2018 Ekim Anneleri

kızlar yaaa canım inanılmaz burger king çekti... Şöyle hamburger , patates kızartması öfff birde sonra da waffle yemek istiyorum. Hafta da 1 kendime şöyle ufak kaçamaklar versem birseey olmaz değil mi :))[/QUO

Ben 94 ile hamile olduğumu öğrendim hemen kendime çekidüzen verdim, 92 ye indim. Oğlumda 76 ile hamile kalıp 106 ile doğurdum.

Günaydın, ben hamile olduğumu göğüslerimden anladım. Hiç sütyen takamıyorum, takınca acımaya başlıyor. Şimdilik sporcu sütyenleri ile idare ediyorum. Yaza kadar geçer göğüs ağrısı bence.

Günaydın herkese benimde bulantı hissi başldı kabızlık var zaten ama 2-3 günde bir çıkabiliyorum canımda hiçbirşey yemek istemiyor
Bulanti olmazsa kotuye isaret mi? Bi arkadasim da öyle dedi bana

Hepinize günaydın, çok mutlu bir haftasonu olsun hepimiz için
Kızlar benim beta hcg ler, 24-229-714-1790. en son sonuç 2 gün öncesinin. Doktor hanım bugune çağırmıştı beni, sizce keseyi bebeği görebilir miyim?? Heyecan tavan :)))

Dün sağlık ocagindaki doktor bu ara iyi beslen ilerleyen haftalarda bulantilarin baslicak dedi demekki erken daha bulantiya
Herkeste değişiyor bence bulantı kızımda 8.haftamda başlamıştı öncesnde hiç yoktu 6-7 arasıda yanma başlamıştı diğer düşük yaptıklarımı hatırlayamıyorum olmamıştı sanırım ztn gelişemeden düşük olduğu için başlamadan gitmişlerdi /( kusacak derecede değşlim ama normal halim gibide değil midem 6+3 bugün benim

Bence kese görünür ama bebek görünmeyebilir döllenme durumuna göre değşşiyır sanırım

Kayisi hoşafi kaynat canim iyi gelir bende de var sürekli ama yeşil tüket ispanak ye
Sabah duphalac içtim mecbur şimdi biraz iyiyim

Yok ya herkeste olaxak diye birley yok yani anlatmak istedğim şuydu aslında acaba belirtilerin her geçen gün artması iyi birşeymi bende bilmiyorumki

Miden bulanmazsa kötü demişti ama benim annemin hic bulantısı olmamis

Dün sağlık ocagindaki doktor bu ara iyi beslen ilerleyen haftalarda bulantilarin baslicak dedi demekki erken daha bulantiya
Kacinci haftandasın canim

Canım benim çok geçmiş olsun. Bende de bulantılar çok arttı kusmadım henüz ama kusturur yanı böyle giderse bana tuzlu çubuk kraker çok iyi geliyor hep başucumda tutuyorum ayrılmaz ikili olduk kendisiyle.. bir de leblebi bastırır mideni iyi gelir bunları bir dene istersen.. yalnızlık konusuna gelince biliyorsun biz çok zor zamanlar atlattık, ama bak şimdi çok şükür umutlarımız yeniden filizlendi, bu güzel duyguya sarıl ve moralini yüksek tut canım

Resmen beni anlatmışım aynı şeyler bende yaşadım 2 düşüğüm oldu gelişmeden şimdi 6 + 3 bende sağlıkla bunlar kavuşuruz ins canim

Sukur bebis iyi ama plesentamiz asagida onun yukari cikmasi icin dua ediyoruz :) seninki nasil canim dikkat et ilk 3 ay canim
Çıkar allahın izniyle canım=) dualarimiz bebislerimizle benim ki de en son iyiydi hala iyi galiba inşallah=)) tansiyonum çok düşüyor sadece=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…