler rahatlarız
11+5 olmuş olacağızMerhaba
Dılerım guzel sonuclar alırsınız. Tam olarak kacıncı haftadasınız
Benim kusma ve bulantılarım cok fazla. Ancak dramamıne verdı drum.. ben onu bıle kullanmıyorum . Cok kötuysem zofer serum alıyorumBulantısı olanlar ONZYD kullandinızmi
Doktorum yazmis bana ama hamileler kullanamaz yaziyo .çogu hamilelerde kullanmıs tereddütteyim . sanırim kullanıcagım bende
Özele acilden gittiğiniz de nasıl muayene oluyorsunuz.Kizlar 8.haftada yapilcak onemli testler tahliller varmi hem.özele hem devlete gidiyorum ama özele hep acilden gittim
Gecenin kadın dogumuna muayne oluyorum bide o doktordan memnun oldugum icin hem aksamlari gidiyorumÖzele acilden gittiğiniz de nasıl muayene oluyorsunuz.
Bunda yaş farkida oluyo bence ben oglumda cok rahat gebelik gecirdim suan 8 yasinda nisan ayinda 16 haftalik bebegimi kaybettim asiri bulanti perisa olmustum oda erkekti bence yasdan bünyeden farkli oluyo suandada bi gun bulantim oluyo 2 gun rahatim yatarak geciriyorumKızlar bu sorum 2doğum yapan hamişlere birinci gebelikte yaşadığın durumların aynısını ikinci gebelikte de yaşasak acab cinsiyet gene aynı olur mu ? Yoksa ben 2.hamileliğimde aynı şeyleri yaşadım ama cinsiyetleri farklıydı diyen var mı?
Evet her gebelik kendine özgü ve kişiden kişiye değişiyorBunda yaş farkida oluyo bence ben oglumda cok rahat gebelik gecirdim suan 8 yasinda nisan ayinda 16 haftalik bebegimi kaybettim asiri bulanti perisa olmustum oda erkekti bence yasdan bünyeden farkli oluyo suandada bi gun bulantim oluyo 2 gun rahatim yatarak geciriyorum
Erkekse belli oluyo ben 11 haftaliktim doktor erkek bu demisti 16 haftalikta bi dotor kiz demisti dusukle sonuclanfi o gebelik erkekmisBen cuma ikili teste gidiyorum. İnşallah sorunsuz geçiririz. Belki cinsiyeti de söyler rahatlarız
Peki bir ücret veriyor musunuz. Bir de ne diyerek muayene oluyorsunuz. Yanı acil olduğu icin acil durum olmadığında almazlar diye düşündüm hep ben de gidecektimGecenin kadın dogumuna muayne oluyorum bide o doktordan memnun oldugum icin hem aksamlari gidiyorum
Evet canim.normal gündüz muaynesi gibi düsün nasil calisn anneler aksam gidiho kadin dgum diye kayit actiriyorum doktorum.genelde dgumda oluyo 5 dk ya iniyo muaynemi oluyorum nrmal gunduz nasilsa muayne ücreri ayni 10 gün icindede ucretsiz muaynemi oluyorum hem sira beklemiyorumPeki bir ücret veriyor musunuz. Bir de ne diyerek muayene oluyorsunuz. Yanı acil olduğu icin acil durum olmadığında almazlar diye düşündüm hep ben de gidecektim
Acil kadın dogumcu degil gece nöbetci doktor oluyo özelde vede doktoru bwgenirsen söylersin ben surwkli size gelmek istiyorum o gelicen gunleri soyler aksam saatini de soylerEvet canim.normal gündüz muaynesi gibi düsün nasil calisn anneler aksam gidiho kadin dgum diye kayit actiriyorum doktorum.genelde dgumda oluyo 5 dk ya iniyo muaynemi oluyorum nrmal gunduz nasilsa muayne ücreri ayni 10 gün icindede ucretsiz muaynemi oluyorum hem sira beklemiyorum
Buradada gereklı durumlarda 8.haftalara kadar jınekolojık muayene yapılıyor. Bende bıraz tedırgın olmustum.. bulantılarınız umarım hıc baslamaz.. zira ben hayli sıkıntı cektım. 13. Haftadayım hala kusmalarım oluyorHerkese çok uzaklardan Amerika’dan selamlar. Bende sizler gibi Haziran 20’de bebeğimi karşılamayı bekliyorum. Tabiki bu tahmini tarih. Nasip Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Gurbette bişeyleri yaşamak daha farklıymış. İnsan paylaşmak konuşmak istiyormuş.
