• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 EYLÜL AYINDA HAMİLE KALANLAR 2019 MAYIS/HAZİRAN ANNELERİ

Bu Benim ilk hamileliğim diye mi çok heyecanlıyım yoksa herkes mi aynı diye çok merak ediyorum. Her gün bebişin gelişim sürecini okuyorum. Bu gün şurası büyüdü bu hafta böyle geçiyor vs. Ama bu site yanlız olmadığımı hepimizin aynı duyguları yaşadığımızı gösterdi. Güzel süreçler güzel günler bekliyor inşallah. Sizin bebişinizi de sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim:) sevgiler
Ben de çok heyecanlıyım ama bu süreç hemen geçsin istiyorum bir an önce bebeğimi hissetmek istiyorum. Bulantılarım olduğu icin hiç yemek yapamıyorum. Günlük işlerimi yapamadığım icin de üzülüyorum. Hersey eşime kalıyor. Ama genel olarak her gün ben de okuyorum araştırıyorum ama genel olarak heyecanlı geçiyor

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım tam 8 haftalık hamileyim bulantım fazla oluyor kusmasam da ...bir de aşırı halsizim bu durum umarım çabucak geçer 12.haftanın gelip şu bulantıların geçmesini bekliyorum. En geç 25 haziran tarihinde bekliyoruz bebişi ben özel muayenehaneye gidiyorum şu an gelişimi çok normal bebeğin galiba 1.5 cm miş şu an küçük yaramaz kalp atışlarını dün ikinci defa duydum harika bi duygu umarım hepimiz sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz.

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım tam 8 haftalık hamileyim bulantım fazla oluyor kusmasam da ...bir de aşırı halsizim bu durum umarım çabucak geçer 12.haftanın gelip şu bulantıların geçmesini bekliyorum. En geç 25 haziran tarihinde bekliyoruz bebişi ben özel muayenehaneye gidiyorum şu an gelişimi çok normal bebeğin galiba 1.5 cm miş şu an küçük yaramaz kalp atışlarını dün ikinci defa duydum harika bi duygu umarım hepimiz sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz.
Bulantılar bende de var ne yazikki çok kusmasam da yemek yapamıyorum. Siz nasıl hallediyorsunuz yemek işlerinizi kızlar.

Merhaba kızlar bende yeni geldim aranıza :) 7haftalık hamile sayılırım bende yarın tam 7haftalık olacağız, çok şükür şimdilik bulantım yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor tabi :( , size bibikaç birşey sormak istiyorum.
Doktor bana yumuşak kapsül progestan verdi , kesenin arkasında ufak bi kanama alanı var dikkat et dedi. Prospektuste ağızdan alınması önerilir diyor ama ben doktor bana fitil gibi kullan dedi. Bu şekilde kullanan var mı?
Birde 6haftalıkken öğrendim tam doktora gittim Doktor kalp atışını bakmadı köşeyi gördük ama daha ufak dedi.. Neden bakmadı ki :110::anneadayı:

Merhaba kızlar bende yeni geldim aranıza :) 7haftalık hamile sayılırım bende yarın tam 7haftalık olacağız, çok şükür şimdilik bulantım yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor tabi :KK43: , size bibikaç birşey sormak istiyorum.
Doktor bana yumuşak kapsül progestan verdi , kesenin arkasında ufak bi kanama alanı var dikkat et dedi. Prospektuste ağızdan alınması önerilir diyor ama ben doktor bana fitil gibi kullan dedi. Bu şekilde kullanan var mı?
Birde 6haftalıkken öğrendim tam doktora gittim Doktor kalp atışını bakmadı köşeyi gördük ama daha ufak dedi.. Neden bakmadı ki :110::anneadayı:
Bende 5 haftalikken kese etrafinda kanamama vardi suan hala progastan ilaci kullaniyorum gecen muaynede azalmıs kanama dedi öncelik o riski kaldırmak icin kalp atisina dikkat etmemistir bidahaji muaynede mutlaka bilgilendirir

