2018 EYLÜL AYINDA HAMİLE KALANLAR 2019 MAYIS/HAZİRAN ANNELERİ

3.çocuğum olacak :) 5+6 dr gitmedim daha cuma gidicem nasipse 6+2 olacak
Kızımı kese ve kalp atışı 6 haftada
Oğlumu kese 6 kalp atışı 7 haftada gördük.
Bakalım bunda durumlar ne olacak :)

Veee benimde 4+3 ten selam olsun :) tabi korkularım var şu ilk 12 hafta benim için çok önemli kızlar ayrıca dualarınızada talibim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Merhaba bende 7+1 hastalığım haftaya kalp atışlarını göreceğim inşallah. Ikıncı bebeğim olacak. Ilk gebeligimdede bundada pek mide bulantı şikayetim olması. Sizlerin başladımı.

Bu kese etrafinda görulen kanama sonradan geciyomus bazilari dısari atiyomus bazilari emiyomus kendince bazilari düsükle sonlaniyomus varmi basina gelen sadce pembemsi akintim oldu bi kac defa suan igne ilac kullabiyorum ve yatiyirum.surwkli

B
Merhaba bende 7+1 hastalığım haftaya kalp atışlarını göreceğim inşallah. Ikıncı bebeğim olacak. Ilk gebeligimdede bundada pek mide bulantı şikayetim olması. Sizlerin başladımı.
Benim de 7+ 2 günlük benim de su an mide bulantım yok çok fazla sadece yemeklerden tiksiniyorum yemek yapamıyorum

Merhaba bende 5+3, yani daha yeni sayilir ve 2 gundur aksamlari ozellikle hafif bulantilarim basladi. Oglumda hic beni rahatsiz edicek belirtilerim olmadi. InsAllah bundada fazla hatta hic olmaz. Hepimiz insAllah hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim

Merhaba,ben de bugün ilk defa doktora gittim.Kan tahlili istemedi,ultrasonda keseyi gördü gerek yok dedi.Doktorumdan emin değilim ,henüz araştırıyorum.

Benim de doktorum kalp atışlarından sonra istemişti tahlilleri
Günaydın ,yok rutin kan tahlillerini geçen ay iç hastalıklarına gitmiştim ,o da gebelik için istenilen tüm tetkikleri istemişti,baktı ordan gerek görmedi doktor.Kan tahlili derken beta hcg istemedi “keseyi gördük gerek yok” dedi .
Sen nerdesin hangi doktora gidiyorsun ?Ben istanbul Küçükçekmece.

Ben samsun dayım su an devlet hastanesine gidiyorum.

Hanımlar Merhaba,
Bugün Dünya Spina Bifida Günü. Spina Bifida* özellikle gebeliğin ilk dönemlerinde yani ilk 3 ay içerisinde, bebeğin omurilik gelişmesi için öenmli olan Folik asidin yetersiz alınması sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır. Folik asit yetersiz olursa bebeğin omurilik gelişimi tamamlanamaz ve omuriliğin kapanmaması gibi durumlar ortaya çıkabilir.

Bir eczacı olarak folik asit takviyelerinize içinde olduğumuz bu dönemde dikkat etmenizi önerir, sağlıklı bebekler kucağınıza almanızı dilerim.

*Spina Bifida hastalığını merak edenler google da görsellere bakabilir. Ben içinizi karartmamak için eklemedim.

Eklentiler

• spina bifida günü.webp
    22 KB · Görüntüleme: 19
Yaaa hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz birde önereceğiniz doktor varmı bende samsundayım ama çok yeniyim ve tecrübeli değilim
Valla ben de aynı sizin gibiyim su an kadın doğumda Hanife hanıma gidiyorum. Ama devlette çok zor özele geçeceğim. Liv de seher sarı yi çok öneriyorlar medicana Önder kaplan limanda da mükerrem bey. Ben çok kararsızım

Uff bilmediğin bir yerde bu işler çok zor malesef burda ki doktorlar yüzünden bir kaybım var ve şuan çok yeni ama tekrar hamileyim ve daha çok korkuyorum mükerrem beyi bende duydum canım çok saol olmadı onu araştırıcam

Rica ederim canım. Maddi olarak özeller biraz sarsıyor ama en azından ilgi daha güzel

Bende 2. Gebeligime hamileyim hanimlar Rabbim hepimize guzellijlerle yavrularinizi nasipetsin doktor konusunda bende kararsizim doktorum iyi ama ebelerden memnun kalmadim kararsiz kaldim baska yeremi gitsem diye. Allahim yardimcimiz olsun

İstanbul avrupa yakası doktor önerisi olan var mı?
Acıbadem atakent mesut kayman a gidiyorum normalde ama son 2 ayda ciddi zam yaptılar.Biruni de ramazan dansuk var prof o da ilgili ama doktoru tanımıyorum .Çok kararsızım.

Kızlar merhaba. Bugün doktora gitmiştim tahliller için. Geçen hafta bugün 6+5 günlük olan bebek bugün 8+ 1 göründü ultrasonda. Bir haftada bu kadar buyumesi normal mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…