Çok şükür hiç sabah bulantıları yaşamadım. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri de hiç sıkıntım olmadı. En son doktorla görüşmemde bebek 7 hafta 3 gün dedi. Şuan ortalama 8 haftanın içindeyim. Türkiye’de doktor muayeneleri ayda bir mi oluyor acaba. Burda beni 2 haftada bir çağırıyor. Ve alttan ultrasonla bakıyorlar. hiç hoş değil ama bebişimi göreceğim için hep çok heyecanlanıyorum.
Kasım 20’de Türkiye’ye ailemi ziyarete geleceğim 13 saat durmaksızın uçuşum var. Doktorum sakınca olmadığını söylesene garip bi gerginim.
Hepimiz ne farklıyız. Herkesin yazdıklarını okudum. Çok güzel şeyler diliyorum hepinize ...
İnsallah siz de sağlıcakla alırsınız kucağınıza bebeğinizi. Guzel heyecanlar biraz sabirsiziz ama daha çok küçük olduğu icin bebisler. Bakalim süreçte bizi neler bekleyecek. :)Herkese çok uzaklardan Amerika’dan selamlar. Bende sizler gibi Haziran 20’de bebeğimi karşılamayı bekliyorum. Tabiki bu tahmini tarih. Nasip Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Gurbette bişeyleri yaşamak daha farklıymış. İnsan paylaşmak konuşmak istiyormuş.
Çok şükür hiç sabah bulantıları yaşamadım. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri de hiç sıkıntım olmadı. En son doktorla görüşmemde bebek 7 hafta 3 gün dedi. Şuan ortalama 8 haftanın içindeyim. Türkiye’de doktor muayeneleri ayda bir mi oluyor acaba. Burda beni 2 haftada bir çağırıyor. Ve alttan ultrasonla bakıyorlar. hiç hoş değil ama bebişimi göreceğim için hep çok heyecanlanıyorum.
Kasım 20’de Türkiye’ye ailemi ziyarete geleceğim 13 saat durmaksızın uçuşum var. Doktorum sakınca olmadığını söylesene garip bi gerginim.
Hepimiz ne farklıyız. Herkesin yazdıklarını okudum. Çok güzel şeyler diliyorum hepinize ...
Annemle’de konuştuğumda iki çocuğunda da hiç bulantı geçirmediğini söyledi sürekli bana çekmişsin diyoBuradada gereklı durumlarda 8.haftalara kadar jınekolojık muayene yapılıyor. Bende bıraz tedırgın olmustum.. bulantılarınız umarım hıc baslamaz.. zira ben hayli sıkıntı cektım. 13. Haftadayım hala kusmalarım oluyorbunada cok şükür saglıklı olsun da..
bu dönemlerde ucsk yolculugundan tedırgın olmayın.. doktorlar sakınca gormuyor.. gebeliğin son donemlerı dısında.. emınım aılenızle olmak sızı daha cok motıve edecektır.. içinizi ferah tutun..
Bu Benim ilk hamileliğim diye mi çok heyecanlıyım yoksa herkes mi aynı diye çok merak ediyorum. Her gün bebişin gelişim sürecini okuyorum. Bu gün şurası büyüdü bu hafta böyle geçiyor vs. Ama bu site yanlız olmadığımı hepimizin aynı duyguları yaşadığımızı gösterdi. Güzel süreçler güzel günler bekliyor inşallah. Sizin bebişinizi de sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim:) sevgilerİnsallah siz de sağlıcakla alırsınız kucağınıza bebeğinizi. Guzel heyecanlar biraz sabirsiziz ama daha çok küçük olduğu icin bebisler. Bakalim süreçte bizi neler bekleyecek. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?