- Konu Sahibi yagmurbulutum
-
Benm değil bu canm arkadaşımın adetine 3 gün varC
cok silik çıkmış sanki. Ama adetiniz 3 gün geçtiyse daha yoğun olmalıydı.
Büyük ihtimal hamiledir benim de 4 gün varken silik çıkmıştıBenm değil bu canm arkadaşımın adetine 3 gün var
C
cok silik çıkmış sanki. Ama adetiniz 3 gün geçtiyse daha yoğun olmalıydı.
Ben de 6 haftalık 5 günlük hamileyim. Tabi bu internetteki hesaplayiciya göre :) doktor net bir şey söylemedi keseyi gördü cuma günü için de kalp atışları için çağırdıMerhaba 6 haftalik hamileyim nasipse Haziran başında gelecek minigim
Bende cumartesi gideceğim doktora kalp atışları içinBen de 6 haftalık 5 günlük hamileyim. Tabi bu internetteki hesaplayiciya göre :) doktor net bir şey söylemedi keseyi gördü cuma günü için de kalp atışları için çağırdı
Benden hiç öyle lekelenme gelmedi beni de bu endişelendiriyor. Özel hastaneye mi devlete mi gidiyorsunuz.Ben de görsem artık keseyi çok rahatlıcamdün sanırım yerleşme kanaması geldi..ço hafif kahverengi bir lekelenme oldu.hatta bugün de çok az yine lekelenme şeklinde.c.tesi gidicem ben de tekrar doktora bakalım ne olacak
Bildiğim kadarı ile bazılarından leke gelmiyorBenden hiç öyle lekelenme gelmedi beni de bu endişelendiriyor. Özel hastaneye mi devlete mi gidiyorsunuz.
Benden hiç öyle lekelenme gelmedi beni de bu endişelendiriyor. Özel hastaneye mi devlete mi gidiyorsunuz.
Gözünüz Aydın. Allah sağ Salim kucağınıza Almayı nasip etsinBende varım kizlarrr :)) 7+6 yız dün kalp atışlarını dinledik bebeğimiz in :))
Harika :) Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin :)Bende varım kizlarrr :)) 7+6 yız dün kalp atışlarını dinledik bebeğimiz in :))
Umarım kötü bir şey değildir. Bazı kadınlarda kanama olsa da bebeğin sağlıklı olduğunu duymuştum. Yerleşme kanaması diyorlar. Ama yoğunsa kanama bence cumartesiyi bekleme bir acile git derim.Benimde kanamam var cumartesi doktora gidecegim keseyi gormeye. Cok koekuyorum tuvalete gutmekten sogudum artik birsey gorucem diye:/
Hayirlisiyla hepimiz kucagimiza alalım inşallahBende varım kizlarrr :)) 7+6 yız dün kalp atışlarını dinledik bebeğimiz in :))
Kaç haftaliksin canımBenimde kanamam var cumartesi doktora gidecegim keseyi gormeye. Cok koekuyorum tuvalete gutmekten sogudum artik birsey gorucem diye:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?