- Konu Sahibi yagmurbulutum
-
Teşekkür ederimYorgunluktan olabilir. Ben genelde evde dinleniyorum ağır isler yapmıyorum. Çalışmadığım için gün içinde de genelde yatıyorum. 6 haftalık oldum hiç kanamam olmadı henüz kahverengi leke dahi olmadı. İnsallah önemli birşey değildir sizinki de
Siz kaç haftalık hamilesiniz. Ben de cuma günü kalp atışları için gideceğim doktoraHErkese merhaba kızlar hamileliklerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum sağlıklar mutlulukla kucaklarız inşallah. iyiki bu postu açmışım yanlız değilim ne güzel :)
Ben henüz dr gitmedim randevuma perşembe günü iki gündür koku hassasiyeti ve sabah bulantım var zaman zamansa adet olacakmış gibi ağrı oluyor onun dışında menepoz ateşi basıyor sıkça ve tuvalete sık gidiyorum şimdilik bende durum bu kızlar dr sonrasında yazarm son durumları inşallah.
Hamilesindir ama henüz çok küçüktür ve doktor acele etmek istememiştir sanırım. Çünkü ben de çok küçükken gitmiştim kese görünmemişti ve doktor 1 hafta sonra çağırdı o zaman kese göründü.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum :) 1.5 yıllık bir bekleyiş sonucunda dün hamile olduğumu öğrendim..tarifsiz bir mutluluk:) ama şöyle bir durum oldu. Kan testi yaptılar hcg değeri 40.46 çıktı. Doktor biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi kesin sonuç için.sonra ben dayanamadım idrar testi de yaptım :)) sonuç pozitif. Çok ikilem de kaldım şimdi ben hamile miyim değil miyim ?:)
Hamilesindir ama henüz çok küçüktür ve doktor acele etmek istememiştir sanırım. Çünkü ben de çok küçükken gitmiştim kese görünmemişti ve doktor 1 hafta sonra çağırdı o zaman kese göründü.
İlk zamanlar öyle oluyor heyecan güzel. Ama benim iştahım tamamen kapandı. Mide bulantılarım başladı. Zor dönemlere girdikMuhtemelen dediğin gibi..3 gün gecikince yaptırdım. Önümüzde ki hafta cuma günü gel bakalım dedi..bizde eşimle şaşkın bir durumdayız şuan :))
Asetnz ne kadarvgecmiştiMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum :) 1.5 yıllık bir bekleyiş sonucunda dün hamile olduğumu öğrendim..tarifsiz bir mutluluk:) ama şöyle bir durum oldu. Kan testi yaptılar hcg değeri 40.46 çıktı. Doktor biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi kesin sonuç için.sonra ben dayanamadım idrar testi de yaptım :)) sonuç pozitif. Çok ikilem de kaldım şimdi ben hamile miyim değil miyim ?:)
Asetnz ne kadarvgecmişti
cok silik çıkmış sanki. Ama adetiniz 3 gün geçtiyse daha yoğun olmalıydı.Kızlarrr bi bakrmsnz arkadaşımın testi bu Eki Görüntüle 2198575
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?