- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 31
- Konu Sahibi yagmurbulutum
-
Veee benimde 4+3 ten selam olsun :) tabi korkularım var şu ilk 12 hafta benim için çok önemli kızlar ayrıca dualarınızada talibim sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerhaba arkadaşlar bugün 4,5 yıl sonra ikinci kez hamile olduğumu öğrendim bu güzel süreci sağlık, mutlulukla tamamlamak tek dileğim.
Benimle aynı duyguları yaşayan yada hala beklemede olan arkadaşlarım sizde durumlar nasıl haydi gelin sohbete
Benim de 7+ 2 günlük benim de su an mide bulantım yok çok fazla sadece yemeklerden tiksiniyorum yemek yapamıyorumMerhaba bende 7+1 hastalığım haftaya kalp atışlarını göreceğim inşallah. Ikıncı bebeğim olacak. Ilk gebeligimdede bundada pek mide bulantı şikayetim olması. Sizlerin başladımı.
Benim de doktorum kalp atışlarından sonra istemişti tahlilleriMerhaba,ben de bugün ilk defa doktora gittim.Kan tahlili istemedi,ultrasonda keseyi gördü gerek yok dedi.Doktorumdan emin değilim ,henüz araştırıyorum.
Günaydın ,yok rutin kan tahlillerini geçen ay iç hastalıklarına gitmiştim ,o da gebelik için istenilen tüm tetkikleri istemişti,baktı ordan gerek görmedi doktor.Kan tahlili derken beta hcg istemedi “keseyi gördük gerek yok” dedi .Benim de doktorum kalp atışlarından sonra istemişti tahlilleri
Ben samsun dayım su an devlet hastanesine gidiyorum.Günaydın ,yok rutin kan tahlillerini geçen ay iç hastalıklarına gitmiştim ,o da gebelik için istenilen tüm tetkikleri istemişti,baktı ordan gerek görmedi doktor.Kan tahlili derken beta hcg istemedi “keseyi gördük gerek yok” dedi .
Sen nerdesin hangi doktora gidiyorsun ?Ben istanbul Küçükçekmece.
Yaaa hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz birde önereceğiniz doktor varmı bende samsundayım ama çok yeniyim ve tecrübeli değilimBen samsun dayım su an devlet hastanesine gidiyorum.
Valla ben de aynı sizin gibiyim su an kadın doğumda Hanife hanıma gidiyorum. Ama devlette çok zor özele geçeceğim. Liv de seher sarı yi çok öneriyorlar medicana Önder kaplan limanda da mükerrem bey. Ben çok kararsızımYaaa hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz birde önereceğiniz doktor varmı bende samsundayım ama çok yeniyim ve tecrübeli değilim
Uff bilmediğin bir yerde bu işler çok zor malesef burda ki doktorlar yüzünden bir kaybım var ve şuan çok yeni ama tekrar hamileyim ve daha çok korkuyorum mükerrem beyi bende duydum canım çok saol olmadı onu araştırıcamValla ben de aynı sizin gibiyim su an kadın doğumda Hanife hanıma gidiyorum. Ama devlette çok zor özele geçeceğim. Liv de seher sarı yi çok öneriyorlar medicana Önder kaplan limanda da mükerrem bey. Ben çok kararsızım
6+3 haftalık kalp atışını duymadık henüz 8kasımda randevum.Siz kaç haftalık hamilesiniz. Ben de cuma günü kalp atışları için gideceğim doktora
Rica ederim canım. Maddi olarak özeller biraz sarsıyor ama en azından ilgi daha güzelUff bilmediğin bir yerde bu işler çok zor malesef burda ki doktorlar yüzünden bir kaybım var ve şuan çok yeni ama tekrar hamileyim ve daha çok korkuyorum mükerrem beyi bende duydum canım çok saol olmadı onu araştırıcam
O zaman mutlaka duyarsınız. Ben 6+5 de duymuştum.6+3 haftalık kalp atışını duymadık henüz 8kasımda randevum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?