2018 EYLÜL AYINDA HAMİLE KALANLAR 2019 MAYIS/HAZİRAN ANNELERİ

Merhabalar bende Yalovadayım ama dr seçemiyorumm sezeryan olucak bilen tanıyan duyan var mı Yalovalı ayrıca 6haftalık bebişim minnak

Kızlar merhaba. Bugün doktora gitmiştim tahliller için. Geçen hafta bugün 6+5 günlük olan bebek bugün 8+ 1 göründü ultrasonda. Bir haftada bu kadar buyumesi normal mi.
Normal olabilir. Yumurtan sandigindan daha erken catlamis olabilir.

Demekki ilk baktiklari zaman dogru olcememisler. 12ci haftaya kadar hamilelik suresi degisebiliyor diye biliyorum. Doktordan bi aciklama istemedinmi ? Once oyle simdi boyle diyorsunuz diye ?

Demekki ilk baktiklari zaman dogru olcememisler. 12ci haftaya kadar hamilelik suresi degisebiliyor diye biliyorum. Doktordan bi aciklama istemedinmi ? Once oyle simdi boyle diyorsunuz diye ?
Canım zaten devlet hastanesine gidiyorum o yüzden doktora çok bir şeyleri sormak için vakit kalmıyordu. Sorun yok 4 hafta sonra gel dedi çıktım

Canım zaten devlet hastanesine gidiyorum o yüzden doktora çok bir şeyleri sormak için vakit kalmıyordu. Sorun yok 4 hafta sonra gel dedi çıktım
Valla canim devlet yada ozel bilmiyorum. Kendim yurt disinda kaldigim icin ordaki hastane sistemden doktorlarindan zaten hic ve hic memnun kalmiyordum işim dusup gittigimde. Allah yardimcin olsun. Ama benim bildigim kadariyla 12ci haftaya kadar kesenin/bebegin buyuklugune gore olcum yapiyorlar ve o olcuye gore su kadar haftaliksin diyorlar. Yani yaptiklari olcu istatistiklere gore. Felan cm olunca su kadar haftalik felan milim olunca su kadar haftalik diye. Ins anlatabilmisimdir

Bu ara kizlar sizlere bi sorum olcakti. Yukarda belirttigim uzere yurtdisinda kaliyorum. Eylul ayinda tatil icin turkiyeye geldigimde adet sikintisi yasadigimdan dolayi bi doktora gorundum. Yani kadin dogum uzmani. Kadin beni muayene ettiginde dediki sende tuylenmede var. Ben bunun ne anlama geldigini sordum ama cevabindan pek bir tatmin olmamistim. Yani tuylenmek bildigimiz hani vucut tuyleri degilmi ? Bunun adet ve hamilelikle baglantisini bulamadimda aranizda aciklayabilen birileri olursa cok sevinirim

Anlattı iz çok teşekkür ederinm :)

Benim bir arkadaşım da geç adet olmak sikayeti ile doktora gitmişti ona da hormon olarak erkek hormonunun daha fazla olduğunu ve buna bağlı vücutta tüylenmenin fazla olabileceğini söylemişti. Adet düzenleyici ilaç vermişti pek de ise yaramamıştı ilaç.

Yani doktor bendede erkek hormonu olabileceginimi anlatti ?

Slm kizlar masaAllah mevlam sag sag salim kucağına niza almayi nasip.etsin insaAllah bende doktora fittim 4+5 haftalikken ama kese gorulmedi doktorum cumartesi gunu gel dedi bakalim gorulecek mi

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım :) allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah Haftaya pazartesi kalp atışını duymak için gideceğim bende doktora dua edin lütfen

Kızlar bulantılarıniz.başladımi
Başladıysa nasıl başa çıkiyorsunuz.
Bende oyle cok baslamadi 2 3 gunde bir aksamlari yemekten sonra oluyor. Beni rahatsiz edecek sekilde degil. Ve duydugum kadariyla bulantiya zencefil cayi cok iyi geliyormus. Ayni zamanda sabah yataktan kalkmadan once bi kuru biskuvi felan ye. Oda ise yariyormus

Benim mide bulantılarım var kızlar. Yemek yiyemiyorum. Zorlanıyorum kusmuyorum ama sürekli mide bulantım var maalesef. 8+5 günlük bebeğim.

Merhaba ben de hamileyim ama ne kadarlık bilmiyorum. Adet duzensizligim oldugu icin son adete gore hesaplayamiyorum. Son adetim 13 eylul ama beta henuz 734 cikti cumartesi gunu. Dr a da daha gitmedim. Acaba kac haftaligim ve her sey yolunda midir? Henuz yeni dusuk yaptim ve regl olup hamile kaldim.

Dördüncü hafta icersinde iken benim de değerim seninkine yakindi canim

Canım çok yeni düşük yapmışsın ve tekrar hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle ama bence beklemeden doktora git çünkü rahmin yorgun ve değerlerini burdan karşılaştırman psikolojini etkiler en azından daha sağlıklı bir bilgi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…