kızlar yaaa canım inanılmaz burger king çekti... Şöyle hamburger , patates kızartması öfff birde sonra da waffle yemek istiyorum. Hafta da 1 kendime şöyle ufak kaçamaklar versem birseey olmaz değil mi :))[/QUO
Ah ah canım ya ben ne yapayım oğluma hamile kaldığmda 85 kiloydum,hiç bulantım olmadı hamilelik boyunca,aşırı miskinlik ve uykuya eğilim vardı (ki şimdi de aynı şeyleri yaşıyorum :'( 115 kiloyla doğuma sezeryanla girdim,107 kiloyla hastaneden çıktım.iki ayda 94 kiloya indim,emziriyordum,uykusuzluktan yemek yiyemiyordum,sonra oğlum ek gıdaya geçince geceleri çok kalkmamaya başladı,19 aylıkken memeden kestim ondan sonra rahatlıktan tekrar 100 kiloya vurdu kilom ve şimdi 108-109 arası gidip geliyor :'( bu arada şimdiki gebeliğime 105 le hamile kaldım fakat çok uyumaktan hemen üç kiloyu aldım bile daha ilk zamanlarda böyle olursa vay halime,doktorum iyi bir diyetisyenle birlikte yol almamı söyledi,Allah izin verirse pazartesi günü başlayacağım .
Hanımlar sizlere bir sorum olacak;
Acaba sütyenlerinizle ilgili bir sorun yaşıyormusunuz. Ben artık hiç bir türlü takamıyorum. Bu durumdan da çok rahatsızım. Acaba gidip babane sütyeni mi alsam ne taksam ama artık dışarı çıkarken dahi takamıyorum. Kış nasıl olsa montu kabanı giyince sorun olmuyor diye iyice saldım. Siz hamilelerde aydı durumdamısınız daha ilk haftalardan.
Bulanti olmazsa kotuye isaret mi? Bi arkadasim da öyle dedi banaGünaydın herkesebenimde bulantı hissi başldı kabızlık var zaten ama 2-3 günde bir çıkabiliyorum canımda hiçbirşey yemek istemiyor
Kayisi hoşafi kaynat canim iyi gelir bende de var sürekli ama yeşil tüket ispanak yeGünaydın
Korkulu rüyam geri geldi malesef kabızlık başladı bende
Yok ya herkeste olaxak diye birley yok yani anlatmak istedğim şuydu aslında acaba belirtilerin her geçen gün artması iyi birşeymi bende bilmiyorumkiBulanti olmazsa kotuye isaret mi? Bi arkadasim da öyle dedi bana
Dün sağlık ocagindaki doktor bu ara iyi beslen ilerleyen haftalarda bulantilarin baslicak dedi demekki erken daha bulantiyaBulanti olmazsa kotuye isaret mi? Bi arkadasim da öyle dedi bana
Herkeste değişiyor bence bulantı kızımda 8.haftamda başlamıştı öncesnde hiç yoktu 6-7 arasıda yanma başlamıştı diğer düşük yaptıklarımı hatırlayamıyorum olmamıştı sanırım ztn gelişemeden düşük olduğu için başlamadan gitmişlerdi /( kusacak derecede değşlim ama normal halim gibide değil midem 6+3 bugün benimDün sağlık ocagindaki doktor bu ara iyi beslen ilerleyen haftalarda bulantilarin baslicak dedi demekki erken daha bulantiya
Bence kese görünür ama bebek görünmeyebilir döllenme durumuna göre değşşiyır sanırımHepinize günaydın, çok mutlu bir haftasonu olsun hepimiz için
Kızlar benim beta hcg ler, 24-229-714-1790. en son sonuç 2 gün öncesinin. Doktor hanım bugune çağırmıştı beni, sizce keseyi bebeği görebilir miyim?? Heyecan tavan :)))
Sabah duphalac içtim mecbur şimdi biraz iyiyimKayisi hoşafi kaynat canim iyi gelir bende de var sürekli ama yeşil tüket ispanak ye
Yok ya herkeste olaxak diye birley yok yani anlatmak istedğim şuydu aslında acaba belirtilerin her geçen gün artması iyi birşeymi bende bilmiyorumki
Miden bulanmazsa kötü demişti ama benim annemin hic bulantısı olmamisArkadşın ne dediSaskinAnne
Kacinci haftandasın canimDün sağlık ocagindaki doktor bu ara iyi beslen ilerleyen haftalarda bulantilarin baslicak dedi demekki erken daha bulantiya
Canım benim çok geçmiş olsun. Bende de bulantılar çok arttı kusmadım henüz ama kusturur yanı böyle giderseKızlar kusmalariniz basladi mi?
Bende yoktu bugün basladi.iki kere tesebbüste bulundum ama midemde yemek olmadigi icin sadece su çikiyor.
Bu saate kadar yatamadim.feci bulaniyirdu.
Evde kimse yok.esim nöbete gitti.bana bakacak kimsem yok.leğen kucagimda salonda oturuyorum.
Yalnizlik ne zor sey.bi nane limon kaynatacak kimse yok.
Ben iyiyim canım asıl sen nasılsın. Misafirlerim var bikaç gündür giremedim. Dün aklıma geldin. Herşey yolunda inşallah
Günaydın ben halsiz iştahsızım sen nasılsın bakalım?
Doktora git elbette için rahat etsin canım ama üzülme burda ben dahil bir çok arkadaşımızın lekelenmeleri hatta ara ara kanamaları oldu.. muhtemelen yerleşme kanamasıdır oBenim az önce çok az lekelenmem olmuş bir sıkıntı olmaz di mi? Akşama doğru hastaneye gideceğim. Devam edecek mi bir bakayım da
Bebisimiz nasıllAmin canim amin ❤❤❤❤❤
Sukur bebis iyi ama plesentamiz asagida onun yukari cikmasi icin dua ediyoruz :) seninki nasil canim dikkat et ilk 3 ay canimBebisimiz nasıll
İnşallah öyledir. Öğleden sonra gideceğim annemi bekliyorum 1-2 damla idi artmaz inşallahDoktora git elbette için rahat etsin canım ama üzülme burda ben dahil bir çok arkadaşımızın lekelenmeleri hatta ara ara kanamaları oldu.. muhtemelen yerleşme kanamasıdır o
Resmen beni anlatmışım aynı şeyler bende yaşadım 2 düşüğüm oldu gelişmeden şimdi 6 + 3 bende sağlıkla bunlar kavuşuruz ins canimHerkeste değişiyor bence bulantı kızımda 8.haftamda başlamıştı öncesnde hiç yoktu 6-7 arasıda yanma başlamıştı diğer düşük yaptıklarımı hatırlayamıyorum olmamıştı sanırım ztn gelişemeden düşük olduğu için başlamadan gitmişlerdi /( kusacak derecede değşlim ama normal halim gibide değil midem 6+3 bugün benim
İnşallah canım tek isteğim şuan bu hayırlısı artk hakkımızdaResmen beni anlatmışım aynı şeyler bende yaşadım 2 düşüğüm oldu gelişmeden şimdi 6 + 3 bende sağlıkla bunlar kavuşuruz ins canim
Çıkar allahın izniyle canım=) dualarimiz bebislerimizle benim ki de en son iyiydi hala iyi galiba inşallah=)) tansiyonum çok düşüyor sadece=)Sukur bebis iyi ama plesentamiz asagida onun yukari cikmasi icin dua ediyoruz :) seninki nasil canim dikkat et ilk 3 ay canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?