Merhaba kızlar bende yeni geldim aranıza :) 7haftalık hamile sayılırım bende yarın tam 7haftalık olacağız, çok şükür şimdilik bulantım yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor tabi :KK43: , size bibikaç birşey sormak istiyorum.
Bnde ayni şekilde kullaniyorum vajinal olarak fitil gibi icince bulanti bas donmesi uyku yapiyor cok fazla yan etkisi oluyor vajinal dha rahat oluyo kanama alani bazen emilebliyor ama bazen dusuge sebep olabliyor disari cikan her hangi bi kanama varmi yok mu surekli kontrol et canim ve mumkun mertebe de dinlenmeye calis

Tqbik
tabiki icind3 süphe olan bisey varsa doktoruna veya baska doktora tekrar muayne ol

Bende 5 haftalikken kese etrafinda kanamama vardi suan hala progastan ilaci kullaniyorum gecen muaynede azalmıs kanama dedi öncelik o riski kaldırmak icin kalp atisina dikkat etmemistir bidahaji muaynede mutlaka bilgilendirir
Teşekkür ederim cevabın için canım olabilir dediğin gibi yarın bir de profesör e görünecegim bakalım ne diyecek, inşallah geçer de bu kanamalar rahat ederiz

Bnde ayni şekilde kullaniyorum vajinal olarak fitil gibi icince bulanti bas donmesi uyku yapiyor cok fazla yan etkisi oluyor vajinal dha rahat oluyo kanama alani bazen emilebliyor ama bazen dusuge sebep olabliyor disari cikan her hangi bi kanama varmi yok mu surekli kontrol et canim ve mumkun mertebe de dinlenmeye calis
Ay yemin ediyorum içim rahatladı ya yanlış mı kullanıyorum diye bi korktum ki anlatamam sağolasın, çok şükür hiç kanamam olmadı canım hala takip ediyorum kendimi çok yormuyorum dinlenmeye çalışıyorum çoğunlukla, Ama resmen gecirmedigim hastalık kalmadı vücudum zayıf düştü resmen kurdesen döküyorum, boğazım rahatsız, parmağım dolama olmuştu o yeni geçti çok şükür. Bi kalp atışını da dinleyeydim

Ay yemin ediyorum içim rahatladı ya yanlış mı kullanıyorum diye bi korktum ki anlatamam sağolasın, çok şükür hiç kanamam olmadı canım hala takip ediyorum kendimi çok yormuyorum dinlenmeye çalışıyorum çoğunlukla, Ama resmen gecirmedigim hastalık kalmadı vücudum zayıf düştü resmen kurdesen döküyorum, boğazım rahatsız, parmağım dolama olmuştu o yeni geçti çok şükür. Bi kalp atışını da dinleyeydim
Sen stres yapma canim bebisin de rahat olsun

merhaba:) bende 13 haftalik hamileyim.dun 2'li tarama testine gittik cok sukur iyi cikti. Buarada benim de 2.cocugum olacak .ilki erkek oldugu icin icten ice bunun kiz olmasi istiyorum ama kismet tabiiki..dun %75 erkek dedi ama tam olarak goremiyorum da dedi bakalim ilerde belli olacak.

Herkese çok uzaklardan Amerika’dan selamlar. Bende sizler gibi Haziran 20’de bebeğimi karşılamayı bekliyorum. Tabiki bu tahmini tarih. Nasip Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Gurbette bişeyleri yaşamak daha farklıymış. İnsan paylaşmak konuşmak istiyormuş.
Çok şükür hiç sabah bulantıları yaşamadım. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri de hiç sıkıntım olmadı. En son doktorla görüşmemde bebek 7 hafta 3 gün dedi. Şuan ortalama 8 haftanın içindeyim. Türkiye’de doktor muayeneleri ayda bir mi oluyor acaba. Burda beni 2 haftada bir çağırıyor. Ve alttan ultrasonla bakıyorlar. hiç hoş değil ama bebişimi göreceğim için hep çok heyecanlanıyorum.
Kasım 20’de Türkiye’ye ailemi ziyarete geleceğim 13 saat durmaksızın uçuşum var. Doktorum sakınca olmadığını söylesene garip bi gerginim.
Hepimiz ne farklıyız. Herkesin yazdıklarını okudum. Çok güzel şeyler diliyorum hepinize ...‍♀️
merhabaa:) Kanada'dan selamlar benden de:) Bende yasadigim yerin saglik sisteminden sikayetciyim.Turkiye'de ne guzel istedigin zaman ultrasona girebiliyordum ama burda toplamda 4 kere ultrasona grime hakkimiz var.Dogum Turkiye'de oldukca keyifli bence:)

