- 29 Ağustos 2008
- 426
- 456
- 303
- 36
- Konu Sahibi yagmurbulutum
-
Ben de sürekli grip nezle modundayim. Siz kaç haftalık hamilesiniz ve iştahınız var miKızlar mide bulantım çok şükür yok ama bende de galiba grip belirtileri var cuma gecesi acayip ateşlendim var mı bitkisel bir önerisi olan
Doktorum rahim icin sorun yok demisti. 1 kez adet gormen yeterli demisti. Ama evet kafamda kurdukca sinirlerim bozuluyor. Ama hamilelik belirtilerim 2-3 gundur epey belirgin. Hormonlarimin degistigini hissediyorum. En ufak seye aglar oldum Bas donmem var. Tansiyonum dusuyor. Sık idrara cıkma vs. Bulanti disinda sanki her sey var Rabbim ne nasip ederse o diyerek sabirla beklemeye calisiyorum.Canım çok yeni düşük yapmışsın ve tekrar hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle ama bence beklemeden doktora git çünkü rahmin yorgun ve değerlerini burdan karşılaştırman psikolojini etkiler en azından daha sağlıklı bir bilgi alırsın
Çok canım istemesede yemeye çalışıyorum 5+2 şuan dinlenmeye çalışıyorumBen de sürekli grip nezle modundayim. Siz kaç haftalık hamilesiniz ve iştahınız var mi
Kan versin mi doktorum bana düşükten sonra betanın vücutta bir müddet kaldığını söylemişti ama ihmale gelmezDoktorum rahim icin sorun yok demisti. 1 kez adet gormen yeterli demisti. Ama evet kafamda kurdukca sinirlerim bozuluyor. Ama hamilelik belirtilerim 2-3 gundur epey belirgin. Hormonlarimin degistigini hissediyorum. En ufak seye aglar oldum Bas donmem var. Tansiyonum dusuyor. Sık idrara cıkma vs. Bulanti disinda sanki her sey var Rabbim ne nasip ederse o diyerek sabirla beklemeye calisiyorum.
Dusuk sonrasi 18 idi en son beta ve dr artik bakmaya gerek yok vucut atti bunu da bir kac fune atar demisti. Simdi ise beta 3 gun once 734 idi. Yarin aksam gidecegim bakalim once bjr kan veririm yine. Kendi druma cumartesi randevum. Yarin yakindaki bir haataneden en azindan artia hizini yorumlasa dr yeter gibi simdilikKan versin mi doktorum bana düşükten sonra betanın vücutta bir müddet kaldığını söylemişti ama ihmale gelmez
Ben de aynı durumdayım, bütün gün öğürtü var, biraz zorlasam çıkarıcam ama sürekli yatıyorum. Dr zofer 4mg verdi dısarı cıkmam gereken zMnladda kullanıyorum. 8+2 yim ben de.Benim mide bulantılarım var kızlar. Yemek yiyemiyorum. Zorlanıyorum kusmuyorum ama sürekli mide bulantım var maalesef. 8+5 günlük bebeğim.
Peki ilaç ise yarıyor mu. Bana ilaç vermedi maalesef. Ben de evde sürekli yatıyorum ama çok zor. Halsiz kalıyorum yiyemedigim için.Ben de aynı durumdayım, bütün gün öğürtü var, biraz zorlasam çıkarıcam ama sürekli yatıyorum. Dr zofer 4mg verdi dısarı cıkmam gereken zMnladda kullanıyorum. 8+2 yim ben de.
Çok sevindim canım kanamanın dağılmasına bol bol dinlenmelisin öncelikle. İshal içinde muz yemekte fayda var. Bende troid hapı içiyorum ishal yapıyor ama gergin düzenli olarak muz yiyorum daha iyi hissediyorumKızlar dun aksam knturolum vardi kese etrafindaki kanama dağilmıs bebegin kalp atıslari yeni baslamıs duyduk hafifte olsa.
Vitaminlermi ishal yapiyo ishalim gecmiyio doktora sormayi unuttum
Merhaba,, ben cok yogunum. Daha once anlatmistim kendim yurt disinda kaliyorum diye. Kayinvalidem ile kayinbabam davet uzere yurt disina yanimiza geldiler. Belirli bi sure kalcaklar snra tekrar doncekler geri kendi memleketlerine. Baya yogun geciyor benim icin. Hersey iyi hos guzelde bu ikinci hamileligim ve ilkinde belirtilerim felan yokken bu hamileligimde yorgunluk beni zorluyorEeee kızlar nasıl gidiyor hamilelik. Kimse yazmaz oldu uzun zamandır
Canım bende kullanıyorum günde 2 kez ve tedbir amaçlı alıyorum ilk bebek düşük die ama muhtemelen doğuma kadar da devam etme olasılığım var uyku yapıyor ama mide bulantım yokKızlar progestan kullanana varmı
Ben ilk muaynemden beri kullanıyorum 200 mg günde 3 defa bide .baş dönmesiz uyku cook yapiyo mide bulantim ilactanmi bilemem ama cok agır ilac ya acaba bidaha ki knrurolumde dozunu düsürtsemmi sadece aksamlari alsam .gece gündüz hep uyyorum
Canım ağız yoluya alinani vajinadan atiyorsun doktor jel olani tavsiye etmedi banaBu vajinadan alinan aynisimi yoksa fitil tarzimi satiliyomu
Ben hala ıgne olarak kullanıyorum.. bır haylide zorlanıyorum. Onumuzdekı gunlerde bırakacagız buyuk olasılıkla..Kızlar progestan kullanana varmı
Ben ilk muaynemden beri kullanıyorum 200 mg günde 3 defa bide .baş dönmesiz uyku cook yapiyo mide bulantim ilactanmi bilemem ama cok agır ilac ya acaba bidaha ki knrurolumde dozunu düsürtsemmi sadece aksamlari alsam .gece gündüz hep uyyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?