Bulantılar bende de var ne yazikki çok kusmasam da yemek yapamıyorum. Siz nasıl hallediyorsunuz yemek işlerinizi kızlar.
Vallahi ben yemek yapamadigim icin anneme geldim iki gundur burada bir seyler yiyebiliyorum yoksa yemek isi cok zor mutfak bile tahammul edilebilir bi yer degil benim icin senin yakininda kimsen yoksa kotu Allah yardimcin olsun esim de aksam burada yiyor bizimle bu donem onun icin de biraz fedakarlik gerektiriyor nihayetinde bence zorlaniyorsan bi baskasi senin icin yemek yapsin tabi varsa komsun olur kardesin olur musait durumdalarsa

Merhaba kuzucuk anneleri :) Ben doktora gittim çok şükür ve sorun sıkıntı yok gayet normal bir gebelik dedi, Fakat Protestan i hala fitil gibi kullanıyorum. Normalde Protestan kullanmama gerek var ki ki?

Merhaba hanımlar :) 10+3 günlük bebeğimle aranıza katılmaya geldik. 1 yıllık uğraşların sonucu çok şükür en sevdiğim eylül ayında mucizemiz bize nasip oldu. İnsallah hepimiz vakti zamanı gelince sağlıkla kucaklarimiza alırız bebelerimizi :)

Vallahi ben yemek yapamadigim icin anneme geldim iki gundur burada bir seyler yiyebiliyorum yoksa yemek isi cok zor mutfak bile tahammul edilebilir bi yer degil benim icin senin yakininda kimsen yoksa kotu Allah yardimcin olsun esim de aksam burada yiyor bizimle bu donem onun icin de biraz fedakarlik gerektiriyor nihayetinde bence zorlaniyorsan bi baskasi senin icin yemek yapsin tabi varsa komsun olur kardesin olur musait durumdalarsa
Ben de annemlerle kalıyorum canim burada yemek yiyebiliyorum. Eşim evde yapıyor ama kendi evimde onun yaptığını dahi yiyemiyorum. Ev kokuyor aşırı yanı bana öyle geliyor. Eşimde bazı geceler burda bazen annesinde kalıyor öyle idare ediyoruz ama zor.

Ben de annemlerle kalıyorum canim burada yemek yiyebiliyorum. Eşim evde yapıyor ama kendi evimde onun yaptığını dahi yiyemiyorum. Ev kokuyor aşırı yanı bana öyle geliyor. Eşimde bazı geceler burda bazen annesinde kalıyor öyle idare ediyoruz ama zor.
Bir sure daha idare edecegiz ne yapalim insallah bizim de 12 13. Haftalarda duzelir bu durumumuz bir haftadir ise de gidemiyorum ben sen calisiyormusun canim

Bir sure daha idare edecegiz ne yapalim insallah bizim de 12 13. Haftalarda duzelir bu durumumuz bir haftadir ise de gidemiyorum ben sen calisiyormusun canim
Allahtan çalışmıyorum canim. Gerçi çalışsam daha mi iyi olur acaba diye düşünüyorum. Evde cok bunalıyorum. Zaman geçmiyor. Soğuklar da geldi artık dışarı da cok çıkamıyorum. Bakalim

Back
X